Grčija

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 31. Avg. 2006 6:00

CorfuGirl napisal/-a:
AtomicKitty napisal/-a:aja pa še neki...a so tej avio sedeži oštevilčeni?

Ja oštevilčeni so ja!!A ti si si rezervirala te sedeže???Kr če si si jih jih boš ziher dobla tak da se ne sekirat,...

v bistvu še ne - premišlujem ali vzet kabino ali tale avio sedež, zato pa zbiram informacije...samo če se da zdržat gor na avio sedežu bi raje vzela njega kot pa kabino ker kabina pride za dve osebi kar fajn cifra :roll:
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 31. Avg. 2006 7:57

Js sm šla s temi sedeži pa mi ni blo kul. Naslednič bom kr palubni potnik: cnej pa itak bom na tleh spala... Uni sedeži bo res totalno brezvezni. Ne morš spat tm! Js sm na konc na tleh v moji spalki.
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 31. Avg. 2006 9:14

Lej Atomic čist brezzveze ti je vzet kabino ker je ful draga poleg tega pa boš jo rabala za spanje in sem baje čula da se še tam čuje brnenje motorja in te mal ziba,..poleg vsega pa boš čez dan itak na palubi kot vsi ostali,...razen če maš majhnega otroka!!!!Sicer pa so tud majhni otroci spali na palubi.Prneseš spalko in boš vidla kako lepo se spi.Poiščeš eno zavetje ki je pod streho in bo kr fajn,...men so ti sedeži pa ta kabina totalen mimo.

Ewchk čist prav ti dam ja!Saj zgeldajo kot svtobusni sedeži..Čeprav nisem pršla v stik z njimi le videla sem jih.PA tud folk ni spal na njih ampak med temi sedežami ker je blo po moje bolj udobneje spat!!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 31. Avg. 2006 9:24

nimam še otrok, s tipom greva, samo moj namen ni da sem palubni potnik ker se rada hitro prehladim in tam ful piha
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 02. Sep. 2006 16:47

Lep pozdaruck usm s Kosa! Ce primerjam ta otok z Rodosom, kjer sm bla lan, vm povem, da je Rodos mnogo bolsi!! Tle pojma nimajo o anglescini razn u hotelu, cene so navite, kar lan na Rodosu tak cajt ni blo, folk ni tok prjazn, pa se vreme mi ni lih najbl naklonjn-piha ze dva dni tko mocno, da ti (sploh) na plazi glavo odpihne in te zto zebe tut na zivm soncu, k je pa se zmer mocn! uzivite :) :tanz:
Uporabniški avatar
sQo``
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Under your bed

Neprebrana objavaNapisal/-a sQo`` » 03. Sep. 2006 9:31

no, jzt sm pa letos preživela kanček počitnic v Pargi.. ja to je celina grčije, obala.. zelooo lepo mestece, tipično grško, ne tko kot recimo Krf al pa Zakinthos kjer je vse tko ne-grško... plaže so lustkane, morje je božansko... veliko apartmajev ima tudi privat bazene tko da je tud ta oblika kopanja na razpolago... cene so zmerne, cca kot povsod :) priporočam!
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
MARTINA83
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 2. 2006
Kraj: v njegovem srcu

Neprebrana objavaNapisal/-a MARTINA83 » 03. Sep. 2006 21:40

OJLA, vidim da se pogovarjate o Grčiji, priznam nisem vsega prebrala, tako da se opravičujem če se bom ponavljala! V grčiji sem bila 2x in to na Krfu. Z ladjo je it super in najboljše kot palubni potnik!!! sej to ne pomeni da moraš bit na palubi!Najboljše je da imaš spalno vrečo in da se naštimaš lepo v en kot ali pa tam kjer so take obložene klopi po hodnikih! Sploh ni panike!!Ker je itak enih 1000 ljudi tako.Ne splača se vzet avio sedežev. če vas še kaj zanima kar vprašajte
MARTINA83
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 2. 2006
Kraj: v njegovem srcu

Neprebrana objavaNapisal/-a MARTINA83 » 03. Sep. 2006 21:44

Ali je kdo kje zasledil odhod v Grčijo okoli 2.10.06, ker jaz nisem še nikjer
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 06. Sep. 2006 12:50

Lani konec septembra smo bili na maturancu na otoku Zakyntos.Morem rečt,da pretiranega nočnega življenja nismo imeli,ker smo bili v nekem manjšem mestu,ampak če je družba prava pol se imaš v vsakem primeru fajn.Šli smo pa letalo-ladja,kar nam je bilo žal.Vsem priporočam naj gredo letalo-letalo ali vsaj ladja-letalo,ker ko se iz enotedenskega pijančevanja :lol: voziš 2 dni z ladjo,pol si lahko mislite da ni ravno prijetno.Cel class je imel samo 2 kabini pa še to samo za prtljago.Ok spali nismo prav nič,vendar vse ki greste na bolj 'umirjen' dopust,si raje vzamite kabino za takšno dolgo progo.
Čez 5 dni grem pa s kolegi na Krf (Ipsos).Gremo pa s collegiumom,ker se nam je ponudba zdela zelo poceni.Sicer smo v studijih-brez hrane,ampak sem slišala da hrana spodaj sploh ni draga in da je nočno življenje kar pestro.
Če še gre katera čez 5 dni na Krf naj sporoči! :D
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2006
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a tjask » 06. Sep. 2006 21:25

js grem na krf 18.9., a gre še kdo? pa mi bomo tud v studijih... js upam da bo žurkaaaaaaa :D :D
Uporabniški avatar
katarincaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a katarincaa » 20. Sep. 2006 11:22

moja kolegica je odpotovala namerava odpotovati drugi tedn v Grčijo in so res fantastične ponudbe...sploh pa je vreme čist cool doli!
Tak da, denar v roke cunop pod noge in hitro na letalo....
Jst maaaam pa šolo :(
Sherry
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Sherry » 20. Sep. 2006 21:44

jz sm bla zdej od 11.9-do danes na krfu in je blo reees fino. bla sm pa že pred dvemi leti tud dol in je blo isto ful fajn. je pa zakon dol res, folk ful prjazn, res so face...cene so tud ful vredu, sam najdt morš taprave restavracije in to. uglavnm, men je krf res ful fajn, pa se čist zna zgodit da boš še u tretje šla dol.
Sherry
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Sherry » 20. Sep. 2006 21:46

Maya19 napisal/-a:Če še gre katera čez 5 dni na Krf naj sporoči! :D

jz sm bla! no, pa sva se mogoče vidli :D
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 21. Sep. 2006 9:13

Sherry a si bila s collegiumom na krfu v mestu ipsos?Če si bla,sma se itak vidle,samo vprašanje zdaj kolko bi se spomnile ena drugo,ker saj sama veš koliko alkohola je preteklo :D !Sem pa iz štajerske,vem pa da so bli doli še neki gorenjci,dolenjci...če spadaš v katero od teh skupin mi napiši.Ampak bilo je noro,a ne?Full je blo fajn,meni še bolj ker sem mela tako družbo s sabo da se je samo čagalo!!Takoj bi še šla s collegiumom,ker so tudi vodiči bili zakon pa niso nekaj bluzli...Zdaj samo rabim mal časa,da pridem k sebi pa da se mal spočijem... :D
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 21. Sep. 2006 14:21

hehe mi smo bli tud tam dol mnde enkrt ta termin. sam smo šli dol en dan pred ostalmi. :P bli smo pa v nekem kraju na g (ne bi točn vedla :supercool: )
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov