Gorenjska vs. Štajerska
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- gimnastičarka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 2. 2006
- Kraj: Vrhnika
Če bi si poleti za aktivni dopust zaželeli road trip, kam bi šli raje? Na Gorenjsko ali na Štajersko? Treba je upoštevati tudi možnost vožnje po čim manj prometnih cestah in pogostost campov.
Kakšna ideja?
Kakšna ideja?
Tudi če ne veš kaj početi, počni to očarljivo!
- gimnastičarka
- Sramežljivka
jullia_ napisal/-a:meni se zdi to bolj nikakav roadtrip.
zakaj?
- gimnastičarka
- Sramežljivka
aha zdej jst štekam...pozabila sm napisat, da s kolesom!
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
ajaaa to pa precej spremeni
jst bi rekla, da je bolj primerna gorenjska, ker je pač turistično bolj razvita in ima verjetno več kampov. (pa na podeželju se da pomoje tud s kakšnim kmetom zmenit, da na travniku prespiš, če res ni druge). so pa klanci problem, gorenjska ima precej alp
jst bi rekla, da je bolj primerna gorenjska, ker je pač turistično bolj razvita in ima verjetno več kampov. (pa na podeželju se da pomoje tud s kakšnim kmetom zmenit, da na travniku prespiš, če res ni druge). so pa klanci problem, gorenjska ima precej alp
- gimnastičarka
- Sramežljivka
jullia_ napisal/-a:so pa klanci problem, gorenjska ima precej alp
eh ne bodo klanci problem...no kakor pogledaš. Zelo rada gonil v klanc gor, sovražim pa se spuščat dol.
-
Kala* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2007
Če hočeš v klanec ti priporočam Jezersko (ful veliko jih gre z kolesom gor) ali pa Ljubelj. So pa to kar ovinki, samo če sta moja starša uspela gor pridt boš tudi ti. Za bolj ekstremno je pa še Vršič tukaj.
Za Štajersko pa nebi vedela, sem bila v Mariboru enkrat v življenju, tako da se spoznam.
Za Štajersko pa nebi vedela, sem bila v Mariboru enkrat v življenju, tako da se spoznam.
- gimnastičarka
- Sramežljivka
mene bl zanima če imate idejo o kakšni fajn poti ali pa delu poti, k ni tok prometn, pa k ne gre direkt. Naša ideja je pot od Vrhnike do Bohinja.
-
Kala* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2007
gimnastičarka napisal/-a:mene bl zanima če imate idejo o kakšni fajn poti ali pa delu poti, k ni tok prometn, pa k ne gre direkt. Naša ideja je pot od Vrhnike do Bohinja.
Ja v glavnem je veliko teh lokalnih poti, saj če se ravno ne voziš po kakšni hitri cesti ni niti tok prometa. Ne vem, poglej po zemljevidu, saj so vrisane te poti skozi vasi.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
štajersko - kr mi je ful lepš, čprov sm gorenka pa se mi zdi d je ful več z vidt, kranjska gora pa tm okol pa bled mi je že mal oguln (pa brez zamere), edin mejbi kšn bohinj bi bil z kšn dan zanimiv. drgač pa ja, gorenjska mi je pa lepš kr se hribov tiče
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]