Režija Intercontija, fotrov program, jaz sem pa bila vodička in prevajalka (da ne bo nesporazumov, prevajala sem iz angleščine v slovenščino

)
Niso tok neumni kar se angleščine tiče, samo se ne delat važne v smislu "Could I please exchange those euros to Yuans?" ampak rečeš "this money to your money" in bojo razumel. Vse se da če se hoče. Sicer je lepo tam, varno pa tok da se ne da z besedami povedat: lahko se v miru sprehajaš ob treh zjutraj kamorkol hočeš brez kakršnihkoli skrbi. Šoping je najboljši na silkmarketu pa vanfuđinu. Kar se cen tiče je pa zadeva naslednja: Skor zastonj je, samo se je treba potrudit za to. Ker imajo veliko turistov (pa ne pretiravam) začnejo s ceno 1000€ za majčko, ampak se na koncu da priti na DOBESEDNO 1€. Če se ti ne da pogajat, rečeš da nisi neumni američan, ampak da si iz Nanslafu (ex Jugoslavija) in da je tvoja zadnja cena 80centov in začneš hodit naprej. Trgovec bo začel laufat za tabo, te prejel za roko in vlekel nazaj (ti se ne smeš mu pustit) in bo nakonc k vid da ne blefiraš ti reku "ok, ok, guda, guda, only for you my friend - 1€, but me bancrot". Kar se nočnega lajfa tiče je super, hard rock caffee, zraven van fu jina je tak kokr evropski kotiček lokalčkov in klubov... Znamenitosti so tut prelepe: temple of heaven, tjenanmen, prepovedano mesto, mingove grobnice,...
Še kaka vprašanja?