Dubaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^mislim, da se kar da.
Kolegica dol živi, pa se redno kopa v morju.
Držim pesti, da se kmal dol odpraviš. Pa zase tud.
Kolegica dol živi, pa se redno kopa v morju.
Držim pesti, da se kmal dol odpraviš. Pa zase tud.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Sanda napisal/-a:purple_rain napisal/-a:*spihala prah s teme*
Mene pa zanima, če ma katera kej več info. glede kako si zrihtat vizo?
Sicer še ne planiram v kratkem, razmišljam pa it enkrat pogledat..karte niti niso tolk drage, no, glede na to, kolk sem mislila, da bodo.
Najbolj me pa matra glede vize, uglavnem. Bojda je tako, da če se leti z Emirates, da oni zrihtajo vizo (*), če ne, si jo pa mora potnik sam, kar je pa .. mal bolj zakomplicirano, kot opažam.
In tako, če ma katera kakšne bolj sveže informacije, al pa kam naj še kaj pokukam..?
*ali pa hotel, na podlagi rezervacije; kar pa pri meni ne pride v poštev, ker bi šla na obisk; sem pa nekje prebrala, da je ena "fora", da se rezervira in plača recimo 2 noči v kakšnem hotelu, s čimer se lahko pridobi viza..
jst sm bla konec septembra v Dubaju...kako je z vizo pa ne vem..nama jo je agencija zrihtala...kaj pa če pokličeš v kako agencijo in vprašaš....
midva sva sicer tud mela problem z vizo sicer po svoji napaki..ker sva jo uporabla ko sva šla na Mauritius...namesto direkt na prehod...in sva pol mogla še enkrat jo na letališču vplačat...so bli pa izredno nesramni...in tud pojma nimajo kaj in kako poteka...sm se pa pol skregala...na koncu z živci sm bla...in se zjokala...so se me pa kr mal ustrašl sam vizo sva pa useen plačala grrr
Kolikor jaz vem vizo kupiš na letališču. Kolega je šel v Indonezijo in je imel postanek v Dubaju- 1dan. Hotel je it v mesto, sam je rekel, da je bila viza okrog 200€ in da se mu ni splačalo, je raje prespal na letališču
-
Sanda - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: Ljubljana
ja sej na letališču...na 2 okenca morš it in to je to...izpount obrazce....ni bla pa tok draga...ne spomnem se točno kok....
- zbrisana piramida, ne citiraj, če je nekdo nad tabo pisal post, še posebej, če je citat dolg in večkraten! ..Evelyn..
- zbrisana piramida, ne citiraj, če je nekdo nad tabo pisal post, še posebej, če je citat dolg in večkraten! ..Evelyn..
with every goodbye, you learn...
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^dej mal uredi post in zbriši citiran del.
UG84 napisal/-a:Imela bi eno prošnjo, upam, da bo tole čim več uporabnikov videlo: ni važno, v katero temo pišete - če odgovarjate uporabniku, ki je neposredno pred vami nekaj napisal, ga ne citirat, ker je logično, da odgovarjate na njegov (njen) post in tega ni potrebno posebej poudarjati.
-
Fancy Nancy - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 2. 2010
Midva z mojim razmišljava, da bi pričakala novo leto v Dubaju, a naju zanima, v kateri hotel se nama splača iti, da je zraven urejene plaže in je kolikor toliko na dosegu mesta (nakupovalnega središča ipd.)? Kako je sicer tam s kategorizacijo hotelov v primerjavi z evropskimi standardi? Je ok, če greva v hotel s 3*, ali higiena itd. ni najbolj na nivoju?
-
Fancy Nancy - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 2. 2010
Tega si bova sigurno ogledala, če bova že dol, ampak samo od zunaj. Je bila katera dol in pove kaj več, na kaj je dobro bit pozoren in ne izveš tega na agenciji ipd.?
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^ne se lupčkat v javnosti; niti za roke držat. Ni mit.
-
Doutzen - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2011
a je res tako strogo tudi glede držanja za rokce? no, saj se ni panika zadržat, ampak se lahko kaj hitro spozabiš. kdaj je dubaj najbolj primeren za potovanje, da so temperature znosne in cene niso predrage? al se to dvoje izključuje, in takrat, ko so temperature normalne, cene niso tudi nižje?
-
Doutzen - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2011
a to bi naj bilo tudi nesprejemljivo? v tisti vročini menda pa ja ni razkazovanje če greš v kratkih hlačah in majčki ven. razumem, da so nekateri res pomanjkljivo oblečeni, ampak kratke hlače pa menda ne spadajo že pod to? no, saj kot pravim držanje za roke ipd. ne predstavlja problema, to se že zadržiš in prilagodiš njihovim pravilom.
sem pa slišala, da se baje ni možno kopat v morju, ker so tam morske kače (ki so vse strupene kolikor sem brala), ker je tako toplo morje in jim tam ustreza bivanje. kakšne izkušnje, tisti, ki ste se že kopali tam?
sem pa slišala, da se baje ni možno kopat v morju, ker so tam morske kače (ki so vse strupene kolikor sem brala), ker je tako toplo morje in jim tam ustreza bivanje. kakšne izkušnje, tisti, ki ste se že kopali tam?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Ti to resno?
Meni se zdi precej nespoštljivo, da se v tuji državi ne obnašaš po njihovih pravilih (a še nisi videla, kako so muslimanke oblečene?).
Meni se zdi precej nespoštljivo, da se v tuji državi ne obnašaš po njihovih pravilih (a še nisi videla, kako so muslimanke oblečene?).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
jaz sem bla dol, in zakaj človek ne bi smel izrazit svojega mnenja? za kratke hlače in majice sem bla tudi jaz presenečena, ker tudi v tuniziji, egiptu in drugje v musl. državah kjer sem bla do zdaj, ni blo problemov s kratkimi hlačami, v dubaju pa tudi ni blo, čeprav so nekateri rekli da so lahko.
držanje za roke in poljubljanje pa je treba vzet resno. za neke medene tedne dubaj ni primeren drugače pa sem se jaz kopala dol. pomoje je dosti odvisno od tega kje točno se kopaš, ampak če ti je blo tak rečeno... kaj pa vem, takrat smo se cela družina kopali
držanje za roke in poljubljanje pa je treba vzet resno. za neke medene tedne dubaj ni primeren drugače pa sem se jaz kopala dol. pomoje je dosti odvisno od tega kje točno se kopaš, ampak če ti je blo tak rečeno... kaj pa vem, takrat smo se cela družina kopali
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov