Grčija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Eh pa to je ta glavna party ulica. Drugje je ceneje, ni pa mogoce toliko dogajanja.
Koliko smo jih spili, pa se vec ne spomnim Itak pa je bilo drazje kot pri nas.
Glede hrane pa je isto kot drugje se mi zdi... itak, pa ce mas polpenzion, ne potrebujes velikega kosila, en giros pa je
Koliko smo jih spili, pa se vec ne spomnim Itak pa je bilo drazje kot pri nas.
Glede hrane pa je isto kot drugje se mi zdi... itak, pa ce mas polpenzion, ne potrebujes velikega kosila, en giros pa je
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
- lady capricorn
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Hja,no kar se tiče koktajlov na bar streetu na Rodosu,so iste cene,kot pri nam v lokalčkih ob Ljubljanici.Pa še povsod enega plačaš,dva dobiš.Če pa greste bejbe same,pa sploh ni problema,ker častijo iz vseh strani .
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest že odštevam dneve --> še 16 dni
Tisti k ste bli na Rodosu dejte mal povedat kam se vse splača it. Midve mava v planu it en dan v Turčijo, v vodni park v Falirakiju (je bil kdo?), staro mesto Lindos, dolino metuljev (čeprav baje ni lih nekaj?) pa še kaj se bo našlo.
Tisti k ste bli na Rodosu dejte mal povedat kam se vse splača it. Midve mava v planu it en dan v Turčijo, v vodni park v Falirakiju (je bil kdo?), staro mesto Lindos, dolino metuljev (čeprav baje ni lih nekaj?) pa še kaj se bo našlo.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
MIGRENA napisal/-a:Jest že odštevam dneve --> še 16 dni
Za vodni park je meni se danes zal, ker nismo imeli casa da bi vse sli in si vse ogledali Mesto Lindos je super, SUPER plaza dolina metuljev pa je en pispas Meni prav nic fascinantno.
And I''ll take you for who you are
- lady capricorn
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Hja,dolina metuljev na Rodosu je res kr neki...vsi so isti in prpopani na drevesa in moraš bit čim bolj tih,ker ne smejo letet preveč zaradi življenske dobe... Vodni park pride letos na vrsto,tudi ni bilo časa...Lindos je enkraten...šli smo tudi na otok Symi blizu turške obale,res da pluješ tja dve uri,a mi ni bilo žal...če boste šli nakupovat (lokalno)olivno olje ti priporočam,da ga kupiš,ker je odličen...grška večerja je kr neki...najbolje je kr vzet zemljevid in šibat po svoje,kar bom tudi jaz letos naredila...
- pompomGirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2006
Kaj pa Kreta? Priporočate? Šla bi/bova s fantom za 14dni. Ne veva, kako bi se odločila med Kreto, Zakintosom in Rodosom.
Še nejbolj naju mika Kreta, ker 14dni se na manjšem otoku že dolgočasiš. Jaz sem pa itak ful za trgovinice, stojnice,.... ohhhh..
Še nejbolj naju mika Kreta, ker 14dni se na manjšem otoku že dolgočasiš. Jaz sem pa itak ful za trgovinice, stojnice,.... ohhhh..
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
pompomGirl napisal/-a:Kaj pa Kreta? Priporočate? Šla bi/bova s fantom za 14dni. Ne veva, kako bi se odločila med Kreto, Zakintosom in Rodosom.
ja jaaaa priporocam Kreto ogroomno za pocet, videt... 14 dni ti bo zlo hitr minlo Kreta ma res dosti turisticnih znamenitosti, lepih plaz (vse od party plaz, dolgih pescenih naguzvanih, dolgih pescenih praznih, skalnatih, prodnatih, samotnih....kar hoces), zelo porihtano avtobusno omrezje - prides kamorkoli po otoku, ni drago, klimatizirano...se ful splaca. lahk gres s krete celo na enodnevni izlet na Santorini. pa se par malih otockov je okrog...ma res, ful velik otok in ful lep.
-
evahunnie - Debatorica
- Na forumu od: 15. 2. 2008
- Kraj: Tihomorsko otočje
*hox* napisal/-a:^^ Js Zakintosa za 14 ne priporočam. Mi2 sva vse vidla v enem tednu.
Se strinjam men osebno je bil Rodos velik lepši in več za vidt. Zakintos je pač pure party. aja pa un otoček k ma svojo mini plažico pa dj-ja je ful fajn
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov