Dubaj je (takoj za ZDA) moja sanjska destinacija, kamor želim potovati za kakšen teden in si samo mesto ogledati ter ga doživeti (drugo me v ZAE ne zanima, ker razen puščave ne vidiš kaj dosti). Tudi nasploh nimam neke želje, da bi videla kaj drugega, plus tega spet stane več, če vključiš še kakšne oglede drugod po državi. Za Dubaj sem do zdaj slišala same pozitivne stvari, najbolj me je navdušilo to, da je izredno čisto in urejeno mesto. Tudi varno je (država kot celota, ne samo mesto Dubaj) v primerjavi s kakšnimi drugimi arabskimi državami, kjer kar čakajo, da turiste poženejo v zrak z eksplozivi.

Seveda verjamem, da tudi Dubaj ni tako zlato mesto kot je slišati, ampak v končni fazi je povsod lahko nevarno. Tja imam namen potovati, ko bom videla določene dele ZDA, ker je to bil moj prvotni načrt in največja želja. Ko bodo finance in sopotniki (čeprav se za Dubaj dogovarjamo, da bi šli fotr, mama in jaz čez dve leti), bom sigurno šla tja.
Meni je Dubaj sanjsko mesto. Raj na zemlji.
Kaj pa pravite na znameniti Burj Al Arab hotel?
Drugače pa
tema že obstaja (z istim imenom, čeprav iskalnik ne najde). Ker se bo ta tema verjetno zaklenila, dajte tam pisat o svojih izkušnjah tisti, ki ste že potovali tja.