Grčija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- M!SSUNDAZTOOD
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2005
pjotra napisal/-a:M!SSUNDAZTOOD napisal/-a:hmm......baje so ful hudi tipčki tile Grki
Jap so ja, predvsem ko te imajo, te ne spustijo.

SH!T HAPPENS........
-
pjotra - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2004
M!SSUNDAZTOOD napisal/-a:pjotra napisal/-a:M!SSUNDAZTOOD napisal/-a:hmm......baje so ful hudi tipčki tile Grki
Jap so ja, predvsem ko te imajo, te ne spustijo.
gremo u Grčijooo!!
A ste gledali film o grški poroki?
Grki so od hudiča, pa še način življenja žensk je tak kot pri nas v prejšnjem stoletju. Rojevanje in gospodinjstvo. Uboga naša Miša Novak - Marilis
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Moja prijateljica je bila na Krfu in ga je full skritizirala, da so domačini bili full nesramni in da so se nekaj kregali z njimi. Booo...
Jaz sem bila na Rodosu in na Kreti in sem bila full zadovoljna!
Meni je Grčija čudovita!
Naslednjič grem na Santorini ali na Mikonos.
Jaz sem bila na Rodosu in na Kreti in sem bila full zadovoljna!
Meni je Grčija čudovita!

Naslednjič grem na Santorini ali na Mikonos.

Don't worry, be happy!!!
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
js sem bla letos že drugič na Krfu (enkrat na maturanskem, letos pa s fantom).. bla sva na začetku julija in sicer v Gouviji, pa blo je ful vroče.. nama je blo ful fajn, pa hrana je tud dobra, sam mogoč mal pretiravajo s cenam.. ti pa js tud priporočam da greš nazaj z letalom..
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Letos gremo tja na maturanca (Santorini)
Upam da bomo imeli lepo vreme... ah, sicer pa... pije se itaq lahko v lepem ali slabem vremenu 

{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
bla na krfu in na zakynthosu pa tudi nekaj malega na celini... grško hrano mam zeloooo rada, se pa splača sprobat več restavracij, da ugotoviš katera ti najbol ustreza.
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
Jst pa še nism bla v Grčiji. Sam bi pa full šla. Mogoče si bom že ta sep. privoščila potovanje, če bom kaj ugodnega najdla. A mi lahko katera kej priporoča? Zdj k sm pa še vaše komentarje prebrala me pa še bolj vleče k ste use tok navdušene. 

-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
jzt ti reees priporočam Zakynthos, nekje za 65k lahko dobiš letalo za obe smeri in 7 dni apartmaja
v mestu Laganas, ki je edino bolj turistično mesto tam.. imaš zelooo dolgo peščeno plažo, komot si najdeš miren kotiček.. če si pa bolj žurerska dušica imaš pa glavno ulico (rabiš dobro uro da prehodiš celo) kjer je veliko diskotek, trgovinic in restavracij.. ampak res veliko veliko
kar se tiče plaže, je pa tista scena.. zelena vodica, 100m greš u vodo pa je še vedno do pasu ali nižje
(plaža+me)
(lahko obiščeš tudi druge plaže, ena izmed glavnih atrakcij je tale)
tko... dost je, ker se mi mudi k zobarju
later
lp

(plaža+me)

(lahko obiščeš tudi druge plaže, ena izmed glavnih atrakcij je tale)

tko... dost je, ker se mi mudi k zobarju

lp
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
ioooooos
jz sm bla in je blo res d best... vsaj men...
mi smo sli ladja ladja, in smo si na ladji kabinco vzel- to je blo najbol kar smo naredl, k nismo zbolel, pa lepo smo spal- 2ure
dol je pa skos zur, pa ful mas italjanov dol... pa pouhn dobrih lokalckov za zurat...
jedl bote pa sam gyrose pa burgerje, k za druzga nau cajta

jz sm bla in je blo res d best... vsaj men...
mi smo sli ladja ladja, in smo si na ladji kabinco vzel- to je blo najbol kar smo naredl, k nismo zbolel, pa lepo smo spal- 2ure

dol je pa skos zur, pa ful mas italjanov dol... pa pouhn dobrih lokalckov za zurat...
jedl bote pa sam gyrose pa burgerje, k za druzga nau cajta

did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jst sm bla v Grčiji na maturancu, Krf ... 10 dni, ladja-ladja, ampak mene Grčija oz. Krf ni niti mal impresionirala! Sej so tiste dve plaže (Galyfada in Sidari) k sta kaooo neki uau pa samo mesto je recimo tut kr lušno ... ampak drugač mi pa sploh ni blo tok ušeč
Vse hiše so neki napol narjene, povsot je neka umazanija pa nadležni Grki
Sm bla ful bol naudušena nad Turčijo in španijo 

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
bunnyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Bunny Muffin napisal/-a:Letos gremo tja na maturanca (Santorini)Upam da bomo imeli lepo vreme... ah, sicer pa... pije se itaq lahko v lepem ali slabem vremenu
Mi smo sicer bli na Iosu..a smo se nazajgrede ustavili na Santoriniju..je kr ql..majo dosti takih malih butikov z oblacili, nakitom..tko da, za shoping je Santorini super

-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
jst bi sla pa na potovanje po grciji - po celini pa morju , samo za vec kakor za 5 dni (vse agencije imajo tko butasto - za 5 dni), pa v oktobru .
A mogoce kera kej ve, katera agencija ima kaksno dobro ponudbo?
A mogoce kera kej ve, katera agencija ima kaksno dobro ponudbo?
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]