Dunaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
jst sm bla že 2x in si res lahko vse ta glavno pogledaš v enem dnevu, če te res ne zanima vsaka znamenitost v podrobnosti! pa fajn je jit v decembru, ker je vse okrašeno! ponavadi je tko, da greš z avtobusom eno krožno turo po celotnem dunaju, prvič ko sem bla jst smo si šli pogledat tut hundertwasserja. pol maš pa še ogled centra, pa prosti čas, ki ga lahko izkoristič za trgovine ali pa npr. sejem pred mestno hišo. mi smo si šli lani tudi sami pogledat pratet-podzemna sploh ni zakomlicirana, tko da po moje greš lahko tut sam malo bolj naokrog!
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
sicer se ne spomnim več cen, ampak vem, da je prater res drag, pa takrat, ko smo bli mi je bil tut čist prazen! podzemna ni tooolk draga, sicer se pa ne voziš full nekaj naokrog, če imaš samo en dan. itak so ta glavne stvari v centru....mestna hiša, hofburg, muzeji, štefanova cerkev....ma vse maš več ali manj res v centru, edino schonbrun ni, si ga pa z agencijo ogledaš na krožni turi! drugač maš pa trgovine itak iste kot pri nas...predvsem h&m, pa kakšen orsay, tailly wailly (ma sej ne vem, če sm prov napisala )...za jest tko na hitr tko kot povsod drugje na hitro kakšen mcdonald's al pa kaj podobnega. ti pa priporočam, da greš npr. na kakšno sahar torto
It looks like we could have made it baby...me and you!
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
pikica*** napisal/-a:Hvala za vse odgovore. Zanima me še kolk pa stane vstopnina za Prater pa Riesenrad? Kaj pa vozovnica za U-Bahn? Kolk ste kaj zapravle v enem dnevu? Kaj ste si kuple? Kje ste jedle...
Za jest - definitivno Pizza Hut - v vsakem podhodu ga imaš.
- krEna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
za prater vstopnine ni vsaka stvar se posebej plača! Samo v takem letnem času skoraj nič ne obratuje (razen unga velikega kolesa)....
Splača se iti mal u sam center pa u u tisto letno rezidenco (ne vem kako se napiše vem da se izgovori šenbrun)...tam imajo full ogromen živalski vrt 8med drugimi), ki je za moje pojme resnično vreden ogleda!!!
Splača se iti mal u sam center pa u u tisto letno rezidenco (ne vem kako se napiše vem da se izgovori šenbrun)...tam imajo full ogromen živalski vrt 8med drugimi), ki je za moje pojme resnično vreden ogleda!!!
- ingicaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: ljubljana
na dunaj za en dan se ne splača iti ker je tam toliko stvari da si jih nemoreš ogledati v enem dnevu :angel: raje si vzemite čas za dunaj res tam je božansko ko si ogledaš cel dunaj ko prideš nazaj pa ti ni žal da si bil tam
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Ja men je biu tist zgodovinski pa naravoslovni muzej res zakon čeprou me ponavadi muzeji ne prtegnejo.
V praterju sem sicer bla sam nisem šla na nobeno napravo, smo šle rajši s sošolkami na nočni potep po okolici
V praterju sem sicer bla sam nisem šla na nobeno napravo, smo šle rajši s sošolkami na nočni potep po okolici
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
krfjolca napisal/-a: Za jest - definitivno Pizza Hut - v vsakem podhodu ga imaš.
Hehe, imaš prav ... Ne vem, zakaj te verige ne morejo pripeljati še k nam... Samo na Dunaju in v Londonu sem jih sprobala (OK, pa povsod po Španiji sem jih od zunaj gledala )...
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
Jaz sem tud letos šla za en dan na predbožični Dunaj. Preživela sem lep dan. Zdej če greš za dlje časa se ti mogoče splača it v lastni režiji, če greš pa tko na izlet za en dan je pa po moje full bolš it z agencijo, še posebej če mesta ne poznaš. Ni ti treba študirat kje boš avto pustil, pol razmišljat kje si ga pustil, pa še ko si po celem dnevu pohajkovanja zbit kot kanta lepo na busu zaspiš in ti ni treba prevozit še cele dolge poti domov. Pa še poceni je, ker jaz sem gledala cene vlakov in so ubitačne, bus z agencijo je pa okol 8 čukov.
pa pa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov