Grčija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*bondovo*dekle - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
jaz pa kolegica pa grema letos 1.8.-8.8. na Zakintos! komaj že čakama! upam, da bo doli ful slovencev!
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
^3 Jaz pa vedno upam, da bo čim manj Slovencev in bo bolj pristno vzdušje, drugače se počutim skoraj kot doma! 

-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
metuljčica* napisal/-a:^3 Jaz pa vedno upam, da bo čim manj Slovencev in bo bolj pristno vzdušje, drugače se počutim skoraj kot doma!
Ja, meni je tudi ful bedno, če so na mojem dopustniškem kraju sami Slovenci, Hrvati, Srbi,... Velik bolš mi je, če sem izjema in da ne slišim slovenščine na vsakem vogalu. Al pa vsaj v normalni meri, no.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz imam tudi rada dopust v pravem pomenu besede, ne da okoli sebe slišim samo Slovence. Nekaj drugega pa je žuranje na morju, tam so tudi Slovenci zaželjeni. 

- klaryca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 5. 2008
S fantom sva se odločila, da greva konec junija na Rodos. zanima pa me, če ima katera, ki je že bila tam, kakšen konkreten predlog za dober in poceni hotel (dve ali tri zvezdice). veliko sem že preiskala, vendar bi vseeno bila dobrodošla kakšna vaša dobra ali slaba izkušnja o določenem hotelu, če se ga mogoče spomnite poimensko.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
^^ Hm, men se pa ne zdi lih tko. Jest grem tut letos na Rodos, prov v mesto Rodos, hotel Carina za 309 € skupaj z letalom kar se mi sploh ne zdi velik. Je pa res, da ne rabim več kot pa jogija in tuša 

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
MIGRENA napisal/-a:^^ Hm, men se pa ne zdi lih tko. Jest grem tut letos na Rodos, prov v mesto Rodos, hotel Carina za 309 € skupaj z letalom kar se mi sploh ne zdi velik. Je pa res, da ne rabim več kot pa jogija in tuša
Ne, jst govorim o zunajpenzionski ponudbi - kafičih, gostilnah ipd. Že na Krfu me je skoraj kap ruknila, ko je bil kofe čez 3 evre, Rodos je pa baje še večja katastrofa. Sej mogoče je to ok za ljudi, ki se cele dneve samo po morju valjajo in vodo iz štacune pijejo, jst si pa hočem vsaj kakšno mrzlo pivo čez dan privoščit in zaradi tega ne bankrotirat.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
^^ Uf, a res al kaj?
O tem pa res nimam nobenih informacij. No upam, da ne bo lih preveč kruto, ker bi si tut jest definitivno rada brez preračunavanja privoščila kak pirček pa zvečer koktejle
Sicer mi je pa ravno iz tega razloga čist dol visel v kateri hotel grem, važno, da si bom dol lahko pol čim več privoščila.

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Ja, koktejle ti na tisti glavni party ulici (se vec ne spomnim tocno imena - Aleksander street mogoce?) ne priporocam prevec.
Mi (4) smo v enem veceru zagonili 120€ samo za koktejle
Torej nekje 30€ na enega.
Mi (4) smo v enem veceru zagonili 120€ samo za koktejle

And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov