Grčija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- chica bella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
pred nekaj urami prišla s Krfa... noro fajn je blo
- lady capricorn
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jaz grem pa definitivno naslednje poletje spet na Rodos.Bila sem v Falirakiju,ki je malo bolj odpuljeno mesto z že kar malo preveč nadležnimi angleži,ker ostalega folka tam skoraj , da ni.Mi je bilo pa zelo všeč v mestu Rodos,kjer se je dalo tud full žurat in je bil bolj mešan folk -ne sam angleži ...in lepo mestece za obzidjem...In nasplošno je cel otok zanimiv. Tudi Kreta ni bila tako slaba,a ker sem bila na absolventu imam od tam malo zablokiran spomin,he ,he...
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
Mene pa zanima, kateri otok v Grčiji ima res lepe peščene plaže in razmeroma solidne hotele (4*)? Kaj priporočate (z mamo in očetom grem)? Predvsem tisti, ki ste že bili na več grških destinacijah, npr. na Kreti, Krfu, Rodosu... Rada bi slišala vaše izkušnje, ker ostalo si itak lahko preberem pri agencijah, ampak tam pač povedo kolikor vedo in načeloma ne povedo pomanjkljivosti ipd.
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
u grciji velja za najbol "fensi" otok mikonos, ampak plaze pa niso najlepse v grciji (so lepe, ampak ne najlepse). drgac je zelo lep santorini, se nism slisala da bi kdo reku da mu ni vsec. na rodos se gre zurat, ne s starsi men osebno je bla najlepsa kefalonija. res mi je bla bozanska.
-
dumbo - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2004
- Kraj: ko prideš not - levo :)
Ojla,
prečekiraj Kompasov katalog Mediteran 08.
Okvirne cene v njihovem ceniku za Mikonos se gibljejo od 530 € / osebo naprej. Se pa najdejo hoteli tudi za 1000 € / osebo naprej.
In če počitnice rezervirate do konec meseca imate po pogodbi še 100€ popusta
prečekiraj Kompasov katalog Mediteran 08.
Okvirne cene v njihovem ceniku za Mikonos se gibljejo od 530 € / osebo naprej. Se pa najdejo hoteli tudi za 1000 € / osebo naprej.
In če počitnice rezervirate do konec meseca imate po pogodbi še 100€ popusta
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
*hox* napisal/-a:Lilah ... Moja sestrična je bila na Rodosu. Po posnetkih in slikah sodeč je res ful lepo in js če bom šla kdaj v Grčijo, grem definitivno na Rodos.
Rodos sem že dosti prečekirala prej, ampak pravijo, da je to bolj destinacija za mlade - žuri pa to.
Yazmeen: v bistvu s starši iščemo nekaj takega ja, ne ravno kakšnega divjega kraja, ne pa tudi osamljenega. Glavno, da so lepe peščene plaže (ker sem imela s kamnito, skalnato in prodnato plažo že slabe izkušnje ) in da se vsaj nekaj dogaja (da so zraven tudi drugi hotelski kompleksi, sprehajalna ulica, glasba v živo zvečer, tržnice oz. kakšne prodajalne s spominki ipd.). Pomembno je tudi, da je plaža last hotela in ni mestna, da bi se lahko tudi drugi kopali tam.
-
Yummylicious - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Hmm, samo Mikonos zna biti precej divji kar se žuranja tiče.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov