Grčija

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Legally_blond » 25. Jan. 2008 21:30

Yummylicious napisal/-a:Hmm, samo Mikonos zna biti precej divji kar se žuranja tiče.

Tako sem tudi jaz slišala, verjetno pa je spet odvisno kam točno greš.
lady capricorn
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a lady capricorn » 23. Feb. 2008 21:55

Kar se tiče Kompasa,sem lansko leto plačala enak aranžma za Rodos pri drugi agenciji 100 evrov manj :roll: in še popust pri zgodnji prijavi.Tako,da se kr splača pregledat več katalogov...
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 24. Feb. 2008 22:52

^^To, da je treba pogledat več katalogov ni nč nouga. Sm pa opazla, da so šle cene spet gor, še posebi pr Guletu :(
Uporabniški avatar
UTRINEK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 8. 2007
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a UTRINEK » 26. Feb. 2008 10:22

ejla punce, jaz bi bla full vesela če bi mi lahko malo svetovale kam v grčijo!grem namreč prvič in sploh ne vem za kaj se odločit!ni mi neki do hudih žurk, raje si kaj ogledam in da so lepe plaže, nočem pa da je preveč mirno, tako neki umes mora bit...!tko ko malo gledam po katalogh so plaže lepe za umret,...samo kaj ko se mi zdi da so te plaže bolj oddaljene, uprašanje pa kako je pri hotelu! ker pa vem da vas je blo že velik v grčiji bi prosila za nasvete...kar koli!
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 26. Feb. 2008 12:24

Otok Kos... Če rada raziskuješ, odkrivaš nove stvari, hočeš preživet en teden mal v akciji mal izležavat mal pa žurat pol ti js priporočam to...
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
UTRINEK
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a UTRINEK » 26. Feb. 2008 12:28

ej hvala Dagi...tko so mi lih kar v agenciji svetoval!no pa nej bo Kos ne....!a pa je tud morje ok tam, kašne so plaže??
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 26. Feb. 2008 14:13

Lih zarad tega je Kos zakon, ker maš čist divje plaže s kamenčki, rajske plaže z mivko, ja ni da ni... Cel otok je tok raznolik pa tok mejhn obenem da v enem tednu vse lahko pregledaš. Če se boš res odločila za Kos mi brez problema lahko ZS pošleš, pa ti bom še kej več povedala. Pa ne jemlji all inclusive... ker pol se ne boš premaknila od bazena pr hotelu... kr zna bit pa velika škoda.
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
UTRINEK
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a UTRINEK » 26. Feb. 2008 14:29

haha vse to so mi na agenciji rekli- glede all inclusive!ravno to sem mela namen vzet, ampak glede na tvoje nasvete in iz agencije ne bom.....no vidiš za take malenkosti je dobro da se malo pozanimaš!
sej najtežje je to ker veš da je povsod lepo v grčiji in ne veš za kaj bi se odločil, glede na to da je prvič!hvala za nasvete :zustimm:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 29. Feb. 2008 12:36

A je kdo že bil na Zakintosu ali Karpatosu? Vse informacije dobrodošle. ;)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 29. Feb. 2008 13:12

Oboje :)
Karpatos je manjši otok z enim zamim turističnim naseljem, ampak do sedaj mi je bil od vseh videnih grških otokov najljubši (mogoče ima poletna romanca kaj veze s tem :) )
Je pa res, da se tam ful splača najet avto, ker so plaže drugod po otoku ful lepe, v mestu pa nič posebnega, mivka kot po celi grčiji. Pa do nobene plaže ni prav deleč, ene so še z avtobusm dostopne. V mestu je ogromno lokalov, diskačev,... meni je bilo v glavnem ful všeč. Pa precej primerno za romantični dopust, ker se res lahko umakneš bolj na samo, če ti je kaj do tega. In ni preveč turističen, tako da se še da videt kakšno pristno grško taverno, ne pa samo kafičev, kjer fish and chipps strežejo.
Zakintos je pa bolj žurerski, ogromno turistov, sploh angležev in skandinavcev, Vedno se nekaj dogaja, otok sam mi pa ni bil tako všeč. sem pa tam prvič pela na karaokah :)

V glavnem, če greš žurat, bolj priporočam Zakintos, če si pa bolj umirjene sorte, je pa Karpatos pomoje boljši, sej ni tuge, ampak vseeno pa ni tako živo kot na Zakintosu.
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2007
Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D

Neprebrana objavaNapisal/-a urshaster » 29. Feb. 2008 13:24

če gledate zj gun k je za 1. maja u Grčiji na Krfu se drgač dost splača itk sam k je 99€ apartma hoteli so pa do 150 naprej

jest sm bla dol pa je blo najbol tk da grem s5

Jupiter rulessss :lol: :lol: :lol:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 29. Feb. 2008 21:37

jullia_ napisal/-a:Je pa res, da se tam ful splača najet avto, ker so plaže drugod po otoku ful lepe, v mestu pa nič posebnega, mivka kot po celi grčiji.

:gruebel: Kaj pa kakšnga skutrčka namest avtomobila, se da najet? :D
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2007
Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D

Neprebrana objavaNapisal/-a urshaster » 29. Feb. 2008 22:20

*hox* napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Je pa res, da se tam ful splača najet avto, ker so plaže drugod po otoku ful lepe, v mestu pa nič posebnega, mivka kot po celi grčiji.

ja tud skutrja se da najet itk :) :)
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 29. Feb. 2008 22:24

*hox* napisal/-a:

sam usem odsvetujejo skutrčke...k so baje ful nevarni, pa ceste so tud čudne...nevem no, usaj nam so tko rekli...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 29. Feb. 2008 22:36

MilkyWay napisal/-a:
*hox* napisal/-a:

sam usem odsvetujejo skutrčke...k so baje ful nevarni, pa ceste so tud čudne...nevem no, usaj nam so tko rekli...

Zakaj so nevarni?

Moja teta, stric in sestrična so bili na Rodosu pa so si jih skos sposojal pa se sami mal vozil po otoku / iskal plaže,.. Baje da so se imeli ful noro. :) Mi2 s fantom sva pa tut rekla da bi si ga umislila, da ne bi skos v bazenu od hotela visela.

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov