Grčija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Čakam, da je ura 15 do 3 zju3 da pride taxi in nas odpelje do letališča Jožeta Pučnika in odletimo ob 5ih proti Zakyntosu
-
bubabiba napisal/-a:o bogi kok mate zgodi letalo.
bolj to kukr da sm doma sicr pa je pa ql da je tko kukr je, ker maš potem več od dneva
see ya sarcyka
-
Mah ja to je pa odvisno od človeka.. mi ne bomo šli nč spat..pa nam bo zneslo komot smo navajeni, sej smo dolenci lepo se mejte
-
super_shine - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
---
Zadnjič spremenil super_shine, dne 13. Nov. 2010 10:27, skupaj popravljeno 1 krat.
- moncy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 12. 2006
super_shine napisal/-a:no, js mam pa vprašanje za tiste k ste bli na maturancu na iosu, kako se vam je kej zdel (plaža, hoteli, nightlife ... gremo z mondialom), pa če mogoče ma kdo izkušnje - a je zadnji teden v avgustu še kej živahno dol?
tnx
jst sm bla julija dole z njimi. ta njihova plaža je ful lepa sam se morš pa pelat z avtobusom do tja (1,20 € na vožnjo) tam so mel tud neke igre (odbojka in nogomet). hotel je odvisno u kerga vas bodo dal, sam ne uzet sobe za 2 k so najslabše:) zvečer pa se dogaja ful, maš polhno baru k so ku diskači, drgač pa so nas skor usak večer peljali u istga, ma lohko greš tud sam kamr češ. vodiči pa so zakon fajn se mej dole
- chica bella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
hej. mene pa zanima če gre kdo v Grčijo na Krf na maturanca v nedeljo 26.8.?? Js grem
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Mi smo bli izven sezone, 1. junija smo šli in ni bilo še toliko ljudi. Men je bilo bolj kot ne, penzionistično ,ampak se v sezoni ful dogaja, sploh v Firi, v glavnem mestu .
Najlepši kraj, ki sem ga do zdaj videla je Oya (Iya), res pravljično. Splača se it tudi na vulkanski del otoka. Drugače smo pa mi rental avto in sami raziskovali. Plaže so različne, od Rdeče do Črne (tako se imenuje zaradi črnih kamenčkov ), ponavadi ima pa vsak hotel svojo oz. en del.
Hrana je bila super (AL v hotelu), za vse okuse, čeprav smo mi velikokrat šli ven jest. Ljudje so prijazni, ampak ob kakšnih stojnicah ali pa če greste po mestu mimo restavracij, vas ful obletavajo (no, pa sej to je povsod ).
Cene pa niso previsoke, no odvisno kaj misliš.
Najlepši kraj, ki sem ga do zdaj videla je Oya (Iya), res pravljično. Splača se it tudi na vulkanski del otoka. Drugače smo pa mi rental avto in sami raziskovali. Plaže so različne, od Rdeče do Črne (tako se imenuje zaradi črnih kamenčkov ), ponavadi ima pa vsak hotel svojo oz. en del.
Hrana je bila super (AL v hotelu), za vse okuse, čeprav smo mi velikokrat šli ven jest. Ljudje so prijazni, ampak ob kakšnih stojnicah ali pa če greste po mestu mimo restavracij, vas ful obletavajo (no, pa sej to je povsod ).
Cene pa niso previsoke, no odvisno kaj misliš.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov