Grčija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Nimam pojma, to so doma urejali. Ampak mislim, da nam je rihtal en kolega, in smo šli preko ene naše agencije z Atlasom. Ampak to samo tja, vem pa da so nas zajebal s sobami (v eni sobi niso bile ločene postelje, ena soba je bila brez balkona, nekje ni delala klima itd. ), pa tud nasploh so se drugi gostje samo pritoževali čez ta Atlas.
-
_kocka_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
- Kraj: Dolenjska
muffin napisal/-a:A je kera bla v Hersonissosu na Kreti??? Zanimajo me predvsem plaže, da niso sam ozke
Hitr pomagite, če kej veste.
Plaže v Hersonissosu so povprečne, a raznolike (mivka, kamenčki, beton ipd.), so precej polne (turističen kraj), je tud veliko bazenov ipd. in se kr dogaja tudi cez dan... Ko sem bla jaz tam (sredina septembra) je bla voda ful razburkana (kljub lepemu vremenu), mene osebno to ni motilo.
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
-
Pikica18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
Krf je krf - nč posebnga
kar se tiče maturantskih izletov je kul. vidš pač neki novga - ampak nč posebnga niti nč tipično grškega. krf je ena taka podrtija... jst sm si ful use bl sanjsko pa rožnato pa oh in sploh predstavlala... kaar se tiče otoka sm bla mal razočarana + to da ga vidš 1%
sj pravm, najbrš bi blo bl zanimiv če nebi biu to maturanc... pa da bi res čim več otoka krf vidl.
pač večji procent folka gre sam pit na maturanca boli njih rita za "znamenitosti"
kar se tiče maturantskih izletov je kul. vidš pač neki novga - ampak nč posebnga niti nč tipično grškega. krf je ena taka podrtija... jst sm si ful use bl sanjsko pa rožnato pa oh in sploh predstavlala... kaar se tiče otoka sm bla mal razočarana + to da ga vidš 1%
sj pravm, najbrš bi blo bl zanimiv če nebi biu to maturanc... pa da bi res čim več otoka krf vidl.
pač večji procent folka gre sam pit na maturanca boli njih rita za "znamenitosti"
-
Anja89 - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
Čao! S kolegico se sred septembra enkrat odpravlava na eno last minute varjanto,pa imava nekako v mislih kašen grški otok ali pa djerbo.. pa me zanima,če je katera že bila septembra, kolk je še folka kje,pa žuri in to.. Toplo naj bi načeloma bilo dost, tut za kopat, ane?
hvala
hvala
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
^Anja predlagam vama Rodos, ki je en najlepših grških otokov. Če si želita ful žurat, potem si vzemta hotel v Falirakiju, ki je ubistvu party mestece. Sicer se pa dovolj dogaja tudi v mestu Rodos, ki je veliko lepši. Toplo bo več kot dovolj, tko da ni ovir da ne bi šli tja. Jst bi prej šla spet v Grčijo kot v te "umazane" dežele. Ampak to je stvar vsakega posameznika.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Jst sm bla, kar se Grčije tiče, najprej na Krfu in lansk let na Samosu.
Krf je že dost skomercializiran in ni tko nč posebnga. Za kopat mi je blo ful lepo v Sidariju, k so uni klifi pa to. Drgač pa nč kej posebnga.
Samos pa še ni tok turističn in tam sva doživela uno ta pravo Grčijo. Blo mi je velik lepš k na Krfu, tud plaže, morje, hrana...folk še ni tok vsiljiv. Nimaš pa lih kej velik za žurat tam, to je bolj za romantiko zganjat.
Če koga posebi kej zanima, lahko kšno fotko nalepm.
Krf je že dost skomercializiran in ni tko nč posebnga. Za kopat mi je blo ful lepo v Sidariju, k so uni klifi pa to. Drgač pa nč kej posebnga.
Samos pa še ni tok turističn in tam sva doživela uno ta pravo Grčijo. Blo mi je velik lepš k na Krfu, tud plaže, morje, hrana...folk še ni tok vsiljiv. Nimaš pa lih kej velik za žurat tam, to je bolj za romantiko zganjat.
Če koga posebi kej zanima, lahko kšno fotko nalepm.
-
In Love Girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2005
- Kraj: Kranj
vi kr napopjte slikce s Krfa, ker jst grem čez slabe 2 tedna tja in me mal zanima kaj bom kj vidla
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
No, pa bom pokazala Paleokastriso, Yazmeen ti bo pa Sidari, ker smo mi tm pozabl slikat.
Tko zgleda k dol hodš, ker morš it najprej po ene sto štengaš da pridš dol.
Iz desne tko zgleda.
Iz leve pa tko.
Aja pa ne se ustrašt kolk je folka, to je blo sam takrat ko smo bli mi (ns je blo 300), ne uprašat kako smo usi pršli na to mejhno plažico.
Drugač pa..sm moraš it obvezno.
Tko zgleda k dol hodš, ker morš it najprej po ene sto štengaš da pridš dol.
Iz desne tko zgleda.
Iz leve pa tko.
Aja pa ne se ustrašt kolk je folka, to je blo sam takrat ko smo bli mi (ns je blo 300), ne uprašat kako smo usi pršli na to mejhno plažico.
Drugač pa..sm moraš it obvezno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]