Grčija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
*hox* napisal/-a:Zakaj so nevarni?
Moja teta, stric in sestrična so bili na Rodosu pa so si jih skos sposojal pa se sami mal vozil po otoku / iskal plaže,.. Baje da so se imeli ful noro. Mi2 s fantom sva pa tut rekla da bi si ga umislila, da ne bi skos v bazenu od hotela visela.
ker naj bi bli kao u ful slabem stanju, in da je ful nesreč s skuterji, in še, da usi vozijo ku zmešani in d nč ne pazijo...usaj tko so nam rekli...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
*hox* napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:ker naj bi bli kao u ful slabem stanju, in da je ful nesreč s skuterji, in še, da usi vozijo ku zmešani in d nč ne pazijo...usaj tko so nam rekli...
A to so vam rekli na agenciji?
ja na mondialu...in še en vodič u grčiji
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
MilkyWay napisal/-a:*hox* napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:ker naj bi bli kao u ful slabem stanju, in da je ful nesreč s skuterji, in še, da usi vozijo ku zmešani in d nč ne pazijo...usaj tko so nam rekli...
A to so vam rekli na agenciji?
ja na mondialu...in še en vodič u grčiji
No, meni so v agenciji rekli da naj se ne kopamo v morju na Djerbi, ker so tam morski psi. Larifari.. Ni šans da grem na morje, potem pa se cel teden namakam v bazenu.
Drugače pa hvala za informacije. Mogoče še kej veš kakšne so cene najema?
-
MilkyWay - Cosmopsiho
*hox* napisal/-a:No, meni so v agenciji rekli da naj se ne kopamo v morju na Djerbi, ker so tam morski psi. Larifari.. Ni šans da grem na morje, potem pa se cel teden namakam v bazenu.
Drugače pa hvala za informacije. Mogoče še kej veš kakšne so cene najema?
pojma nimm lej...ko so nam to rekli se pole sploh noben ni za to zanimu...aja sm pozabla povedt...grški vodič nam je tisto reku...
-
urshaster - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
- Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D
*hox* napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:*hox* napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Je pa res, da se tam ful splača najet avto, ker so plaže drugod po otoku ful lepe, v mestu pa nič posebnega, mivka kot po celi grčiji.
Kaj pa kakšnga skutrčka namest avtomobila, se da najet?
sam usem odsvetujejo skutrčke...k so baje ful nevarni, pa ceste so tud čudne...nevem no, usaj nam so tko rekli...
Zakaj so nevarni?
Moja teta, stric in sestrična so bili na Rodosu pa so si jih skos sposojal pa se sami mal vozil po otoku / iskal plaže,.. Baje da so se imeli ful noro. Mi2 s fantom sva pa tut rekla da bi si ga umislila, da ne bi skos v bazenu od hotela visela.
so nevarni k drgač se je dost folka že ponesrečl tud nam k smo bli dol vodiči niso dovolil da bi se fural z nimi k smo mel hotel kr nek u klancu
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Jap po cestah al pa tut ne..kjer kol. Jaz ti bolj to pol priporočam,ker je sigurno bolj varen od skuterja. Grki vozijo kt norci! Vsak avto imam vsaj ene par udrtin, ker se kar naprej rukajo, če pa v skuter ruknejo pa odletiš kot kamenček.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov