Grčija

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 23. Apr. 2008 18:26

Jst nisem bila, ker me fensi hoteli odbijajo. Vem pa, da jih je na Kreti kar precej s 5*, tako da se ti to splača pogledat.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 10. Maj. 2008 16:45

Mi2 s fantom greva v sredo rezervirat Zakintos. :D
Uporabniški avatar
*bondovo*dekle
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *bondovo*dekle » 11. Maj. 2008 16:37

jaz pa kolegica pa grema letos 1.8.-8.8. na Zakintos! komaj že čakama! upam, da bo doli ful slovencev!
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 12. Maj. 2008 10:50

^3 Jaz pa vedno upam, da bo čim manj Slovencev in bo bolj pristno vzdušje, drugače se počutim skoraj kot doma! :D
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 12. Maj. 2008 14:51

metuljčica* napisal/-a:^3 Jaz pa vedno upam, da bo čim manj Slovencev in bo bolj pristno vzdušje, drugače se počutim skoraj kot doma! :D

Ja, meni je tudi ful bedno, če so na mojem dopustniškem kraju sami Slovenci, Hrvati, Srbi,... Velik bolš mi je, če sem izjema in da ne slišim slovenščine na vsakem vogalu. Al pa vsaj v normalni meri, no.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 12. Maj. 2008 14:58

Jaz imam tudi rada dopust v pravem pomenu besede, ne da okoli sebe slišim samo Slovence. Nekaj drugega pa je žuranje na morju, tam so tudi Slovenci zaželjeni. :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 14. Maj. 2008 16:38

S fantom greva 21.7. na Zakintos. Komaj čakam! :jump:
^Sophie^
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ^Sophie^ » 14. Maj. 2008 18:54

jaz pa sem bila lani s frendico na lesbosu, in če bi se še enx odločale zagotovo tega več ne bi izbrale... je bilo fajn in vse, samo nekak me odbija ta pusta grška pokrajina... =) ampak okej, vse moraš videti =)
klaryca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a klaryca » 17. Maj. 2008 12:49

S fantom sva se odločila, da greva konec junija na Rodos. zanima pa me, če ima katera, ki je že bila tam, kakšen konkreten predlog za dober in poceni hotel (dve ali tri zvezdice). veliko sem že preiskala, vendar bi vseeno bila dobrodošla kakšna vaša dobra ali slaba izkušnja o določenem hotelu, če se ga mogoče spomnite poimensko.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 17. Maj. 2008 21:12

Glede na to, da sprašujeta po poceni hotelih, predvidevam, da verjetno nimata ravno neomejenega proračuna. Rodos vama kot najdražji grški otok toplo odsvetujem :)
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 17. Maj. 2008 22:03

^^ Hm, men se pa ne zdi lih tko. Jest grem tut letos na Rodos, prov v mesto Rodos, hotel Carina za 309 € skupaj z letalom kar se mi sploh ne zdi velik. Je pa res, da ne rabim več kot pa jogija in tuša :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 17. Maj. 2008 22:11

Mene pa letos mika Santorini :) Sam bi šla rada letos na dopust za 14 dni in 14 dni Santorinija ni lih pocen :? Bomo vidl no...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 17. Maj. 2008 23:00

MIGRENA napisal/-a:^^ Hm, men se pa ne zdi lih tko. Jest grem tut letos na Rodos, prov v mesto Rodos, hotel Carina za 309 € skupaj z letalom kar se mi sploh ne zdi velik. Je pa res, da ne rabim več kot pa jogija in tuša :wink:

Ne, jst govorim o zunajpenzionski ponudbi - kafičih, gostilnah ipd. Že na Krfu me je skoraj kap ruknila, ko je bil kofe čez 3 evre, Rodos je pa baje še večja katastrofa. Sej mogoče je to ok za ljudi, ki se cele dneve samo po morju valjajo in vodo iz štacune pijejo, jst si pa hočem vsaj kakšno mrzlo pivo čez dan privoščit in zaradi tega ne bankrotirat.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 18. Maj. 2008 10:23

^^ Uf, a res al kaj? :eek: O tem pa res nimam nobenih informacij. No upam, da ne bo lih preveč kruto, ker bi si tut jest definitivno rada brez preračunavanja privoščila kak pirček pa zvečer koktejle :twisted: Sicer mi je pa ravno iz tega razloga čist dol visel v kateri hotel grem, važno, da si bom dol lahko pol čim več privoščila.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 18. Maj. 2008 13:21

Ja, koktejle ti na tisti glavni party ulici (se vec ne spomnim tocno imena - Aleksander street mogoce?) ne priporocam prevec.
Mi (4) smo v enem veceru zagonili 120€ samo za koktejle :? Torej nekje 30€ na enega.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov