Egipt
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
saj tudi če so ponudbe bolj ozko nastavljene si lahko vedno doli vse sam zreziraš...mi smo šli na ulico in si tam poiskali izlete, pri domačinih...pa so nam full dobro porihtali...res pa je, da smo skoraj zaradi tega imeli težave s turistično policijo...oziroma ti domačini...hotel je prijavil, da nimajo konkurenčnih cen, ker so bile smešno nizke zunaj na ulici...cele štala je bila potem..ampak je pa doživetje več..
če želiš itak najdeš varianto...vsepovsod je tako..midva vedno vzameva ai...ker se full splača...pa zmeraj imaš nekaj zagotovljenega...potem ap sama iščeva izlete...pa sva se zmeraj imela super in ogromno videla...
če želiš itak najdeš varianto...vsepovsod je tako..midva vedno vzameva ai...ker se full splača...pa zmeraj imaš nekaj zagotovljenega...potem ap sama iščeva izlete...pa sva se zmeraj imela super in ogromno videla...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Ma pr agenciji (Vard) so nam ponudli kar nekaj stvari. Štirikolesniki ali jeepi po puščavi, beduini, Kairo, Luxor, snorkljanje.. pol pa itak full stvari ponujajo lokalne agencije, v hotelu (mi smo meli zravn tudi potapljaški klub).
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
Sp3lca napisal/-a:Ma pr agenciji (Vard) so nam ponudli kar nekaj stvari. Štirikolesniki ali jeepi po puščavi, beduini, Kairo, Luxor, snorkljanje.. pol pa itak full stvari ponujajo lokalne agencije, v hotelu (mi smo meli zravn tudi potapljaški klub).
saj agencije ti itak ponudijo...v hotelih jih je ponavadi ogromno..bistvo pa so cene...se z lokalnimi bolj splača...vsaj mi smo ponekod prihranili tudi do 50% kar je recimo pri izletu za 100 ali več € zame veliko...izleti pa so ponavadi štartali iz istih lokacij kot pri drugih agencijah...
-
odvisno kam potuješ...mislim pa, da tam okoli 21, 22 ali pa malo več stopinj...govorim za hurgado...najbolj ugoden je za moje pojme konec aprila, začetek maja..takrat je že morje kar segreto... pa zunaj še ni prehude vročine..ali pa november, december...ko so tud ugodne temperature morja in zunaj...je pa takrat že okoli 4ih, 5ih tema zunaj...
- Perchy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2008
v soboto sem prišla iz Hurgade...bila čez novo leto tam in mi je žal, da sm prišla nazaj, ker je tuki full mrzlo...čez dan smo imeli okoli 25stopinj...nekaj čez pet se je pa že tema delala in tako je bilo okrog pol šestih že temno...drugače pa zjutraj sonček že posveti ob 6ih zjutraj...zvečer smo imeli pa temperature okoli 20stopinj:-)
grem kmalu nazaj
grem kmalu nazaj
-
girl55 - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jst sm bla pa letos polet v Egiptu 2 tedna in je blo nepozabno. Uživala sm usako minuto!!!!!
Takoj bi se vrnila nazaj če bi se lahko
Takoj bi se vrnila nazaj če bi se lahko
Bitch don't try to impress me by telling me what color his boxers are. I know. I bought them & don't try to impress me by telling me how good is he in bed. Sweety I know. I tought him.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Perchy napisal/-a:v soboto sem prišla iz Hurgade...bila čez novo leto tam in mi je žal, da sm prišla nazaj, ker je tuki full mrzlo...čez dan smo imeli okoli 25stopinj...nekaj čez pet se je pa že tema delala in tako je bilo okrog pol šestih že temno...drugače pa zjutraj sonček že posveti ob 6ih zjutraj...zvečer smo imeli pa temperature okoli 20stopinj:-)
grem kmalu nazaj
kaj ste se kopali v morju al kolk stopinj ma?
- yanas16
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2009
- Kraj: kairo
Zivjo!
Ce se boste se kdaj odpravljali v Egipt, lahko poizkusite tudi tule:
www.egypttours.co.nr
Ugodne cene, super dogodivscine in izlet ukrojimo po vasih zeljah, za katerokoli destinacijo v Egiptu, za vse vrste popotnikov in turistov...!
www.egypttours.co.nr
Ugodne cene, super dogodivscine in izlet ukrojimo po vasih zeljah, za katerokoli destinacijo v Egiptu, za vse vrste popotnikov in turistov...!
Jasna
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
yanas16 napisal/-a:Zivjo!
www.egypttours.co.nr
Meni je tole ful zanimivo. Letos planiram mal Egipta in bom tole stran mal prečekirala pol bomo pa vidli.
Kak si pa ti prišla do tega, da si se dol preselila?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov