Egipt

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 31. Avg. 2009 20:38

Pomoje bo več kot dovolj kandidatov za Egipt.

Js tut nameravam it drugo leto spet. :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 31. Avg. 2009 20:43

Eno mogoče neumestno vprašanje: Kaj je tak posebnega na Egiptu? Ok, je pač par zgodovinskih zgradb. To vprašam zato, ker je fant čist navdušen nad Egiptom, js pa nekak nimam želje jit. Pa me prepričuje da bi šla, pa mu še ni uspelo :-) Al moram res na lastne oči vidt?
Sam vprašam... ne vzet kot napad :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 31. Avg. 2009 20:44

Moraš vidt. :D Meni so bile najbolj všeč ribe. :P
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 31. Avg. 2009 20:56

Na tvojem mestu sploh ne bi pomišljala o odhodu...tam je tako drugačen način življenja, drug vonj mesta, navade,kultura, vera,...
In piramide niso kar ene zgradbe, ampak so grobnice faraonov, spomenik ljudstva, ki je imelo takšno kulturo, da jo še zdaj preučujejo,raziskujejo.
Pa tudi komercialne stvari imaš:potapljanje, štirikolesniki, lahko barantaš na bazarju, še pred odhodom se malo zaposliš z osnovami jezika itd...
V glavnem, to bo počasi moja počitniška stalnica :D
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 31. Avg. 2009 20:59

egipt je sicer zelo zanimiva dežela...je pa na svetu še veliko lepšega za videt...govorim iz izkušenj :wink: je pa definitivno za pogledat, čeprav mene so veliko bolj impresionirali karibi in grški otoki...čisto stvar okusa... :)
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 31. Avg. 2009 21:10

emanuela napisal/-a:Na tvojem mestu sploh ne bi pomišljala o odhodu...tam je tako drugačen način življenja, drug vonj mesta, navade,kultura, vera,...
In piramide niso kar ene zgradbe, ampak so grobnice faraonov, spomenik ljudstva, ki je imelo takšno kulturo, da jo še zdaj preučujejo,raziskujejo.
Pa tudi komercialne stvari imaš:potapljanje, štirikolesniki, lahko barantaš na bazarju, še pred odhodom se malo zaposliš z osnovami jezika itd...
V glavnem, to bo počasi moja počitniška stalnica :D

Kar dobro poznam egipčansko zgodovino, ampak to se mi še vedno ne zdi dovolj, saj ima vsaka država svoje zgodovinske stavbe.
Sem bila pa že v Tuniziji (ker blo poceni :D), pa poleg potapljanja ne vidim velike razlike.

Joj, upam da ne izpade kot da hočem koga prepričati proti Egiptu. Itak pa sem fantu obljubila da greva nekega dne (sam kar nekak prelagam... je prej še Korzika/Sardinija, Kuba če bo po sreči).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 31. Avg. 2009 22:53

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 01. Sep. 2009 17:22

Ja prenočitev v puščavi, super :P

Splača se it pogled, na bolj pustolovsko varianto. Je pa res kokr kermu paše. Jest sm bla nad vsem navdušena.

Ja piramide, sfinga in ti kabli, odri, smeti-to bi moral uštimat. Je pa zanimiva notranjost piramide, mi je ostalo v spominu, koko smo se plazl, pa res zlo zlo slab zrak je notri. Ampak se splača it pogledat.

Je pa kr relativno poceni, čeprav proti koncu se ti ne da več barantat..torbice pa niti niso bile tako poceni-sploh ker majo v trgovinah dražje stvari..
Za dežjem vedno posije sonce!!
ursYY1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a ursYY1 » 16. Okt. 2009 11:08

2 krat sem bila v egiptu hurghadi..je kar ok, sploh tiste lepe plaže na katere se pride z ladjico in štirikolesniku...
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 26. Okt. 2009 1:04

Egypt = 1A, vsaj z mojih izkušenj... :D :cool:
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 29. Okt. 2009 16:00

a katera ve kaksne so kaj cene en teden pred novim letom? takrat bom nekako frej.... :)
Perchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Perchy » 29. Okt. 2009 23:24

malček ceneje kot za novo leto :-)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 30. Okt. 2009 10:34

Pa ste kaj razmišljale o vremenskih razmerah takrat? Sicer sem slišala, da naj bi bilo morje takrat tako toplo kot poleti na hrvaškem, ampak vseeno.A ni boljše potem iti kakšne 3, 4 mesece kasneje in doživeti Egipt v boljši, gostoljubnejši luči?Sploh zaradi "zimskega vetra" ter temperatur, ki se ponoči kar znižajo.
The world is as you are.
Perchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Perchy » 30. Okt. 2009 14:11

jst sm bla za novo leto tam...in pihat začne okrog 4ih popoldne in ob pol6ih večer je že tema je pa sonce zato že ob 5ih zjutraj...drugač pa to ni mrzlo, pač večer maš eno jaknico in to je to..drugač pa ponoči okrog 2eh ni nobenega vetra in je full toplo...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 30. Okt. 2009 14:13

Pa se lahko normalno kopaš tudi okoli novega leta podnevi?

Možno, da grem naslednje leto oktobra- novembra.
Fant pravi, da je vseeno zelo vroče (bil novembra).

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov