Grčija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Jaz sem bila letos na Rodosu, v hotelu z 4 zvezdicami in je bilo
Super soba, zajtrk z milijon izbire, v kopalnici marmor ma vsega je bilo. Super res
Super soba, zajtrk z milijon izbire, v kopalnici marmor ma vsega je bilo. Super res
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
U pol so se pa Grki pobolšal No sam Rodos je itak že ful turističen, ogromn hotelov pa to, na takih otokih, k se turizm šele dobr razvija, pa ni kšnga luksuza.
Drgač je pa v Grčiji že težko dobit kšn hotel, k ma celo polpenzion, večina jih ma sam zajtrk, pa še to sam sir in salama, al pa puter in marmelada. jeb* se Grkom
Glede prehrane sm pa v Kalabriji sam pozjala, res si mel tok vsega na izbiro (ful znanih in nepoznanih italijanskih jedi), da sam nis vedu, kaj bi vzel. Pa Hrvaški hoteli so glede hrane tud dobri.
Drgač je pa v Grčiji že težko dobit kšn hotel, k ma celo polpenzion, večina jih ma sam zajtrk, pa še to sam sir in salama, al pa puter in marmelada. jeb* se Grkom
Glede prehrane sm pa v Kalabriji sam pozjala, res si mel tok vsega na izbiro (ful znanih in nepoznanih italijanskih jedi), da sam nis vedu, kaj bi vzel. Pa Hrvaški hoteli so glede hrane tud dobri.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
no ja, grški zajtrki so res bolj skromni glede izbire, ampak mene osebno to sploh ne gane, ker razen štručke z medom/marmelado in orenk doze kofeta ne rabim zjutraj nič
ampak s čistočo pa tam res še nikoli nisem imela problemov. razen kar se mivke tiče, ker so plaže pač mivkaste in je potem tist pesek povsod. ampak to pa niso oni krivi.
ampak s čistočo pa tam res še nikoli nisem imela problemov. razen kar se mivke tiče, ker so plaže pač mivkaste in je potem tist pesek povsod. ampak to pa niso oni krivi.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
jullia_ napisal/-a: razen štručke z medom/marmelado in orenk doze kofeta ne rabim zjutraj nič
Jaz ponavadi tudi tako zajtrkujem, samo tam se pa nisem mogla upreti sveze pecenim palacinkam
And I''ll take you for who you are
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
||MuCkAa napisal/-a:jullia_ napisal/-a: razen štručke z medom/marmelado in orenk doze kofeta ne rabim zjutraj nič
Jaz ponavadi tudi tako zajtrkujem, samo tam se pa nisem mogla upreti sveze pecenim palacinkam
pole je biu pa res kšn luksuzn hotel, d so meli tud palačinke ko sm bla u grčiji, so bli bolj škrti s tem...pač lih tolko, da mi je blo zadosti...drugi pa so se oh in sploh pritoževali...
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Eden od stalnih kriterijev pri naši izbiri je to, da so zajtrki samopostrežni, tako da je hrane potem vedno dovolj.
Sicer so pa tudi hrvaški hoteli za 2-3* zvezdice objektivno gledano precej nikakvi, samo Slovenci to še vedno smatramo za "svoje" morje, pa smo malo popustljivi in z malim zadovoljni. Mi smo recimo redno na Visu doživljali redukcije elektrike in vode, ker imajo infrastrukturo v podnu, pa se še vedno strinjamo, da je bil to sanjski dopust. Če bi se nam to zgodilo na Krfu, bi pa verjetno s tožbo spravili turistično agencijo v bankrot.
Isti človek, ki je pripravljen v barbarigi plavat v morski travi in vsak večer poslušat iste 4 zimzelene hite v izvedbi one-man-banda , se naslednje leto v Grčiji pizdi, ker so ležalniki za doplačilo.
Pač hočem povedat, da po objektivnih kriterijih grški turizem daleč zmaga nad hrvaškim. Ampak tu smo pač doma
Sicer so pa tudi hrvaški hoteli za 2-3* zvezdice objektivno gledano precej nikakvi, samo Slovenci to še vedno smatramo za "svoje" morje, pa smo malo popustljivi in z malim zadovoljni. Mi smo recimo redno na Visu doživljali redukcije elektrike in vode, ker imajo infrastrukturo v podnu, pa se še vedno strinjamo, da je bil to sanjski dopust. Če bi se nam to zgodilo na Krfu, bi pa verjetno s tožbo spravili turistično agencijo v bankrot.
Isti človek, ki je pripravljen v barbarigi plavat v morski travi in vsak večer poslušat iste 4 zimzelene hite v izvedbi one-man-banda , se naslednje leto v Grčiji pizdi, ker so ležalniki za doplačilo.
Pač hočem povedat, da po objektivnih kriterijih grški turizem daleč zmaga nad hrvaškim. Ampak tu smo pač doma
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Mene pa zanima, če je kdo od vas bil kdaj na otoku Kosu, po možnosti v hotelu Princess of Kos s 4* (All Inclusive)? V kratkem bomo rezervirali hotel, ker je soliden pa tudi plaža je lepa, bi pa rada videla še kaj slik, ker nisem kaj dosti našla na netu...
- Alina21
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
- Kraj: notranjska
Midva sva rezervirala na otoku Kos, kraj Kefalos konec avgusta. Lolitaa lahko kej več poveš o Kosu, kako se ti je zdelo? Si bila samo v enem kraju al si šla kaj naokoli po otoku? Midva imava v ceni samo nočitev z zajtrkom, je pa to en manjši hotelček...
-
UTRINEK - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 8. 2007
- Kraj: primorska
joj jaz sem že čisto zmedena, bi rabla nujno pomoč!!
uglaunem že en mesec se ukvarjam kam bi šli v grčijo, sploh se ne morem odločit.pregledala sem že sto katalogov, .....iščem nekaj bol cenovno ugodnega...ok to sem najdla.....kam pa nej grem pa ne vem! izbiram med Lefkasom, Zakintosmo, Kosom.....mogoče tudi Kreta. pač fora je v tem da na slikah vidiš tiste rajske plaže, pol ob hotelu je pa bol tako, sej itak bi šla raziskovat okrog, ampak glede na to da bi šla prvič rabim mal nasvetov. če ste bile v na katerem od zgornjih otokov, mi prosim mal povejte kje ste ble nastanjene pa kako je blo,....uglaunem razpište se!mi boste full pomagale
uglaunem že en mesec se ukvarjam kam bi šli v grčijo, sploh se ne morem odločit.pregledala sem že sto katalogov, .....iščem nekaj bol cenovno ugodnega...ok to sem najdla.....kam pa nej grem pa ne vem! izbiram med Lefkasom, Zakintosmo, Kosom.....mogoče tudi Kreta. pač fora je v tem da na slikah vidiš tiste rajske plaže, pol ob hotelu je pa bol tako, sej itak bi šla raziskovat okrog, ampak glede na to da bi šla prvič rabim mal nasvetov. če ste bile v na katerem od zgornjih otokov, mi prosim mal povejte kje ste ble nastanjene pa kako je blo,....uglaunem razpište se!mi boste full pomagale
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Alina21 napisal/-a:Midva sva rezervirala na otoku Kos, kraj Kefalos konec avgusta. Lolitaa lahko kej več poveš o Kosu, kako se ti je zdelo? Si bila samo v enem kraju al si šla kaj naokoli po otoku? Midva imava v ceni samo nočitev z zajtrkom, je pa to en manjši hotelček...
v Kefalosu je ful lepa plaža, ampak tud ful obiskana... za kej samote je treba jit na jug otoka... Drugač sm pa js par strani nazaj pisala o Kosu... na kratko je pa zakon...
Always look on the bright side of life!
-
UTRINEK - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 8. 2007
- Kraj: primorska
ja meni je tudi zakintos najbolj všeč! sem gledala v katalogu od palme, in je hotel diana palace s 4 *, a je že katera bla tam....glede na slike pa plaža ni ne vem kaj tam....bol tako!mogoče veste kje se nahajajo te lepe plaže?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov