Grčija

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 21. Sep. 2006 14:43

gemini napisal/-a:hehe mi smo bli tud tam dol mnde enkrt ta termin. sam smo šli dol en dan pred ostalmi. :P bli smo pa v nekem kraju na g (ne bi točn vedla :supercool: )

A mejbi v Gouviji???Če si bla seveda na Krfu,...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Sherry
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Sherry » 21. Sep. 2006 15:58

Maya, ne nism bla s collegiumom..no, pol je še mn možnosti da sva se vidle...mogoče na ladji, sam to pa itak se nebi spomnle.drugač sm bla pa v Moraitiki letos, pred dvemi leti sm bla pa v Gouviji.pa mi je bla kot mesto Gouvija mal bolj všeč. Kr se pa tiče pjače maš pa prov,ja :D pa uzo je men toook dobr :) aja, ti si šla nazaj z ladjo? k so bli eni problemi sm vidla-ena punca je kao v nezavest padla al neki tazga, sj nism prepričana sam vem da je neki blo z eno.
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 21. Sep. 2006 16:12

Ja mi smo šli ladja-ladja!Pa naša punca je imela probleme ja...pač s kolegom sta se šla stavit kateri bo prej omagal-od pijače al pa od spanca.In pol je bla že tako pijana pa nenaspana,da več ni mogla...Pa so jo pol med spanjem kar popisali z nevem čim že pa so se smejali pa bla bla...in so jo na ladji potem mislili dati v ono sobo za streznitev,samo sta se vodiča na koncu le z njimi zmenla.Saj drugi dan je bla ok...Sama tega sicer nisem vidla,ker sem spala spodaj v restavraciji na tleh :? ,so mi pa povedali kaj je blo pa tud pogovarjala sem se še potem z njo!Kriza v glavnem...
No Ipsos meni kot kraj niti malo ni bil všeč,ker je zravn obale bla direkt cesta in je folk vozil ko nor.Saj ti pravim,da če ne bi blo taprave družbe,da bi jaz tam totalno zabedirala...
Ja uzo je meni tudi full dober,ampak morem ga piti z vodo,ker drugače mi je premočen.Pač da eksam tisti uzo,pol pa spijem še malo vode gor...Hjoj ko se spomnim kaj ga je letos preteklo :lol: !Ma samo da je blo ql....
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 21. Sep. 2006 19:20

CorfuGirl napisal/-a:
gemini napisal/-a:hehe mi smo bli tud tam dol mnde enkrt ta termin. sam smo šli dol en dan pred ostalmi. :P bli smo pa v nekem kraju na g (ne bi točn vedla :supercool: )

Ja tam smo bli ja :D
(pa dost o uzotu :wink: men obrne želodc že sam k se spomnim)
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_girl » 21. Sep. 2006 19:43

gemini napisal/-a:
CorfuGirl napisal/-a:

Ja tam smo bli ja :D
(pa dost o uzotu :wink: men obrne želodc že sam k se spomnim)

hihi k že omenjate uzota...am se spomnm k sm ga jst pila prvič, mi je bu ful dobr in sploh ne močen (k sm prej že kar nekaj spila)...ampak k sem ga drugič...na čisto pa mi je tak zažgalo d prov ajoj :D
hihi pa d ne govorim o enmu k je šel z nami k je spil 3 litre uzota pa pol litra špončka... :D kaki je bu...sam ajoj :/
Cherub
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Cherub » 29. Sep. 2006 8:08

Ne vem, v Grčijo, če se da v lastni režiji. Pri počitniških paketih je tako, da vas vržejo v hotel in nudijo par opcionalnih izletov. Saj je luštno, z all inclusive hoteli itd., vendar nimaš šanse, da vidiš toliko kot bi sicer.

Sploh zato, ker ima Grčija dobre povezave čez celo državo. Vključno z skoraj zastonjskimi tarifami za javni prevoz. V redu je, če najdete čarterski polet iz Ljubljane, sicer pa redne povezave ni. Amapk ni panike, ker greš tako ali tako lahko iz Benetk z ladjo v Patras, ali še bolje iz Ljubljane z vlakom v Solun, poleg tega vidite celo "bivšo domovino", tko da je to samo bonus. Čas v eno smer je sicer 24 ur, iz česar sledi, da si je treba privoščiti daljši hike - 3 tedne? Za cirka 30k sit za povratno karto z Eurocity vlakom, se splača privoščit. Grki imajo dobro povezavo predvsem na hitri progi za vlak Thessaloniki (Solun) - Larissa - Atene (6 ur, 450km), cena je pa manj kot 15€ za študente (ali dva koktejla na dražjih otokih). Iz Aten vozi med vsemi večjimi grškimi mesti klimatiziran avtobus (zopet zelo poceni). V sezoni je morda zajeban dobit karto (tudi, če to odpove imaš še vedno dobre povezave z vlakom - še posebaj Solun-Atene in Atene-Patras, potem pa že lokalno furaš). Samo načeloma je na tak izlet tudi bolje jit v nesezoni (pozno maja, zgodaj junija, ali septembra), ker je tudi lažje dobit apartmaje ali sobe (razen, če hočete še enkrat več plačati za hotel:P).

Dobro je tudi zato, ker si lahko privoščiš izlet na katerega od bolj "eksotičnih" (večina jih je še cenejših, ker tja na dopust hodijo domačini) otokov, ki jih turistične agencije v ponudbi nimajo. Sporadi, Pelion :love: :love: , otoki v Saronskem zalivu, Samotraki idr.

Aja, Metaxa > Ouzo; Metaxa + Cocacola pa sploh.
UrosWhyAgel
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a UrosWhyAgel » 20. Nov. 2006 14:39

Grčija-zakon. Glede Krfa, Krf je septembra najlepši. Bil sem tm lansko leto od 5.9.20.9 in blo je super. Priporočam družinski hotel od gospoda Alexa v Perami. Hrana super vse super. Če te več zanima mi javi.
christianni cruz
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a christianni cruz » 10. Dec. 2006 11:49

no js sm bla letos polet s frendico na halkidiki(polotok 80 km južno od Soluna) pa j blo uredi...sicer nočno živlenje bl tko :( sam mi2 sva šle tja počivat ...ble sva v ´mestu´Pefkohori, hotel aliapalaca-150k za poupenzion za 7 dni(letalo-letalo) =mel smo naajjbolšo hrano

prjatu je biu pa tacait na Kosu (ladja-letalo /letalo-ladja) za 10 dni, pa je biu baje fuul dougcait , hrana bl bad ...cena pa ugodna 70k

temparature pa od 27julija-10avgusta : 40-43 pr nas-halkidika
38-41 na Kosu
Uporabniški avatar
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a bubabiba » 05. Jan. 2007 23:20

Js sm bla 2krat na zakintosu, ker nam je blo tok všeč in ti res ne more bit žou če greš tja. Na otoku maš velik za videt, ljudje so prijazni pa še nočno življenje je superca :wink: Nepozabno res :) Sigurno grem še kdaj tja, obvezno :P
Uporabniški avatar
Lalama
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Lalama » 21. Jan. 2007 21:16

Js sm pa dubla eno fuuuul dobro ponudbo, res ugodno, tko da bom končno tut js vidla Grčijo oz. Krf :D komi čakam prvi maj :)

zanima me pa če kdo ve kakšne so kej temperature tam maja? je že toplo? za plavat verjetn ni glih zloooo fajn..ali pač? :D
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 21. Jan. 2007 21:28

js sm bla na Iosu in Santoriniju in bi sla se 1000 krat... res prelepo je bilo :) :D
Zadnjič spremenil mirella, dne 22. Jan. 2008 18:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 21. Jan. 2007 23:56

^^ po moje da je kr toplo sam pač ob večerih se ohladi :D (po moje se v morju kopaju samo bolj pogumni, v bazenu pa se da)

Jaz pa sem bila v Grčiji na Zakintosu in Kosu...Zakintos je res fajn.. predvsem, če ga raziskuješ s skuterji... Na Kosu pa se da tudi marsikaj videt, sam se več ne spomnim vredu, ker je že enih 7 let od tega kaj sem bila :D
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 22. Jan. 2007 0:31

Js pa že planiram letošn dopust-first minute katalogi so že uzun :D Če bo use po sreč pa bova s tipom nabrala dost keša, je letos u igri Kreta...mogoče Malta...kdo ve :)
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 20. Feb. 2007 16:43

Spet js. A je bla kera že na Santoriniju? A je v primerjavi z drugimi grškimi otoki dražji al prbližn isti? Pa če loh tista, k je bla, kej več pove... :wink:
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 20. Feb. 2007 17:32

Jst zadnje dni sanjam o najinem lanskem Rodosu. Sem prepričana, da greva tja še enkrat, ker je blo res odlično :gut:
Evo še slikce da nas mal pogreje v teh dneh ;)

Slika Slika Slika

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov