Grčija

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 02. Avg. 2006 21:27

Ewchk napisal/-a:Js sm bla v Grčiji na Krfu pa na Karpatosu... krf mi ni bil ušeč... kokr da bi bla v dalmaciji... Karpatos me je pa čist prevzel. Otok res ni za žurat je pa res lep...

A res? Js zdj zbiram med Kreto pa Karpatosom za prvi tedn septembra...u kerm hotelu si pa bla??? :cool:
majaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a majaaa » 03. Avg. 2006 16:44

sanaya napisal/-a:o name je pa Ios naredu res lep vtis, čeprav se bl mal spomnem

no ja men pa ni blo ne vem kaj, pa se več al mn vse spomnem... :D
Dneva ne moreš zadržati, lahko pa ga izkoristiš
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 03. Avg. 2006 22:57

A mi loh tisti k ste že bli na absolventu na Kreti povete kdaj se to hod tja (a sam konc septembra al tut kj prej :?: ) pa zanima me še če je nasploh takrt-septembra dol dost drago. Js sm bla lan na Rodosu konc avgusta in je blo za moje pojme ful pocen pa me zanima če se na Kreti tut spustijo cene al jih navijejo zrd študentarije???? :?:
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 07. Avg. 2006 18:13

Kreta :supercool:

Slika

cene so na Kreti cez celo leto iste, vsaj za pijaco in hrano. poceni ravno ni.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 07. Avg. 2006 19:26

micamaca napisal/-a:uuu jst... super je na Rodosu... res... men je blo ful všeč in bi še šla... ampak si morš najt hotel prov v mestu Rodos... ker drgač imaš tud ogromno enih hotelov par km stran, ampak je bl dolgcajt tam ker se nič ne dogaja in še problem maš lahk s prevozi... v mestu je pa skoz živahno in se dogaja pa stari del je ful lep... tak srednjeveški... res priporočam :gut:

ok, s tem se pa totalno ne strinjam :<
Js sm bla lan na rodosu, ampak ne u mestu Rodos, ampak u Falirakiju...in morm rečt da se tm zelo velik dogaja, ampak u tistm času kokr pusod drge-u sezoni! Js sm bla konc avgusta in se je že dobr vidl, da se glavna sezona poslavla, zato je blo dost diskačou že zaprtih, ampak glede lokalou, klubou in ostalga nočnga žiulenja sm pa brez besed. tm je tega kt dreka, en zravn druzga po zeloooo dougi promenadi...en lokal zgleda bol kt drug...nism vedla u kerga se dt...koktejli 2 za ceno enga, tm ca.3,4 eure...tko da ne vrjet, da se drge nč ne dogaja, ker u falirakiju se! mugoče se u kšnih drugih mestecih niti ne...ampak ne morš pa rečt, da se samo u mestu Rodos! aja-plaža u Falirakiju je zakon, tle je namreč miuka in ne kamni pa še ni taka mestna plaža, da maš občutk, k da si sred mesta, čeprou je zlooo douga in se na njej mrskej dogaja. šla sm pa tut u mesto Rodos mau pogledat in sm bla presenečena, kr so ble cene kr mau višje od tistih v Falirakiju, mest je pa drgač lep.
Tok od mene.. :)
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 07. Avg. 2006 19:28

kepka napisal/-a:Kreta :supercool:

Slika

cene so na Kreti cez celo leto iste, vsaj za pijaco in hrano. poceni ravno ni.

In kok npr. je to-en koktejl, ena pica, kruh...voda...?
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 07. Avg. 2006 22:53

Meni cene niso bile pretirane. Za pivo smo dajal 1,5-2 evra, alkoholni koktejli od 4 evre pa naprej, v trgovini cene kot pri nas, vsaj za osnovna živila
Uporabniški avatar
Bina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: pod pohorjem

Neprebrana objavaNapisal/-a Bina » 08. Avg. 2006 8:09

Juhu! Jaz grem jutri na Kos za 11 dni! :D :D Komaj čakam. Drgač sem bla pa na Kreti in mi je blo super. :wink:
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 08. Avg. 2006 20:22

No sej zdej grem na Kos za 14 dni. Mi loh kdo pove kašna je mestna plaža v mestu Kos? Pa kaj se splača vidt glede na to, da nism lih nek frik na izkopanine pa najdbe pa muzeje....a majo kšno huge tržnco?? :cool:
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 10. Avg. 2006 8:15

jaz sem bla pa na Rodosu, šli smo pa z letalom. je blo kr fajn, cene so pa tud tak pač... koktajli po 5 evrov, pice malo manj... odvisno no kam si šel. je pa blo kr dost lokalov tak za zvečer za ven it. plaže pa peščene. pa mesto Rodos mi je blo tud ful všeč. si pa želim še na Zakintos ker sem neke slikice na netu gledla pa se mi je kr dopadlo.
Uporabniški avatar
sQo``
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Under your bed

Neprebrana objavaNapisal/-a sQo`` » 10. Avg. 2006 17:38

bla sem na Zakynthosu, Krfu, nekaj malega na celini,... konec augusta pride na vrsto Parga... želim si pa obiskat še kak Mikonos....
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 11. Avg. 2006 6:18

*slamca*: Na Karpatosu nisem bla v hotelu ampak apartmaju. Je pa že precej nazaj to...
Če nisi del rešitve, si del problema.
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 16. Avg. 2006 6:35

a mogoče kdo ve za kakšno fajn ponudbo za it v Grčijo sedaj v septembru? kšn spletni naslov? :oops:
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 16. Avg. 2006 8:09

Za Krf ma Colegium...
Če nisi del rešitve, si del problema.
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 16. Avg. 2006 9:12

Ewchk napisal/-a:Za Krf ma Colegium...

ja sam men se Colegium za tiste ki nimajo status študenta ne zdi prav ugoden....al sem pa lih naletela na take ponudbe da se mi niso zdele ugodne....

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]