Egipt

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 11. Feb. 2008 14:09

ogromna razlika je...jaz sem bila v 4...je bilo zelo čisto..pa hrana tudi ok...le, da imajo oni fuge v kopalnicah malo čudne..ampak to je v vseh hotelih, ki so jih sami gradili... :D pač tak poševen način imajo... :D je bil pa blazno fajn hotelček v bližini centra hurgade...okoli so bile restavracije, trgovine pa kafiči...pa zelo lepo porihatno...
3 zvezdice jaz ne bi upala riskirat...ker sem jih samo od zunaj videla...pa mi ni bilo najbolj všeč...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
evaeva
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a evaeva » 11. Feb. 2008 16:16

hej bejbike....
no, mene pa zanimata predvsem dve stvari.
glede na to, da delam v šolstvu in pač ne morem prej v egipt kot v poletnih mesecih me zanima kako je če se odločim v egipt nameniti v sredini avgusta. mi to odsvetujete, glede na blaaaazno vročino? bla sem že v tuniziji pa tudi turčiji (oboje avgusta) pa mi je bilo v tuniziji (temperatura še višja) veliko bolj znosno, ker je bilo suho ozračje. ali pa je egipt avgusta predvsem zaradi vročine nesmiseln? :?
pa še nekaj-kakšne so cene v egiptu? zanima me predvsem cena pijače...ker z mojim nisva glih nevem kakšna jedca se mi all incl. ne splača najbolj vzet. glede na pijačo, pa je kar fajn imet all. koliko je recimo potrebno odšteti za kakšen sok, pivo in podobno.
hvala za pomoč pri lažjem odločanju ˝kam letos na morje?˝

papa...komaj čakam poletje :cool:
Uporabniški avatar
dumbo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 12. 2004
Kraj: ko prideš not - levo :)

Neprebrana objavaNapisal/-a dumbo » 11. Feb. 2008 16:54

Smreka napisal/-a: Če gresta v Hurghado, priporočam Grand Resort - finančno zelo ugodno pa noro dober hotel.
A mi lahko zaupaš preko katere agencije si bila tam? Namreč sem pogledala vse kataloge, ki jih imam doma, pa tega hotela nisem našla nikjer :( - je pa res, da ima samo 3 kataloge trenutno doma.

A mislite, da bi se našel hotel nekje do 500€ (4*) v septembru? Pa da je ta hotel na nivoju? Nekak še nisem uspela prverit :?
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 11. Feb. 2008 18:02

evaeva napisal/-a:hej bejbike....
no, mene pa zanimata predvsem dve stvari.
glede na to, da delam v šolstvu in pač ne morem prej v egipt kot v poletnih mesecih me zanima kako je če se odločim v egipt nameniti v sredini avgusta. mi to odsvetujete, glede na blaaaazno vročino? bla sem že v tuniziji pa tudi turčiji (oboje avgusta) pa mi je bilo v tuniziji (temperatura še višja) veliko bolj znosno, ker je bilo suho ozračje. ali pa je egipt avgusta predvsem zaradi vročine nesmiseln? :?
pa še nekaj-kakšne so cene v egiptu? zanima me predvsem cena pijače...ker z mojim nisva glih nevem kakšna jedca se mi all incl. ne splača najbolj vzet. glede na pijačo, pa je kar fajn imet all. koliko je recimo potrebno odšteti za kakšen sok, pivo in podobno.
hvala za pomoč pri lažjem odločanju ˝kam letos na morje?˝

papa...komaj čakam poletje :cool:

jaz sem bila v hurgadi v začetku maja...pa je bilo tam okoli 30 stopinj..morda malenkost manj..sem veliko lažje ta čas prenašala v turčiji kot pa v egiptu...pa je bil komaj maj...če nisi občutljiva...potem je avgust ok...je pa tudi v egiptu zelo suh zrak..v hurgadi pa še zmeraj tako lepo pihlja...tako, da morda ni tako zelo grozno...

glede ai pa tako...midva ga vzameva vedno, ko greva kam ven..pa se res splača...ko smo bili v egiptu..nas je bilo potem enih 10 skupaj..pa če greš na pijačo..kar se zgodi nekajkrat dnevno...kar nekaj stane...in se splača..
drugače hurgada pred dvema letoma ni bila draga...sva šla enkrat ven jest..v res eno dobro ribjo restavracijo...pa sva za celotno večerjo..s pijačo vred plačala okoli 15€...zastonj v glavnem...je pa alkohol zunaj...kjer ga v gostilnah težko dobiš..zelo drag...

je pa treba pri ai pogledati kaj sploh spada zraven..ker ni vsak enak drugemu...
Uporabniški avatar
dumbo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a dumbo » 11. Feb. 2008 18:47

Hmmm, ima katera od vas izkušnje z hotelom Seagull Resort 4* v Hurgadi?
Izgled hotela na sliki ni slab, pa tudi opis se ne bere slabo.

Help plz
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 11. Feb. 2008 18:53

tukaj so mnenja gostov
klik
Zadnjič spremenil astra_mb, dne 11. Feb. 2008 18:55, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 11. Feb. 2008 18:54

dumbo napisal/-a:
Smreka napisal/-a: Če gresta v Hurghado, priporočam Grand Resort - finančno zelo ugodno pa noro dober hotel.
A mi lahko zaupaš preko katere agencije si bila tam? Namreč sem pogledala vse kataloge, ki jih imam doma, pa tega hotela nisem našla nikjer :( - je pa res, da ima samo 3 kataloge trenutno doma.

A mislite, da bi se našel hotel nekje do 500€ (4*) v septembru? Pa da je ta hotel na nivoju? Nekak še nisem uspela prverit :?

Hej, jaz sem bila na last minute - www.odklop.com, pa neckermann potovanja imajo tud ta hotel. Zdej ne vem točno če je že zdaj varianta za september ampak poglej skratka to dvoje. Če recimo greš marca, pride 7 dni polpenzion malo manj kot 500 evrov, hotel ima pa 5 zvezdic...

lp
Uporabniški avatar
dumbo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a dumbo » 11. Feb. 2008 19:27

Hvala obema :).

Prebrala mnenja o Seagull hotelu - no ja, vsake očke imajo svojega malarja.
Bo treba krepko premislit :(
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 11. Feb. 2008 19:48

jaz imam s tripadvisorjem kar relane izkušnje...je pa res tako ja...da imajo vsake oči svoje malarja... :)
Uporabniški avatar
babygirl22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirl22 » 12. Feb. 2008 8:33

kolega bil v Seagull hotelu ,zadovoljen,hotel je v centru mesta,urejen,plaža pa ni ne vem kaj...(mi je poslal slikce)
tako da...če hočeš hud hotel z lepo plažo potem to ne boš našla v centru,...če pa si rada v središču dogajanja potem pa je hotel pravi

l.p.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 12. Feb. 2008 10:30

dumbo napisal/-a:Hvala obema :).

Prebrala mnenja o Seagull hotelu - no ja, vsake očke imajo svojega malarja.
Bo treba krepko premislit :(

no dej si tole poglej

http://www.redseahotels.com/index.php?id=173

ne moreš rečt ne :)
Uporabniški avatar
dumbo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a dumbo » 18. Feb. 2008 8:50

Med vikendom sma pogledala nekaj katalogov in si sestavila Top 3 hotelov, ki so v Hurgadi. Ali je že katera bila v teh hotelih (napisani po vrsti, kam si želima):

1. Hotel Sea Star Beau Rivage 5* / ALL
2. Grand Seas Resort Hostamark 4* sup / POL
3. Bella Vista 4* / POL

Ima katera še kakšno izkušnjo z TA Palma?

Hvala :)
Uporabniški avatar
^cherry^
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ^cherry^ » 16. Mar. 2008 19:53

Js sm bla lansko poletje v Sharm el Sheikhu. Vroče je tko al tko, sam je pa res lepo.. Tko da.. Priporočam.
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 22. Mar. 2008 17:43

mi2 s fantom greva letos tudi v Egipt, verjetno septembra, samo morava še vse rezervirat se pozanimat itd...

zdaj sva se odločla, da bi šla na križarjenje...

kakšne mate kaj izkušnje s tem, a je bolše it recimo v šarmel al pa kam tko, pa pol na kakšne oglede?!?

katero agencijo priporočate?
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 03. Apr. 2008 7:36

Živjo.
Jaz sem bila lani v julija v Hurgadi. Tisti teden je bilo v Sloveniji ful vroče,mislim da okrog 44 stopinj, v Hurgadi pa okrog 50.
Drugače pa sem bila v hotelu La Pacha (4 zvezdice) in je bilo ful lepo. Pa še v centru Hurgade, tako da nisva potrebovala taksija.
Kdor gre tja, naj gre nujno snorkljat, ker take lepote pod vodo ne vidiš nikjer. :wink:

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov