gremo skupaj na letošnji dopust?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
Pozdravljeni, pozdravljene!
Z fantom sva že šesto leto skupaj, tudi letos imava namen iti na dopust v začetku avgusta tam za ene 7 dni. In ker bi raje odšla na tedenski dopust v družbi še enega, dveh praov, treh, me zanima če ima kakšen par tle na forumu podobno željo. ( v družbi je bolj zabavno, več norčij in nepozabnih doživetij )
Prej bi se itak spoznal, šli na kako pjačko, da vidmo če se uštekamo, al smo si čist mim.
Z fantom sva že šesto leto skupaj, tudi letos imava namen iti na dopust v začetku avgusta tam za ene 7 dni. In ker bi raje odšla na tedenski dopust v družbi še enega, dveh praov, treh, me zanima če ima kakšen par tle na forumu podobno željo. ( v družbi je bolj zabavno, več norčij in nepozabnih doživetij )
Prej bi se itak spoznal, šli na kako pjačko, da vidmo če se uštekamo, al smo si čist mim.
Always look on the bright side of your life.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
^^ Oh, pa sem mislila, da boš vprašala po posameznikih(ne parih), ki so za skupno počitnikovanje
Torej spet enkrat skos padem 

- Marcela123
- Komunikatorka
prinzesin rade volje, mogoče bi pa res lahko se zbralo z foruma par deklet pa bi šle za dan, dva ali vikend na obalo mal ga žurat. Misliš da ne, sigurno je tle gor ogromno deklet k iščejo družbo. Jaz grem letos tud, poleg dopusta z fantom, še z prjatlco čez vikend. Tko da, neki moraš najt. Držim pesti zame in zate, da najdema "sotrpine" he he he 

-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 18:24, skupaj popravljeno 1 krat.
-
-isabel- - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2007
- Kraj: primorska
Mene pa zanima, če je še kšn parček k ma namen it na Pag ( Novalja ) tam okrog 5.7. ( takoj po končanem izpitnem obdobju ) za 14 dni?
Z mojim sva bla tm že lani & nama je blo super, edin problem je, da so apartmaji za 2 osebi dost dražji, pa tud dost jih ni... Pa tud velika razlika bi bla, če bi si potne strošne razdelili na 4 dele, ne sam na 2...
Drugač sva pa oba čist ql, jst jih mam 22 in še študiram, moj jih ma 24 in dela... Pa nisva neka huda žurerja, itak se bova ceu dan pražla na sončku, zvečer pa greva rada u center na kšn sprehod pa na pivo al dve (z izjemo 16. k bova šla ziher na Tiestota)...
No, če je še kšn parček k ma podobno željo... sporočte, da se spoznamo & se zmenimo kako in kaj.
Z mojim sva bla tm že lani & nama je blo super, edin problem je, da so apartmaji za 2 osebi dost dražji, pa tud dost jih ni... Pa tud velika razlika bi bla, če bi si potne strošne razdelili na 4 dele, ne sam na 2...
Drugač sva pa oba čist ql, jst jih mam 22 in še študiram, moj jih ma 24 in dela... Pa nisva neka huda žurerja, itak se bova ceu dan pražla na sončku, zvečer pa greva rada u center na kšn sprehod pa na pivo al dve (z izjemo 16. k bova šla ziher na Tiestota)...

No, če je še kšn parček k ma podobno željo... sporočte, da se spoznamo & se zmenimo kako in kaj.

-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Mene pa zanima, kok oseb pol dejansko gre z drugimi tkole na morje?
Jaz (brez zamere) ne bi sla nikol s kom tkole na morje, ker si lohk cist razlicen karakter in da se gledam z nekom, k bi mi sel na zivce 7 dni, popizdim
Jaz (brez zamere) ne bi sla nikol s kom tkole na morje, ker si lohk cist razlicen karakter in da se gledam z nekom, k bi mi sel na zivce 7 dni, popizdim

-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^ ja sam sej se da tud kej prej dobit pa mal spoznat...
sej se ni treba prvič vidt direkt v apartmaju na morju
sej se ni treba prvič vidt direkt v apartmaju na morju

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
- Marcela123
- Komunikatorka
jo isabel, kak škoda da gresta že 5.7, midva planirava doust v avgustu, drugač pa mava tud midva za spremembo letos namen v app, rada sva na plaži, zvečer se pa tudi rade volje sprehodiva do mesta in skočva na pjačko...
škoda dase ne pokrivamo glede datuma

-
delusional - Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil delusional, dne 16. Nov. 2009 13:20, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Ma ja tkole it je mal rizično
Že če je poznana družba pride do kakišnih manjših-nepotrebnih konflikotou..preizkušeno
Že zarad kuhne,skupnih prostorou..itd
Drgač je pa fajn it z družbo,sam ne da si tkole prsiljen bit z nekom u istih prostorih..Družba zvečer je ql..no ne vem..men je ql da se gre skup,sam nekak da si posebi
če me kdo šteka 

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
^ Jaz te razumem.
In nikoli ne bi šla na morje z nekom, ki bi ga videla drugič ali tretjič. Že s kolegi lahko pride do konfliktov, kot si rekla. Ker biti skupaj skoraj 24 ur/dan 7 dni je le nekaj drugega kot občasno se družiti. 

-
delusional - Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil delusional, dne 16. Nov. 2009 13:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov