Goriška Brda
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Poslušam večkrat vsako leto, da vabijo v Goriška Brda na češnje...
Kako je s tem? Je katera že bila ali ste šla samo tj ker imate pa sorodnike?
Jaz bi šla sama enkrat res tja k majo češnje...so kakšne prireditve pa tako naprej?
Kako je s tem? Je katera že bila ali ste šla samo tj ker imate pa sorodnike?
Jaz bi šla sama enkrat res tja k majo češnje...so kakšne prireditve pa tako naprej?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jaz sem bila pred tremi tedni...sicer ne turistično...češnje pa so že bile..tako, da ne vem če tam že ni kje prepozno za njih...ker že pri nas gredo skoraj proti koncu....
so pa meni tisti kraji blazno všeč...vasice pa kamene ograje..pa rastje...pa rdeča prst...res mi je zelo lepo tam...pa pršut..pa teran...mmm...
so pa meni tisti kraji blazno všeč...vasice pa kamene ograje..pa rastje...pa rdeča prst...res mi je zelo lepo tam...pa pršut..pa teran...mmm...

...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
js sm bla lani na Prazniku češenj...u juniju pride se mi zdi...en vikend al ku je že s tem...in maš na usakem vogalu češnje, kjer lahko kupiš (take velike
), pole pridejo neke glasbene skupine (ma bol za starejše, kukr je meni znano...), ma lepo je u glaunm...ful sproščeno...
in pole se lhko ustaviš tudi na kmečkem turizmu u Medani, kjer boš ful lepo postrežena
ful mi je ušeč uzdušje tm...

in pole se lhko ustaviš tudi na kmečkem turizmu u Medani, kjer boš ful lepo postrežena

-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Ja, bila sem lani v Brdih, službeno.
Na prazniku je veliko češenj, skupin, zadeva pa traja 3 dni.
Naredijo tudi "ceramijo", kjer vprežejo konje, pa naredijo nekakšno predstavitev vsega tega. Ljudi je veliko tam, zabava je pa odvisna od vsakega posameznika.
Meni ni bilo ravno slabo, vendar letos ne bom tam, ker pač ne živim več na Primorskem.
Na prazniku je veliko češenj, skupin, zadeva pa traja 3 dni.
Naredijo tudi "ceramijo", kjer vprežejo konje, pa naredijo nekakšno predstavitev vsega tega. Ljudi je veliko tam, zabava je pa odvisna od vsakega posameznika.
Meni ni bilo ravno slabo, vendar letos ne bom tam, ker pač ne živim več na Primorskem.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja sej to sem vidla k so prišli v parlament sm gledala na netu...
Sam jaz bi tudi enkrat prišla na praznik češenj
Ker češnje so njaaami
Sam jaz bi tudi enkrat prišla na praznik češenj

Ker češnje so njaaami
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
~NIA~ napisal/-a:prideš pa tko da greš proti gorici oz.v solkanu greš čez slavni solkanski most
O to pa ne, v Brda se ne gre čez solkanski most, ker na solkanskem mostu je železniška proga, tisto je kr en drug most.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
lolitaa napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:prideš pa tko da greš proti gorici oz.v solkanu greš čez slavni solkanski most
O to pa ne, v Brda se ne gre čez solkanski most, ker na solkanskem mostu je železniška proga, tisto je kr en drug most.
Mi tud rečemo Solkanski most.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov