Grčija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
No ne samo v enem..poleg tega poznam ljudi, ki isto gredo tako pa mi povejo...Ime hotela niti apartmajev se pa ne spomnim, si ne zapomnim takih stvari.
Glede tega koliko si pa ti plačala za obroke v restavracijah..sem pa že napisala, da če si res tako želiš bolj poceni obrok se moraš pač malo bolj potrudit in najdt tako restavracijo, ki je poceni ne pa v taprvo zavit, ki jo vidiš ker se ti ne da iskat. tako pač ne gre. Valda ne bo v vsaki najbolj poceni...
Glede tega koliko si pa ti plačala za obroke v restavracijah..sem pa že napisala, da če si res tako želiš bolj poceni obrok se moraš pač malo bolj potrudit in najdt tako restavracijo, ki je poceni ne pa v taprvo zavit, ki jo vidiš ker se ti ne da iskat. tako pač ne gre. Valda ne bo v vsaki najbolj poceni...
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Veš kaj, ne boš rekla, da si dobila v vseh hotelih plesniv kruh za zajtrk. Sicr tega itak ne morm vrjet in upam tud, da me nikdar ne doleti.
Glede hrane mi pa ne boš govorila kakšne so ble cene in da ne znam najdt restavracije - z mojim sva bla u ene parih restavracijah - od tistih na direkt plaži do tistih, k so mau skrite u majhnih ulcah, cene so ble pa povsod pr en glih. Sicer pa nisva iskala neke cheap hrane, kr sva mela u hotelu samo zajtrk in sva se hotla proti večeru najest, kr sva bla lačna in sva hotla normaln obrok. Npr. grilled chicken (zraven dobiš pa pomfri pa tzatziki) - to je pr njih res NO.1
Sva pa predlan na Kosu jedla v eni taverni čist blizu najinga hotela polovico piščanca s pomfrijem za 6€ (na porcijo seveda)! Ampak še zmer je bla neka povprečna cena na osebo s pjačo vred 10€. Sej je kr drago, sam majo pa po drug stran tok dobr piščančji file, da mi dnarja ni žou!
Glede hrane mi pa ne boš govorila kakšne so ble cene in da ne znam najdt restavracije - z mojim sva bla u ene parih restavracijah - od tistih na direkt plaži do tistih, k so mau skrite u majhnih ulcah, cene so ble pa povsod pr en glih. Sicer pa nisva iskala neke cheap hrane, kr sva mela u hotelu samo zajtrk in sva se hotla proti večeru najest, kr sva bla lačna in sva hotla normaln obrok. Npr. grilled chicken (zraven dobiš pa pomfri pa tzatziki) - to je pr njih res NO.1

Sva pa predlan na Kosu jedla v eni taverni čist blizu najinga hotela polovico piščanca s pomfrijem za 6€ (na porcijo seveda)! Ampak še zmer je bla neka povprečna cena na osebo s pjačo vred 10€. Sej je kr drago, sam majo pa po drug stran tok dobr piščančji file, da mi dnarja ni žou!
-
bubabiba - Kofetarica
In kje sm napisala, da smo mel plesniv kruh? Mogoče bi si kdaj malce prebrala preden spet pišeš bedarije.
No očitno nisi gledala dovolj, ker jaz sem ravno na zakintosu najdla restvracijo za dve osebi je prišlo skupaj, če štejem še pijačo cca 10 evrov. Obrok je bil pa solata, pomfri, soulaki, priloga pa včasih so dal še sladico zravn zastonj, tko da očitno so taki lokalčki...Če pa nisi gledala je pa itak vseen..če rajši plačaš za isti obrok več mene ne gane, jaz zase vem da bom pač poiskala cenovno ugodnejšo varianto...

No očitno nisi gledala dovolj, ker jaz sem ravno na zakintosu najdla restvracijo za dve osebi je prišlo skupaj, če štejem še pijačo cca 10 evrov. Obrok je bil pa solata, pomfri, soulaki, priloga pa včasih so dal še sladico zravn zastonj, tko da očitno so taki lokalčki...Če pa nisi gledala je pa itak vseen..če rajši plačaš za isti obrok več mene ne gane, jaz zase vem da bom pač poiskala cenovno ugodnejšo varianto...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jeeeeej jest grem pa po vsej verjetnosti konec junija v Grčijo
... padel bo pa verjetno Kos ali Rodos. Greva s kolegico in bi rade kej pametnega videle (za 1 dan bi šle pol tut na izlet v Turčijo) in ble v takem mestu, da kaj dogaja, ampak ne ravno med hordo podivjane mladine. Nasveti?

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
jz sm bla lansk let na samosu, pa je bil izlet v turčijo 100€, sam za info 

-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Izlet v Turčijo odsvetujem... Ker nč ne vidš, razn nagužvane stojnice, pa še vsi težijo da morš pr njih kej kupt pa ful je umazano vse... Če se vseen odločta pejta s kšno lokalno agencijo, ker tist kr organizirajo agencije s katerimi prideš na Kos je velik dražje. Če bosta na Kosu je bolš da gresta na izlet z ladjico za cel dan, kao ene tri otoke gledat, ampak bistvo je, da se cel dan fajn vozš sm pa ke, pa izležavaš na palubi, pa skačeš v morje... 

Always look on the bright side of life!
-
bubabiba - Kofetarica
Samo pri teh lokalnih agencijah je treba bit previden...nam so eni rekli, ko smo bli v Grčiji, da so šli isto tko potem pa sploh avtobusa ni blo takrat, ko naj bi se šlo, agencija je bla pa od takrat naprej kar zaprta in so zignili in pobrali samo denar. Tako, da so več ljudi nasrali. No, mi smo imeli pa srečo očitno ker pri nas je blo pa vse ql. Mi, ko smo bli prvič v tistem kraju smo šli rajši najprej z agencijo, drugič pa potem z njihovo.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Ja sej midve bova šle verjetno kr dol z kako agencijo pa ta izlet z ladjico mi je tut všeč... waaa komej že čakam.
A pa je kdo že bil na Rodosu - mal bi rabla priporočila glede hotelov? Kok pa kej na Kos-u dogaja in kje?
A pa je kdo že bil na Rodosu - mal bi rabla priporočila glede hotelov? Kok pa kej na Kos-u dogaja in kje?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Mene pa zanima nekaj glede Krfa.
Koliko časa se voziš iz vzhodne na zahodno stran otoka oz. na zahodno obalo. Ker sem malo gledala po netu in sem opazla da so dosti lepše plaže na zahodni strani. Kolko časa je to s skuterjem in kolko z avtom, ker še ne veva kaj bova vzela?
Ceste so pošlihtane?
Koliko časa se voziš iz vzhodne na zahodno stran otoka oz. na zahodno obalo. Ker sem malo gledala po netu in sem opazla da so dosti lepše plaže na zahodni strani. Kolko časa je to s skuterjem in kolko z avtom, ker še ne veva kaj bova vzela?
Ceste so pošlihtane?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
pika20 - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: Bled, Ljubljana
jst mam pa en majčken problemček. S fantom bi šla v drugi polovici septembra na Zakintos v lastni režiji z ladjo. Vendar kolikor sem zasledila, nobena ladje ne pelje direkt iz Benetk na Zakintos ali pač? Ima mogoče katera izkušnje s tem? In če ni direktne linije, kako se potem lahko pride na Zakintos? Preko Parnasa in potem na trajekt na otok, ali pa obstaja še kakšna krajša pot?
Hvala za odgovore že vnaprej
Hvala za odgovore že vnaprej

- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
zanima me če ima katera izkušnje z zelo dobrimi hoteli v Grčiji. Daj e velik boljši hotel, kot samo preprost. Namreč v katalogih, bilokaterih od naših predstavnikov, noben hotel ne izstopa v pozitivni smeri. JE bla ktera v hudem hotelu, naj napiše ime hotela, kraj itd
Always look on the bright side of your life.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov