Češka koča
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 12 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Ja zajla ni nokoli za brezveze tam, tako da lahko pričakuješ da je globina. Če slučajno ne boš šla kmalu ti bom lahko povedala iz prve roke, do takrat pa žal ne.
Po komentarjih sodeč pa ni nič hudega in po vsej verjetnosti tudi kakšnih prepadov ravno ni. Je pa to precej subjektivno rečeno. Če ne pa pojdi na kakšno turo kjer preverjeno ni prepadov, ker hodiš po notranjih straneh - recimo Kamniško sedlo. Je tud taka lušna tura, mal daljša, ampak lepa. Pa razgledi so lepi.
Po komentarjih sodeč pa ni nič hudega in po vsej verjetnosti tudi kakšnih prepadov ravno ni. Je pa to precej subjektivno rečeno. Če ne pa pojdi na kakšno turo kjer preverjeno ni prepadov, ker hodiš po notranjih straneh - recimo Kamniško sedlo. Je tud taka lušna tura, mal daljša, ampak lepa. Pa razgledi so lepi.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Ja je en "prepad" bolj na koncu poti, hodis ob steni. Poglej na zemljevid, pa bos vidla.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
kepka napisal/-a:Ja je en "prepad" bolj na koncu poti, hodis ob steni. Poglej na zemljevid, pa bos vidla.
dejansko ni prepad. samo malo bolj je strmo, pot je pa isklesana v skalo na tistem delu, zato je tudi zajla. to je res taka "tura" da ni treba bit ne vem kak hribolazec. tja hodi tud velik družin z malimi otroki in ni dolga pot (samo ne vem kolko časa je do tja). več kot eno dopoldne ti ne bo vzelo
-
_Klepetulja_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 12. 2009
Ni pretirano zahtevna tura, ker res vidiš tudi družine z otroci gor
Parva scintilla saepe magnam flamam excitat...
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Jaz lahko odgovorim za Raduho. Sama sem sla gor pri starosti petih let. Sicer 25 let nazaj, ampak lani, ko sem bila naslednjic gor, se mi ni zdela nic tezja. Globine te nima bit strah, ker ni ravno nekih nevarnih predelov, vseeno je pa dobro, ce imas nekaj kondicije, ker hrib je le hrib.
Prvi neprebran prispevek • 12 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov