Egipt
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
Js sm bla v Sharmu in je blo res fantastično. Potem poznam nekoga, ki je bil v Hurgadi in Sharmu, pa je tud reku, da mu je blo v slednjem boljše. Pač odvisno od okusa, nekomu je pač v Hurgadi boljše/lepše.
Sicer ti pa priporočam tud ogled Kaira.
Sicer ti pa priporočam tud ogled Kaira.
-
Elle_woods - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2009
Ni se ti treba cepit. Jaz se nisem, pa ni blo nobenih problemov.
-
Natashaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
*hox* napisal/-a:Vprašanje za tiste, ki ste bile v Hurgadi: Ste se mogoče prej cepile proti hepatitisu A in tifusu?
Ne proti ničemer se ni treba cepit. ( dobro pa je kak teden pred odhodom jest linex....da te potem tam ne doletijo kakšne neprijetnosti..če ne paziš pri hrani..)
Cepit se je treba samo če greš malo bol dol..v centralni del afrike(Kenija,Etiopija, Nigerija, Somalija...)
-
Natashaa - Sramežljivka
Vse se da izposodit( v vsakem hotelu)...pa še za pravo ceno se moreš zmenit..če ti gre kolko tolk tuj jezik, lahko po zelo nizki ceni dobiš vse. Splača se ti iti z 4-kolesniki po puščavi to ko organizirajo prek agencije, sicer je preko agencije malo dražje...kot če greš tako prostovoljno, da si sama poiščeš pri teh hotelskih ponudnikih.... Sicer če si kje bolj v centru Hurgade, ti tak gnjavijo po plaži z temi raznimi izleti ( šnorklanje, izlet po puščavi z džipi ali 4-kolesniki,...) tako da s tem ne bo problema
-
Natashaa - Sramežljivka
Da bi čisto sama šla...tako prosto po izbiri, vrjetno ni ravno varno... Zato se gre vedno v manjši ali večji skupini ljudi, ki se enakočasno odločijo za ta izlet.. Ti izleti s 4-kolesniki v puščavo so vodeni, gre tudi predstavnik ponavadi zraven.
-
Natashaa - Sramežljivka
Kako oni vozijo..hehe..tako kot si rekla malo po levi malo po desni...nevem kako jim to uspe in še nesreč pri tem ne povzročijo...So že navajeni tako vozit, tako da ni neke panike pri tem( čeprav če naletiš na kakšnega takšnega voznika, kje pa kje malo zamežiš med vožnjo ) . Ceste so doli tako večinoma ravne..če boš šla na kakšen daljši izlet (Kairo) boš to tudi videla. Jaz sem bila v Hurgadi pred lani in sem zelo navdušena....še imam namen tja it
Pravijo, da če greš v Egipt, da si moraš obvezno piramide pogledat...da je to prvo kaj moraš....No jaz si jih sicer nisem(imam pa še namen)..sem pa šla v Luxor te grobnice gledat in seveda potapljat...to seveda ne smeš zamuditi..ker je noro Zelo zanimiva je pa tudi ta vožnja z Džipi po puščavi..sta bila moja starša na tem izletu in ko sem doma gledala posnetek tega izleta je res dobro in tudi sama sta ta izlet še pa še prehvalila...tako da..se vrjetno tudi to splača ... Res pa, da je en teden premalo, da bi si vse to ogledal..potem ti nič ne ostane časa za lenarjenja na plaži...
V kater hotel pa greš, če ni skrivnost
Pravijo, da če greš v Egipt, da si moraš obvezno piramide pogledat...da je to prvo kaj moraš....No jaz si jih sicer nisem(imam pa še namen)..sem pa šla v Luxor te grobnice gledat in seveda potapljat...to seveda ne smeš zamuditi..ker je noro Zelo zanimiva je pa tudi ta vožnja z Džipi po puščavi..sta bila moja starša na tem izletu in ko sem doma gledala posnetek tega izleta je res dobro in tudi sama sta ta izlet še pa še prehvalila...tako da..se vrjetno tudi to splača ... Res pa, da je en teden premalo, da bi si vse to ogledal..potem ti nič ne ostane časa za lenarjenja na plaži...
V kater hotel pa greš, če ni skrivnost
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov