Grčija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
roxy* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
*ž@bic@* napisal/-a:a je bla kera v atenah??kako je s shoppingom tm??
Jaz sm bla dve leti nazaj. Na absolventu na Kreti, pa smo šli 2x tud v Atene. Peljali so nas na eno ulico, kjer je kup trgovin - od Zare, Benettona ... ma vsega. Ful trgovin. Samo čas moraš imet! In udobno obuvalo:) Cene so ble tko kot pri nas. Če si pa zavil mal ven iz te glavne avenije na kakšno stransko ulico v kakšno ''neznano'' trgovino, se je dalo dobit tud zelo poceni cunjice...
- Š3TOF - UPOKOJENEC TVS
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
- Kraj: Parmova - Ljubljana
KASSOS - BLIZU KARPATHOSA.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
danestedn bom pa na Zakintosu ijeeeeeeeeeeee
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Kje si pa bla? Pa s kiro agencijo?Jst grem z bratom pa njegovo punco pa moj lubi pa jst One2 sta bla že pred 3leti dol pa jima je blo ful fajn,tko ceu otok lahk prečikeraš ful u malem času k je mejhn, pa slike so noro dobre..A so nadležni angleži?al pač sam zato ker jih je blo ful velik?
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Bila sem v mestu Laganas in sicer z agencijo Collegium. Angleži so mi bili pa nadležni, ja. Tam skoraj da ni lokala, kjer bi se lahko v miru usedel in spil kakšen koktajl, obenem pa se še pogovarjal. Angleži so se mi pa prov zamerli no. Na svojem Otočku so čist nedolži in pridni, ko pa pridejo drugam se jim pa strga. Folk je čist odtrgan. Zvečer hodijo ven v takih oblekcah (punce), da jih js ne bi upala dat gor če bi bla Naomi. Da ne govorim o obnašanju.
No sej zdej sem ravno slišala na popu, da bo na 24 ur ravno en prispevek o teh angležih, ki po Grčiji zganjajo bedarije. baje so napovedali celo protest. moram nujno gledat.
No sej zdej sem ravno slišala na popu, da bo na 24 ur ravno en prispevek o teh angležih, ki po Grčiji zganjajo bedarije. baje so napovedali celo protest. moram nujno gledat.
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
Kdaj pa gres?A to gres na maturanca?
Jst grem tud letos na Krf,21.avgusta. Ampak se mi ne sanja ker hotel.
Jst grem tud letos na Krf,21.avgusta. Ampak se mi ne sanja ker hotel.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov