Grčija

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
missT*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a missT* » 29. Feb. 2008 23:43

*hox* napisal/-a:Še eno vprašanje imam :D .. Kako pa je kaj s hoteli? Je hotel s 3 * okej ali je boljše da vzameš s 4 * ?? Na Djerbi je recimi velika razlika med 3 in 4, me pa zanima kako je tukaj.

Za Grčijo je značilno, da so hoteli s tremi * poden (dobesedno), tako da mislim, da je najbolje, da vzameš štiri ali pa pet *
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 29. Feb. 2008 23:54

missT* napisal/-a:
*hox* napisal/-a:Še eno vprašanje imam :D .. Kako pa je kaj s hoteli? Je hotel s 3 * okej ali je boljše da vzameš s 4 * ?? Na Djerbi je recimi velika razlika med 3 in 4, me pa zanima kako je tukaj.

Za Grčijo je značilno, da so hoteli s tremi * poden (dobesedno), tako da mislim, da je najbolje, da vzameš štiri ali pa pet *

Hvala. :razz:
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2007
Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D

Neprebrana objavaNapisal/-a urshaster » 01. Mar. 2008 12:36

na Krfu mislm da je za skutrja najet en dan ene 20€ neki tazga
Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *daddy's girl* » 05. Mar. 2008 17:46

No,js tud rabm mal vaše pomoči :) S fantom sva se skoraj odločila,da greva v Grčijo,zato me zanima kam se splača it?Kater otok je res lep in ni preveč žurerski in ne vem kaj,saj tja ne misliva it žurat.. Torej,kje so lepe plaže,narava,kakšni umirjeni lokali ipd.?Kako pa je kj z morjem,je za kopat?Al je ful mrzlo? :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 05. Mar. 2008 18:03

Lefkas in Karpatos sta za romantične počitnice odlična :)

pa lani je imelo na Krfu morje 27-28 stopinj. A bo dovolj? :)
Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *daddy's girl* » 05. Mar. 2008 21:46

Hvala,vsaj vem kaj približno moram gledat :) 27-28?sm zmrznjenček,ampak bo kr dovolj ja :)
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 05. Mar. 2008 23:25

missT* napisal/-a:

To pa sploh ni res!!! Js sm bla v Grčiji enkrat v hotelu s tremi zvezdicami, enkrat 2,5 * in enkrat 2* in nism bla nikol razočarana. Hotel na Rodosu je biu za 3* naravnost perfekten! Soba je bla res bolj preprosto zrihtana, ampak je mela vse, kar sm rabla - tv, hladilnik, balkon, klima pa sef pa za doplačat. S tem da je meu ta hotel luštn bazen pa barček zraven, pa še na zuni je zgledu ful hud. Lan sm bla v 2,5* in je biu tut luštn hotel, sobe čis lepo zrihtane, s hladilnikom, tv-jem, edin klima za doplačat. Predlan sm bla pa v 2* pa so ble sobe na videz res bolj tko pa mejhna je bla ful, sam ni biu pa nč slabš opremljen kt druga dva, s tem da je meu še kuhalnik za čaj/kavo.
Sori ampak u Grčiji pa res ne rabš jemat nekega luksuza, kr je 3* loh že ful hud hotelček. Razen če si neka high razvajena rit. Ponavad se 4* in več jemle za države a la Turčija, Tunizija, Egipt, kjer je predvsem problem s hrano, k nej bi bla v hotelih višje kategorije bolj zihr.

Just my opinion :roll:
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 05. Mar. 2008 23:32

Ja, men se tut zdi, da ma Grčija kar visoko kvaliteto kar se hotelov tiče...vsak hotel recimp, pa naj ma en zvezdico ali pa pet ima svoj bazen..to je tam obvezna oprema( :wink: ), na Hrvaškem recimo imajo samo najboljši hoteli bazene...hrana je pa itak v vseh hotelih ista (grki pač), najbl se itak splača nočitev & zajtrk, na večerjo pa hodiš v kakšno poceni restavrcaijo (tko smo mi nrdila pa je pršlo trikat cenej kokr da bi polpenzion).
Uporabniški avatar
missT*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a missT* » 06. Mar. 2008 1:09

muffin napisal/-a:
missT* napisal/-a:

To pa sploh ni res!!! Js sm bla v Grčiji enkrat v hotelu s tremi zvezdicami, enkrat 2,5 * in enkrat 2* in nism bla nikol razočarana. Hotel na Rodosu je biu za 3* naravnost perfekten! Soba je bla res bolj preprosto zrihtana, ampak je mela vse, kar sm rabla - tv, hladilnik, balkon, klima pa sef pa za doplačat. S tem da je meu ta hotel luštn bazen pa barček zraven, pa še na zuni je zgledu ful hud. Lan sm bla v 2,5* in je biu tut luštn hotel, sobe čis lepo zrihtane, s hladilnikom, tv-jem, edin klima za doplačat. Predlan sm bla pa v 2* pa so ble sobe na videz res bolj tko pa mejhna je bla ful, sam ni biu pa nč slabš opremljen kt druga dva, s tem da je meu še kuhalnik za čaj/kavo.
Sori ampak u Grčiji pa res ne rabš jemat nekega luksuza, kr je 3* loh že ful hud hotelček. Razen če si neka high razvajena rit. Ponavad se 4* in več jemle za države a la Turčija, Tunizija, Egipt, kjer je predvsem problem s hrano, k nej bi bla v hotelih višje kategorije bolj zihr.

Just my opinion :roll:

Moje mnenje pač... In ne nisem neka "high razvajena rit" :roll: ampak pač v nekih hotelih V GRČIJI s 2 ali pa 3 * dobiš zelo majhne sobice...in ni ravno lepo urejeno. pa tega ni tako malo. Sploh pa ja, seveda, se dobijo tudi lepi hoteli z 2 ali 3 * :)
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 07. Mar. 2008 20:02

Midva mava že rezervirano in en del že tudi vplačano Grčijo v mesecu maju. Komaj čakam en takle preddopustek. :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 10. Mar. 2008 22:29

Miss T, očitn mava čis drgačne izkušnje z Grčijo. Lani sm bla v hotelu 2*+ in je bla soba normalne velikosti. Najbrž je odvisn, na kaj naletiš, sam v splošnem gledano pa pomoje ne. Kar se tiče kategorizacije hotelov, so v Grčiji čis v skladu z mojimi pričakovanji :wink: in 3* mi je tm čis dovolj, tut 2* sta mi kul, sam da je v sobi, kar js rabm. Pa še za hrano se tle ni treba bat, da bi se zastrupu tko k v hotelih nižje kategorije arabskih dežel.
Grčija je men zakon :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 10. Mar. 2008 22:35

V bistvu se lahko s hrano zastrupiš tudi v holetu Palace sredi Portoroža :)

Meni so 3* hoteli v Grčiji prav simpatični. Vse je tako zrelaksirano, osebje dela v 1. prestavi,... Letos smo bili pa v 4* in je foter skoraj znorel, ker je moral v dolgih hlačah na večerjo hodit. Tako da nižja kategorija vsekakor ima svoje prednosti.
Meni je pa itak na morju važno samo to, da je hotel maksimalno 100 metrov od morja, da ni golazni po sobah in da je hrana užitna. Vse ostalo me ne gane sploh, ker čez dan niti pod razno ne mislim viset v hotelu, tako da wellness centra pač ne pogrešam.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 11. Mar. 2008 17:38

Js sm bla u Grčiji dvakrat in obakrat stlačena u mejhno sobo.
To, da je oprema preprosta, me sploh ne gane (razn pojsle pa omare, ne rabm druge navlake), rada vidm, da mam balkon za sušenje cotk, luftanje (biu u obeh primerih) pa kokartok spodobno kopalnco (se ni zgodila, to, da po tuširanju plavajo šlape po kopalnc, ne ustreza mojim zahtevam :? ), bazen pred hotelom se mi je zdeu super ideja sam u teoriji, u praksi se je iskazu za totalno neuporabnga (da se "zapre" še predno pridem s potepanja nazaj u hotel, se mi zdi čist brez veze).

U hotelu se sam preoblačm in spim tistih par ur, zato nimam nobenih potreb po čem več od zgoraj naštetga :) .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 11. Mar. 2008 19:12

Men se pa ne zdi, da bi mel Grki hotele lih ful na nivoju...mogoče res kšn s petim zvezdicam, ampak je še tak čist neprimerljiv recmo s kšnim hotelom na Hrvaškem na primer, s petim zvezdicam.

Jst sm bla dvakrat v Grčiji, obakrat hotel s trem zvezdicam, storitev nočitev + zajtrk in ni blo ne vem kva no, pa je blo kr drago drgač. Sobe so bol skromne, na čistočo niso lih ful mahneni, un zajtrk je bil pa tud bol bogi. Ampak men je blo še vseen fajn, jst nism šla v Grčijo ležat v hotel, ampak raziskovat, se kopat v njihovem čistem morju in se sončt na divjih plažah.

Zdj se je v enem katalogu pojavu en čist nov otoček, Skiathos, še un taprav, neskomercializiran in me ful mika, da bi šla tja.
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 11. Mar. 2008 20:15

Morš najdt pocen stvari. :D Npr a je že kdo dobil kaj cenejšega kot tole js :P zakintos, 12 dni, letalo plus taxa, najem apartmaja..vse za dve osebi za bivših sto jurčkov. :wink: Potem pa še tam ko sem bila većerja za dva v restavraciji vsak dan.. 6-7 evrov..je treba imet nos za to. :D
Drugače pa hoteli oz apartmaj v katerih sem bi,a do sedaj so imeli čisto vsi veliike balkone kar je meni zakon, ker ko sem v hotelu oz apartmajo sem več na balkonu kot not. Za razliko na hravškem hoteli imajo tak balkon, da se komaj obrneš na njemu.

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]