Grčija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 474 prispevkov
• Stran 30 od 32
•
Prejšnja
1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32
Naslednja
-
mortisha - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2008
Kokr sm prebrskala na netu je tud mene kar prepriču Lefkas
Ima še katera izkušnje glede apartmajev? Kako ste pa rezervirale- v lastni režiji, preko agencije, preko neta....?
Zanima me pa še kako je z najemom skuterja-rabiš izpit al kako pa kolk kej stane najem.
Za vsak info se vam že vnaprej zahvaljujem!
Ima še katera izkušnje glede apartmajev? Kako ste pa rezervirale- v lastni režiji, preko agencije, preko neta....?
Zanima me pa še kako je z najemom skuterja-rabiš izpit al kako pa kolk kej stane najem.
Za vsak info se vam že vnaprej zahvaljujem!
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
mortisha napisal/-a:Kokr sm prebrskala na netu je tud mene kar prepriču Lefkas
midva sva si zrihtala v lastni režiji, apartma sva izbrskala na netu, letos že drugo leto...s trajektom iz benetk do igoumenitse, potem pa naprej z avtom v vassiliki...trajekt naju pride 175€ (komplet cena za oba), apartma pa za 3 tedne 690€ za oba skupaj, hrano bova pa kupovala v tamkajšnjem Lidlu komaj čakam prave grške kremne jogurte in tzatziki
-
Nastja Krivec - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Rogoza
mmm grčija tole grem tudi jaz konec avgusta letooos jeeej
Post maturanc z jupiterom
Post maturanc z jupiterom
-
mala punci - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
jaz grem letos v bistvu prvič na resen dopust in sicer na Lefkas v sredini septembra. Pa me zanima ali mi lahko katera pove, kaj potrebujem kakšne papirje za zdr.zavarovanje s sabo? Ob plačilu na turistični agenciji Relax sem plačala tudi neko zavarovanje Coris, ampak mi je kolegica omenila da moram it na zavod za zdr.zavarovanje še po neko dodatno potrdilo. Morda katera ve o čem govorim?
- albertina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 4. 2010
mala punci napisal/-a:jaz grem letos v bistvu prvič na resen dopust in sicer na Lefkas v sredini septembra. Pa me zanima ali mi lahko katera pove, kaj potrebujem kakšne papirje za zdr.zavarovanje s sabo? Ob plačilu na turistični agenciji Relax sem plačala tudi neko zavarovanje Coris, ampak mi je kolegica omenila da moram it na zavod za zdr.zavarovanje še po neko dodatno potrdilo. Morda katera ve o čem govorim?
Živjo,
zavarovanje Coris je čist ok.
Prijateljica pa ti omenja Evropsko kartico zdravstvenega zavarovanja. Lahko naročiš preko spleta na:
https://www.zzzs.si/zzzs/konv/konv.nsf/obrazec?openform#
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
mala punci napisal/-a:jaz grem letos v bistvu prvič na resen dopust in sicer na Lefkas v sredini septembra. Pa me zanima ali mi lahko katera pove, kaj potrebujem kakšne papirje za zdr.zavarovanje s sabo? Ob plačilu na turistični agenciji Relax sem plačala tudi neko zavarovanje Coris, ampak mi je kolegica omenila da moram it na zavod za zdr.zavarovanje še po neko dodatno potrdilo. Morda katera ve o čem govorim?
midva si vsakič, ko greva v tujino prek spletne strani www.zzzs.si naročiva evropsko zdravstveno kartico, ki velja 1 leto, potem pa ko v tujini koristiš zdravstvene usluge, v Sloveniji pišeš na Zavod za zdr. zavarovanje oz. greš kar do njih z vsemi potrdili, ki si jih v tujini dobil (npr. račun za opravljeno zdravljenje, za nakup zdravil...), da ti pri nas povrnejo stroške... moram pa rečt, da sva letos na Lefkasu prvič izkusila grško zdravstvo, ker je mojega pičila osa in je alergičen, pa so ga brezplačno obdelali (injekcija kortizona in zdravila na recept), kar naju je pa kar pozitivno presenetlo
aja, Corisa nikoli ne vzamem...
Ko zunaj mraz je in veter veje, po sprehajanju viski me ogreje.
- Pety1986
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 2. 2005
Pozdravljeni !
Zanima me, ali je že bil kdo na potovanju po Klasični Grčiji in Meteori s katero od agencij ?
Gledam prvomajske programe, kjer se gre tja in nazaj s hitro ladjo iz Ancone. Se mi zdi kar zanimiv in bogat program ...
No, če je kdo bil, bi rada slišala kakšne izkušnje
Hvala in lep pozdrav !
Zanima me, ali je že bil kdo na potovanju po Klasični Grčiji in Meteori s katero od agencij ?
Gledam prvomajske programe, kjer se gre tja in nazaj s hitro ladjo iz Ancone. Se mi zdi kar zanimiv in bogat program ...
No, če je kdo bil, bi rada slišala kakšne izkušnje
Hvala in lep pozdrav !
- Ayisha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 4. 2011
ŽuŽa napisal/-a:Je šla katera v Grčijo septembra last minute? Kakšne so kej cene takrat?
Žuža,
Grčija je septembra super...tudi jaz s prijatelji kar dosti potujem. Grške otoke pa enostavno obožujem.
Cene so približno iste kot recimo sedaj v juniju.
Lahko si okvirno pogledaš [/url]http://www.odisej.net/si/katalogi/last-minute-pocitnice[/url]
A si že bila na kakšnem grškem otoku?
-
mysun - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2007
- Kraj: gorenjska
September je za grčijo ( poznam samo Krf ) najboljša izbira. Pred tem je prevroče in preveč turistov, septembra pa je idealno. Enkrat smo bili celo v začetku oktobra in tudi sploh ni bilo slabo, le da je že kar nekaj trgovinc zaprtih, in zvečer potrebuješ kaj več kot kratka rokava - odvisno kaj pričakuješ od dopusta. Kopanje in ostalo pa kot septembra - vsaj mi v 10 dneh nsimo imeli slabega vremena. Za apartma srednje kategorije smo plačali 20 eur / noč za skupno 3 osebe. Lastnika, ki je ponujal apartmaje smo našli kar v pristanišču ob izhodu ladje. Potovanje z ladjo nam je v pravi užitek,...upam, da bomo kmalu zopet obiskali Krf - nam je zelo všeč in smo bili tam že kar osem x :-) vsekakor prijetne počitnice v grčiji :-)
Prvi neprebran prispevek • 474 prispevkov
• Stran 30 od 32
•
Prejšnja
1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov