Dominikanska republika
To misliš, če greš recimo na Kompas in jim poveš kaj imaš izbrano? Ne, jaz še nisem opazila, da bi bilo kaj stroškov - konec koncev, tudi če greš tja in želiš, da ti oni svetujejo in izbrejo kaj je primerno, ne plačaš nič za to, tako da to, da si sam že vse izbereš, pomeni za njih kvečjemu manj dela 

We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Na turistični agenciji ali na internetni strani, kje zdaj misliš?
Če za turistično agencijo misliš, plačaš enako, kot drugače - z gotovino, na čeke,...
Če pa preko spletne strani pa najbrž preko kartice, izkušenj s tem pa, ko sem že prej rekla, nimam, nočem tvegat - glede na to, da mi ponavadi potujemo 4 ali še več, pa je dodaten problem, ker lahko naenkrat rezerviraš dva mesta, za več pa ne veš, če je prostor.
Aja, menda so se zadnje čase na tej strani neke finte pojavile, in sicer cena je npr. 1400eur, poem ko klikneš rezervacijo pa skoči na 1600eur. Ne vem, zakaj je to, mogoče celo dobiš ta denar vrnjen, meni ni noben tega znal razložit

Aja, menda so se zadnje čase na tej strani neke finte pojavile, in sicer cena je npr. 1400eur, poem ko klikneš rezervacijo pa skoči na 1600eur. Ne vem, zakaj je to, mogoče celo dobiš ta denar vrnjen, meni ni noben tega znal razložit

Ne ne, na turistični sm mislla. Se tut men zdi bl zihr
To je pa čudn glede poskakovanja cen, bom pozorna. Čeprov je res, da se cene znajo zlo hitr spreminjat, zarad spremembe cen letalskih kart. Ful si želim it nekam zdej marca, aprila. Sam verjetno bi res 2 rezervirala. Ooo kok bi blo dobr it nekam. Dominikanska se čist kul sliš 

Dominikanska se dobro sliši, ja, je pa odvisno od tega, kaj si želiš
Za poležavanje, uživanje ob dobri glasbi, dobri hrani, veselih in preprostih ljudeh, BELEM pesku, modrem morju je vsekakor Dominikanska najboljše
Če pa želiš poležavat, jest malo manj in bolj zdravo, biti ob res umirjenih jedeh in poskusit kaj novega, potem pa definitivno Tajska
Če pa misliš resno kaj rezervirat, pa se, če se le lahko izogibaj počitnicam, ker so najvišje cene, februarja so pa cene tako ali skozi zasoljene, takrat je pač najbolj aktualno potovat tja, ko imamo mi mraz

Za poležavanje, uživanje ob dobri glasbi, dobri hrani, veselih in preprostih ljudeh, BELEM pesku, modrem morju je vsekakor Dominikanska najboljše

Če pa želiš poležavat, jest malo manj in bolj zdravo, biti ob res umirjenih jedeh in poskusit kaj novega, potem pa definitivno Tajska

Če pa misliš resno kaj rezervirat, pa se, če se le lahko izogibaj počitnicam, ker so najvišje cene, februarja so pa cene tako ali skozi zasoljene, takrat je pač najbolj aktualno potovat tja, ko imamo mi mraz

-
- Kofetarica
Aja, hvala
zdaj malo bolj razumem, upam, da prav
in ja, ziher - če najdeš na strani urlaub.de (za njih preverjeno vem, ker vedno iščem ponudbo tam) ponudbo in je cena 1000eur, greš na Kompas, točno poveš kje si našla, boš plačala 1000eur, pol pa pač še razni dodatki - če hočeš biti zavarovana, za primer odpovedi, da povrnejo denar in podobne fore (ampak to ni obvezno) + taksa še menda.

Malo sem vprašala moje, ki so pravtako bili z mano na Dominikanski, in rekli so, da so vse cene izletov med 50 in 100 eur (ali dol?
), sama pa ne morem 'garantirat' koliko to drži, ker, kot sem že rekla, nimam več pojma o tem, možno je da so tudi oni sami kaj zamešali, glede na to da smo, odkar smo nazadnje bili v Dominikanski, potovali parkrat še drugam 

Odpravljam se tja v lastni reziji. Kupila bom le let. karto in nameravam 2 tedna obkrozit drzavo.
Zanimajo me naslednje destinacije:
Santo Domingo - Bonao - Santiago - P.Plata - Sosua - Samana - La Romana - Juan Dolio - S.Domingo
Kaj priporocate in kaj ne ? Ali naj kaj izpustim ali kaj dodam ? Rada bi videla cimvec, v Bonao vidim da imajo nek adv.park potem P.Plata safari in se nek nac. park, Sosua in Samana bolj polezavanje, La romana in J.dolio podobno, S.Domingo pa pac ogled mesta.
Prosim za kaksne informacije.
Nekako se mi ne da placat 14 dni hotela in bit skos na enem mestu z razliko od nekaj izletov tko da me zanima ce je bil kdo "all arround" po D.Republiki ?
Zanimajo me predvsem transport med temi kraji in pa kako je s hostli, je dovolj da prides tja ali moras obvezno rezervirat prej, ker nekje vem da je tako.
Zanimajo me naslednje destinacije:
Santo Domingo - Bonao - Santiago - P.Plata - Sosua - Samana - La Romana - Juan Dolio - S.Domingo
Kaj priporocate in kaj ne ? Ali naj kaj izpustim ali kaj dodam ? Rada bi videla cimvec, v Bonao vidim da imajo nek adv.park potem P.Plata safari in se nek nac. park, Sosua in Samana bolj polezavanje, La romana in J.dolio podobno, S.Domingo pa pac ogled mesta.
Prosim za kaksne informacije.
Nekako se mi ne da placat 14 dni hotela in bit skos na enem mestu z razliko od nekaj izletov tko da me zanima ce je bil kdo "all arround" po D.Republiki ?
Zanimajo me predvsem transport med temi kraji in pa kako je s hostli, je dovolj da prides tja ali moras obvezno rezervirat prej, ker nekje vem da je tako.