Ekskurzija na Kitajsko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Tiavanna napisal/-a:A res se ti zdi dosti? Meni se zdi pa precej ugodno, sem malo gledala tut po drugih agencijah in majo za podobne programe, 14 dni, tut po 4000€.
Sicer pa ja, najbrž bom šla.
Men se zdi dost poceni (glede na to, da letalske karte do tja niso neki ful poceni, tle je pa tut karta že v tej ceni).
Drugače je bla pa prva misel, ko sem videla plakat na faksu, "whoa, jz grem" .. Sam sem nekak ugotovila, da do aprila ne bi našparala tok denarja. Žal. Škoda k ni blo obvestilo o ekskurziji že kej prej uzuni, da bi šla že prej mal več delat in bi mela čas našparat, v 2mesecih je pa res težka.
Bi pa ful, ful šla. Sam kaj nej, kdaj drugič. Glej, da boš poročala, kako ste se meli.
Aja pa upam, da se bo nabralo tok ljudi, da boste šli.
Milkyway, pomoje iste ponudbe ne bo še enkrat, ker to letos ena absolventka sinologije organizira in je podprto s strani študentskega sveta, dvomim pa da bojo vsako leto za isto stvar prispevali.
Mogoče bo pa kej podobnega?
Pa tele zgornje info niso preverjene, sam meni se tko zdi.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
A se jih je premal prijavlo? Sam to je ful bedno, da objavijo v bistvu komi mal več kot 1 mesec predn se gre ... če bi se spomnli mal prej, bi blo ful fajn ker bi blo več časa za tok keša skup nabrat (1200 evrov vseen ni mal).
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Ja najprej se ni vedlo a gremo al ne, ker nas je blo sam 8, potem je bilo rečeno, da zagotovo gremo, danes pa spet da ne. Jaz sem res ful razočarana, ker sem se fuuuul veselila. Ampak no, pa drugič. Mogoče se bo zadeva prestavla na začetek julija, sam zame to itak ne pride v poštev, ker mam takrat sprejemne izpite. Mogoče pa komu od vas pride bolj prav.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Tudi jaz mam vprašanje v zvezi s Kitajsko. Ati je tam, te pa me zdaj sprašuje, kaj mi naj prinese...kak spominek al pa kaj...te pa ne vem, kaj naj si zmislim
Če ma kdo kako idejo...sj je ful enih stvari, ko si jih želim, samo so vse tk ogromne, pa ga ne bi rada obremenjevala, da bi z robo pol okol hodu, pa na letalo pa to...
Če ma kdo kako idejo...sj je ful enih stvari, ko si jih želim, samo so vse tk ogromne, pa ga ne bi rada obremenjevala, da bi z robo pol okol hodu, pa na letalo pa to...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Odvisno kaj ti je všeč. Takrat, ko sem bila na potovanju po Kitajskem, so bili aktualni spominki, narejeni iz pandinih iztrebkov, npr. kipci, okviri za slike. Samo tega domnevam, da nočeš. So pa turisti nakupili ogromno teh kipcev, čeprav meni je bilo to mimo, ker so spominki vseeno oddajali malo neprijeten vonj.
Mogoče bi lahko naročila posebno kavo ali pa čaj, ki jo nabirajo posebej za to trenirane opice-živijo na prostem, tako da nikakor ne gre za mučenje živali. Samo tukaj je spet vse odvisno od tega, če ti bo okus všeč, ker je zelo intenziven. Meni se zdi to super izbira.
Če pa si želiš kakšne obleke in podobno in če imaš bolj hipi stil, lahko prosiš, da malo pobrska po kitajskih tržnicah, kjer imajo ogromno kitajskih lepih stvari.
Mogoče bi lahko naročila posebno kavo ali pa čaj, ki jo nabirajo posebej za to trenirane opice-živijo na prostem, tako da nikakor ne gre za mučenje živali. Samo tukaj je spet vse odvisno od tega, če ti bo okus všeč, ker je zelo intenziven. Meni se zdi to super izbira.
Če pa si želiš kakšne obleke in podobno in če imaš bolj hipi stil, lahko prosiš, da malo pobrska po kitajskih tržnicah, kjer imajo ogromno kitajskih lepih stvari.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov