Grčija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Inaa** - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2013
js pa za letošnji dopust izbiram med santorinijem, kefalonijo in rodosom. in mi je res težka odločitev. vsi trije otoki so mi izredno lepi, in o vseh sem slišala le dobre izkušnje. ampak vseeno, kaj mi pa vi predlagate? zbiram glasove za posamezen otok
You make me smile, please stay for a while
-
shinee - Debatorica
- Na forumu od: 5. 2. 2011
Inaa** napisal/-a:js pa za letošnji dopust izbiram med santorinijem, kefalonijo in rodosom. in mi je res težka odločitev. vsi trije otoki so mi izredno lepi, in o vseh sem slišala le dobre izkušnje. ampak vseeno, kaj mi pa vi predlagate? zbiram glasove za posamezen otok
Sploh ne vem kaj sprašuješ - SANTORINI! Jaz bi ga izbrala over and over again! <3
Kefalonija ima res da lepe plaže (kaj več skoraj ni za videt) ampak problem je, da znajo bit ful valovi na tem Myrtos beachu - cca 2 metra, ni šans, da se kopaš, ker niti v vodo ne moreš prit. Mi smo bili sredi julija in tudi znanci, ki so bili tam avgusta, so imeli enake probleme. Je pa res, da na drugi strani otoka, ki ni na odprtem morju, je drugače... ampak ni to tok lepo kot Myrtos.
Na Rodosu še nisem bila, slišala sem pa pozitivne in negativne komentarje.
Torej... Santorini!
-
tyašii - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 10. 2010
Hello bejbe
za santorini sm slišala, da je baje ful mejhn otok in da en tedn tm nimaš delat nč... če ne druzga, js ti iz lastnih izkušn lah pripročam sam lefkas men osebno je biu otok fuuuul fuuul lep, dobre plažice, sicer pač značilna grčija, da na enih delih ful piha vetr, sam septembra k ni blo več vroče za umret je čis sedl men osebno pa itk najlepši plaži egremni beach pa porto katciki, mesteca tut čis grška
no zdj letos pa sm se odločila najbrž za kefalonijo kako je kej tm?
termin - prvi alpa drugi tedn septembra
za santorini sm slišala, da je baje ful mejhn otok in da en tedn tm nimaš delat nč... če ne druzga, js ti iz lastnih izkušn lah pripročam sam lefkas men osebno je biu otok fuuuul fuuul lep, dobre plažice, sicer pač značilna grčija, da na enih delih ful piha vetr, sam septembra k ni blo več vroče za umret je čis sedl men osebno pa itk najlepši plaži egremni beach pa porto katciki, mesteca tut čis grška
no zdj letos pa sm se odločila najbrž za kefalonijo kako je kej tm?
termin - prvi alpa drugi tedn septembra
Zadnjič spremenil tyašii, dne 15. Jun. 2013 21:59, skupaj popravljeno 2 krat.
Never a failure, always a lesson.
-
shinee - Debatorica
- Na forumu od: 5. 2. 2011
tyašii napisal/-a:za santorini sm slišala, da je baje ful mejhn otok in da en tedn tm nimaš delat nč...
hmm. moji kolegi so bili tam 10 dni in so vsak dan šli drugam bodisi na plažo bodisi po ogledih pa so dejali, da jim je zmanjkalo časa.
-
tyašii - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 10. 2010
shinee napisal/-a:tyašii napisal/-a:za santorini sm slišala, da je baje ful mejhn otok in da en tedn tm nimaš delat nč...
hmm. moji kolegi so bili tam 10 dni in so vsak dan šli drugam bodisi na plažo bodisi po ogledih pa so dejali, da jim je zmanjkalo časa.
aja nevem no,pač tako sm slišala
Never a failure, always a lesson.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov