DOPUST
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
- BLUE88
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2014
KAM GRESTE NA DOPUST, TRENUTNO SE ŠE ODLOČAM, ZATO ME ZANIMA KJE VAM JE BILO VŠEČ, PA NE KRAJI KJER JE 100 ŽURK AMPAK TKO DA MAŠ KAJ VIDET, DA SO LEPE PLAŽE IN TOPLO MORJE ( TOREJ PORTUGALSKA ODPADE) TURČIJA IN GRČIJA ME NE ZANIMATA PA HRVAŠKA TUDI NE. SE PRAVI EU KER SMO TRIJE
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Mal nerodno vprašanje, se ti ne zdi? Kje je toplo morje in lepe plaže v EU? Italija, Francija, Španija, to je pa bolj kot ne to. Malta je bila tudi meni všeč, sicer sem bil tam v času jesenskih počitnic, tako da kopanja ni bilo, je pa otoček fajn za kak teden, deset dni počitnic.
Hrvaške jaz ne bi izključil, je ogromna država in če si z avtom imaš lahko prav hudo turo. Imajo fajn reke, kar nekaj zgodovine, lepo in čisto morje (meni osebno precej lepše kot marsikje drugje), mesta so prijetna poleti... Je pa treba iskat kake manj obljudene kraje, Krk, Pag itd. so poleti užas..
Moraš si postavit še budget, ki ga misliš zapravit, kako misliš sploh jet na počitnice (avto, vlak, letalo?), da lahko dobiš več idej in nasvetov.
P.S. Uporabljanje velikih črk se smatra kot kričanje na netu..
Hrvaške jaz ne bi izključil, je ogromna država in če si z avtom imaš lahko prav hudo turo. Imajo fajn reke, kar nekaj zgodovine, lepo in čisto morje (meni osebno precej lepše kot marsikje drugje), mesta so prijetna poleti... Je pa treba iskat kake manj obljudene kraje, Krk, Pag itd. so poleti užas..
Moraš si postavit še budget, ki ga misliš zapravit, kako misliš sploh jet na počitnice (avto, vlak, letalo?), da lahko dobiš več idej in nasvetov.
P.S. Uporabljanje velikih črk se smatra kot kričanje na netu..
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov