Grčija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ewchk napisal/-a:Js sm bla v Grčiji na Krfu pa na Karpatosu... krf mi ni bil ušeč... kokr da bi bla v dalmaciji... Karpatos me je pa čist prevzel. Otok res ni za žurat je pa res lep...
A res? Js zdj zbiram med Kreto pa Karpatosom za prvi tedn septembra...u kerm hotelu si pa bla???
-
muffin - Kofetarica
A mi loh tisti k ste že bli na absolventu na Kreti povete kdaj se to hod tja (a sam konc septembra al tut kj prej ) pa zanima me še če je nasploh takrt-septembra dol dost drago. Js sm bla lan na Rodosu konc avgusta in je blo za moje pojme ful pocen pa me zanima če se na Kreti tut spustijo cene al jih navijejo zrd študentarije????
-
muffin - Kofetarica
micamaca napisal/-a:uuu jst... super je na Rodosu... res... men je blo ful všeč in bi še šla... ampak si morš najt hotel prov v mestu Rodos... ker drgač imaš tud ogromno enih hotelov par km stran, ampak je bl dolgcajt tam ker se nič ne dogaja in še problem maš lahk s prevozi... v mestu je pa skoz živahno in se dogaja pa stari del je ful lep... tak srednjeveški... res priporočam
ok, s tem se pa totalno ne strinjam
Js sm bla lan na rodosu, ampak ne u mestu Rodos, ampak u Falirakiju...in morm rečt da se tm zelo velik dogaja, ampak u tistm času kokr pusod drge-u sezoni! Js sm bla konc avgusta in se je že dobr vidl, da se glavna sezona poslavla, zato je blo dost diskačou že zaprtih, ampak glede lokalou, klubou in ostalga nočnga žiulenja sm pa brez besed. tm je tega kt dreka, en zravn druzga po zeloooo dougi promenadi...en lokal zgleda bol kt drug...nism vedla u kerga se dt...koktejli 2 za ceno enga, tm ca.3,4 eure...tko da ne vrjet, da se drge nč ne dogaja, ker u falirakiju se! mugoče se u kšnih drugih mestecih niti ne...ampak ne morš pa rečt, da se samo u mestu Rodos! aja-plaža u Falirakiju je zakon, tle je namreč miuka in ne kamni pa še ni taka mestna plaža, da maš občutk, k da si sred mesta, čeprou je zlooo douga in se na njej mrskej dogaja. šla sm pa tut u mesto Rodos mau pogledat in sm bla presenečena, kr so ble cene kr mau višje od tistih v Falirakiju, mest je pa drgač lep.
Tok od mene..
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
jaz sem bla pa na Rodosu, šli smo pa z letalom. je blo kr fajn, cene so pa tud tak pač... koktajli po 5 evrov, pice malo manj... odvisno no kam si šel. je pa blo kr dost lokalov tak za zvečer za ven it. plaže pa peščene. pa mesto Rodos mi je blo tud ful všeč. si pa želim še na Zakintos ker sem neke slikice na netu gledla pa se mi je kr dopadlo.
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
a mogoče kdo ve za kakšno fajn ponudbo za it v Grčijo sedaj v septembru? kšn spletni naslov?
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
Ewchk napisal/-a:Za Krf ma Colegium...
ja sam men se Colegium za tiste ki nimajo status študenta ne zdi prav ugoden....al sem pa lih naletela na take ponudbe da se mi niso zdele ugodne....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]