Grčija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
Am mi smo dali 80k brez večerje, tam pa sem porabla enih 150 € -180 €, ne vem točn...vem da sem ful prnesla domov ker nisem dost pila, pa tudi večina si je ful nakupla in pol, ker ni mogla več so okol ponujali...
smo pa šli ladja-ladja...vi cebelcca gresta najbrž v eno smer s letalom ali se motm? ker je višja cena, zato sprašujem...
ampak se je 100% splačalo... =)
smo pa šli ladja-ladja...vi cebelcca gresta najbrž v eno smer s letalom ali se motm? ker je višja cena, zato sprašujem...
ampak se je 100% splačalo... =)
- Villeneuve
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 4. 2006
- Kraj: Škofja Loka
Jaz sem bil že na Kreta, Rodos, Zakintos, Lefkas, Santorini....pa nimam še dost Grčije. Mi je ostalo še dovolj otokov.....Grčija me privlači zaradi naravnih plaž, prečudovitih zalivov....nič umetno_betonsko obrežje kot Hrvaška, predvsem pa mi je všeč počasen tempo njihovega življenja, vse na izi....in ne nazadnje prijaznost domačinov kar pa šteje največ.
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
One question.. Kje se najbolj splača rezervirati za Grčijo? Kaj je najceneje (pač študentom prijazno)? Koliko okvirno pride? Ups.. So pa kar 3 vprašanja ven prišla
Z mojmu namreč razmišljava,da bi šla nekam v Grčijo na dopust. Se skoraj bolj splača kot pa če greva na Hrvaško na morje. Pa še malo sveta bova videla. Se opravičujem, če ste na ta vprašanja že odgovarjali, ampak sem mejčken lena in se mi ne da vse strani pogledat
Z mojmu namreč razmišljava,da bi šla nekam v Grčijo na dopust. Se skoraj bolj splača kot pa če greva na Hrvaško na morje. Pa še malo sveta bova videla. Se opravičujem, če ste na ta vprašanja že odgovarjali, ampak sem mejčken lena in se mi ne da vse strani pogledat
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
ANGELgirl napisal/-a:One question.. Kje se najbolj splača rezervirati za Grčijo? Kaj je najceneje (pač študentom prijazno)? Koliko okvirno pride? Ups.. So pa kar 3 vprašanja ven prišla
Še najcenej boš dubla kšno last minute varianto na http://www.odklop.com kr tle ne zaračunavajo tiste provizije, k jo agencije. Najbol da se najprej mau po katalogih razgledaš pa ugotoviš na ker otok te najbol vleče(izkušnje znancev, razni forumi...) pa kaj hočš od počitnc a mir pa sprostitev al žurko in na podlagi tega seveda zberš tut otok pa kraj.
Računi okol 400€, čeprou se da (sploh za last minute varianto) dobit tut ful cenej - sam morš res spremlat ponudbo
Ti pa svetujem, da vzameš samo nočitev z zajtrkom, kamorkol v Grčijo boš pač šla, kr maš uzun tok dobrih restavracij, da je kr škoda zamudit
Aja, pa za 14 dni se ful splača it, k maš pr nekaterih hotelih ta drug tedn praktičn zastonj.
Js poznam en res luštn hotel na Rodosu, kjer sm bla in bi ga usem priporočala pa še pocen je - hotel Orion (uibr prjazno osebje, kelnarji znajo tut kšno slovensko besedo, lep bazen...edin do plaže je skor 400m, to je pa edina pomankljivost).
Aja pa glede keša je seveda odvisn kdaj mislš it dol- v sezoni al izven sezone. Od tega je odvisno tut dogajanje na otokih- v sezoni je valda čist use odprt pa se dost več dogaja kt v posezoni, čeprou tut takrt ni mrtvo (govorim iz lastnih izkušenj )
Če te še kej zanima, vpraši!
-
bubabiba - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 12. 2006
Glede teh 400 evrov..mi2 sva dali za obe skupi z letalsko takso vredo 120 jurjou za 12 dni sva pa mele nočitev, ker tut z zajtrkom se ne splača jemat, za zjutri kupiš kruh pa kkšno salamco pa maš, pa čis pocen je. So nama tut eni rekl, ko smo jih spoznal ki so bli v hotelu da je zajtr bl tk. Sva se pa lan tut same prepričale, ker sva imele v Španiji polpenzion.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov