Dunaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
jaz sem bila v soboto. NORO NORO NORO LEPO OKRAŠENO!!! folka full, to me je motilo, durgače pa res lepo. ogledal smo si neko palačo shonbraun (neki tazga), grobnico habsburžanov, štefanovo cerkev, hišo glasbe --- ful zakon, najbolj so me fascinirale lučke po mestu... kr še bi šla gledat lučke
-
princesss - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
Js sm bla v petek na Dunaju. Šla sm predvsem šopingirat, tko da o kakih znamenitostih nimam dosti za povedat. Sicer sem si ogledala center mesta po tem ko so se zaprle trgovince - in je čudovito. Najbolj mi je bil všeč Božični sejem in Rathaus. Full lepo okrašeno. Tudi mesto samo po sebi je zelo lepo. Spomladi grem definitvno za par dni, da si bom lahko tud znamenitosti ogledala.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Kaka priporočila, kam it žurat na Dunaju?
Petek, sobota?
Petek, sobota?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
*purple bitch* napisal/-a:jst grem pa v soboto
a mi loh ktera poe kolk je kej drag dunaj?
Glavna ulica, to je v bližini cerkve Sv. Štefana (Stephansdom) vas bodo najverjetneje pustil za shopping, če greš z agencijo - tm je precej drago, tko hrana kot vse ostalo, ker to je čisti center.
če greš gor z namenom met se lepo, ne pa preveč zapravljat, ti vsvetujem da kupiš kak spominček na stojnicah, kamor vas bodo tud najbrž peljali, v centru se pa ne splača tolk. Je pa The Body Shop čist nasproti Stephansdoma, te trgovince v Sloveniji ni - pejd pogledat, boš vidla, kolk je super.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
taiha nekje si se skrivala, ker te ni blo vidt
drgač pa Dunaj...Inpresionirana nad mestom..Nad znamenitostmi, nad ljudmi, nad mirnostjo, nad lepoto, nad hišami, muzeji..Skratka vsem...Ful lepo mesto,res..Odločena sva, da ga bova obiskala tekom leta mogoče, za več dni, da res vidiva vse kar lahko...
Dunaj je res prelep
drgač pa Dunaj...Inpresionirana nad mestom..Nad znamenitostmi, nad ljudmi, nad mirnostjo, nad lepoto, nad hišami, muzeji..Skratka vsem...Ful lepo mesto,res..Odločena sva, da ga bova obiskala tekom leta mogoče, za več dni, da res vidiva vse kar lahko...
Dunaj je res prelep
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Purple, v ker muzej so vas pa peljal? A v zgodovinsko-umetnosti al unga naravoslovnega tm čez?
Drugač men osebno je pa Dunaj tko, da enkrat, mogoče dvakrat vidiš, pol maš pa dost.
Drugač men osebno je pa Dunaj tko, da enkrat, mogoče dvakrat vidiš, pol maš pa dost.
E una vita sola non pu bastare,
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Ja men je blo tut tko k Smotki ... Sej je lepo pa tko, sam ni mi pa neki za dol past, edin trgovince ... to si bom pa sigurno uzela enkrat par dni pa bom šla tko mal ... prou u šoping
Drugač pa lepo mesto, lepe stavbe, prjazni ljudje, lepo okrašen zdej za božič, samo men to ni to k Barcelona recimo ...
Drugač pa lepo mesto, lepe stavbe, prjazni ljudje, lepo okrašen zdej za božič, samo men to ni to k Barcelona recimo ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
pelal nas niso v noben muzej..to sva šla sama med prostim časom...je bil pa un muzej , kjer je park in kup, mislim da posvečen mariji terziji...pomoje je bil naravoslovni muzej-točno nevem, ker je bil prevelk da bi si celga ogledala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov