Egipt
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
*gigita* napisal/-a:Pa je za zdržat? Da ni prevroče. Kokr jst vem se tam začne največja vročina septembra.
Največja vročina je julija in avgusta. Se mi pa vseeno zdi, da se da zdržat, ker je drugačna vlažnost kot pri nas. Poročam čez 44 dni.
-
Natashaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
blue eye napisal/-a:Pa obvezno probajte svež mangov sok!
Mhm to vsak vodič reče, da moraš obvezno probat ta mangov sok pri njih. Kaj pa vem..meni ni bil dobrega okusa( čeprav nisem izbirčna)..drugm v naši družbi pa je bil zelo dober Meni je potem bil boljši hibiskusov sok
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
*gigita* napisal/-a:Zanima me če se splača hodt v Egipt konc avgusta...mislm glede na to da je še poletje in da je tm bolj vroče kot pri nas? In pa kako je kaj s last minute ponudbo takrat? Kakšne so kaj cene (all inclusive)?
Je vroče, skori 40 stopinj. Ampak lej, meni je hujši v Sloveniji ko jih je 33. Ker je vlažnost drugačna, ma malo pihlja in tko je prov fajn (moj fant je zimski tip človeka pa se ni neki pritoževal, kar se v Sloveniji stalno).
Mi 2 sva dala vsak 600 evrov za All inclusive, last minute (5 zvezdic, res top hotel). Sm jst gledala po internetu pri različnih agencijah, pol pa vidiš kake so cene in kakšni hoteli (se razlikujejo tudi po 200 evrov za enako zvezdic hoteli). Ne vem lej, meni so ble to ene najboljših počitnic kadarkoli
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
- nadya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 10. 2005
Jst grem pa naslednjo soboto
Planirano je bilo za sepetmber in sicer v Tunizijo..učeri pa čist panika zarad dopusta in sva s fantom morala na hitro nekaj zbrati..
Greva pa v Hurgado, hotel je pa Aqua blue resort..bil gdo?
Jst že odštevam
Planirano je bilo za sepetmber in sicer v Tunizijo..učeri pa čist panika zarad dopusta in sva s fantom morala na hitro nekaj zbrati..
Greva pa v Hurgado, hotel je pa Aqua blue resort..bil gdo?
Jst že odštevam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov