Djerba-pomoč

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 17. Apr. 2007 19:20

Mi smo predlani iz Lj letel okoli 13ih, iz Mb pa bolj v večernih urah, ker vem da so v hotel prišli okoli 22ih. :)
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 18. Apr. 2007 11:46

dumbo napisal/-a:Ok, vračam temo iz naftalina.
Z dragim sva se odločila, da greva na Djerbo, v sredini septembra in nagledan imama hotel Djerba Plaza (4 ****) z polpenzionom in me zanima, če ima katera kakšno izkušnjo z tem hotelom.

Poleg tega pa me zanima - če je kdo šel z Intelekto - kak je približno letalo šlo iz Mb in kdaj je pristalo (in kontra) - saj se mi obeta na dan odhoda izpit, in da vidim, če lahko kako skombiniram.

mi smo šli z intelekto. kokr se jst spomnm so takrat imeli iz Mb prevoz do brnika,pa pomoje še zastonj sam to pa nism čist zih. drgač pa morm rečt da smo bli res zelo zadovoljni z intelekto. so nam ful pomagal k nas je hotel zajebov in niso mel sobe za nas. in so se vodičke zmenile da so nam neki najdl. u glavnm z intelekto se splača it.vsaj po mojih izkušnjah.

aja drgač mi smo bli pa v sidi mansourju.itak so vsi hoteli ful lepi ampk obvezno morš bit vsaj v hotelu s 4 zvezdicami, ker če je manj, je zarad hrane problem k nimajo tolk kvalitetne oz. evropske in maš lahko neprijetne težave.

drugač vama pa želim prijeten dopust, vama pomoje ne bo žal
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 18. Apr. 2007 11:51

am k ste govorile v diskačih na djerb, kva pa v hammametu? n netu sicr piše d so, mal me zanimajo vaše izkušnje? :D
tinaROSSI
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 4. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a tinaROSSI » 26. Apr. 2007 9:59

Jest grem pa oktobra na Djerbo v hotel VINCCI ALKANTARA RESORT. Pa me zanima ce je ze kdo bil pa kaksne izkusnje imate. Sicer sem v Tuniziji ze bila, ampak na celini, pa mi je bilo najboljs! Bila sem na safariju in v Hamemetu, res je bilo fajn. Ce zanima koga kaj o tem naj vprasa, menjam informacije za informacije o Djerbi in tem hotelu s 5imi zvezdicami:), hehe
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a cReAmY » 25. Maj. 2007 18:02

gre se kdo 12.6. na djerbo v hotel Sidi Mansour?
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 27. Maj. 2007 9:19

Mene pa zanima, če je imela katera kakšne teževa z želodcem? Znanka je bila s fantom v Tuniziji in je rekla, da dobijo nekateri turisti prebavne motnje, ker pač niso navajeni tamkajšnje hrane...
NaIva
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 5. 2007
Kraj: Logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a NaIva » 27. Maj. 2007 11:14

jaz grem na Djerbo 5.7. in upam da bo vse vredu potekalo
Uporabniški avatar
sixty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006
Kraj: Bled

Neprebrana objavaNapisal/-a sixty » 14. Jun. 2007 17:49

metuljčica
jaz k sem bla nisem mela nebonih tezav. hrane je ful in je res zlo okusna. tko da ce ti nebi ustrezale njihove specialitete pa majo itak cist evropejsko hrano. samo ne pit vode iz pipe.. kupi jo!
pa tudi sokovi k so zjutrej za zajtrk poglej kdr jih tocijo ce jih mesajo z vodo iz plastenk.. k drugace raje ne pit.. :? usaj jst nebi :)
drugace sem pa bla tko na djerbi kot v hammametu oz jasmine hammametu.. in morm rect da mi je blo u hammametu leps..
sicer je tudi djerba ql..za se skulirat :wink:
Uporabniški avatar
dumbo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 12. 2004
Kraj: ko prideš not - levo :)

Neprebrana objavaNapisal/-a dumbo » 15. Jun. 2007 7:14

Imam eno bebavo vprašanje, pa se mi ne da brat cele teme :oops: :oops:
Ponavadi se sončim zgoraj brez - na Djerbi je to dopustljivo? :oops:

Hvala
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
Uporabniški avatar
*meti*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *meti* » 15. Jun. 2007 7:28

Tiste, ki jih skrbijo prebavne motnje na potovanju, spijte enga "takratkega", da vam malo razkuži želodec :wink: :D ko sva bla s fantom v črni gori sva ga dobila kot pijačo dobrodošlice, jaz ga nisem spila, fant ga je, jedla sva oba isto, jaz sem bruhala, on pa ne :)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 15. Jun. 2007 11:58

dumbo napisal/-a:Imam eno bebavo vprašanje, pa se mi ne da brat cele teme :oops: :oops:
Ponavadi se sončim zgoraj brez - na Djerbi je to dopustljivo? :oops:

Ko sem bla js dol, vem da so se ene sončle zgoraj brez. Verjetno te bodo domačini gledal ko tele v nova vrata, ampak tam itak že vsi zavijajo z očmi če se ženska sploh kopa, al pa če gre na pijačo v bar. Njihove ženske ležijo zavite pod palmo, včasih gre katera v vodo, ampak seveda oblečena. :)
Uporabniški avatar
saarah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 9. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a saarah » 17. Jun. 2007 12:31

Lih zanč sm brala nek prospekt pa je full o djerbi pisal, prepovedan je zgori brez :)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 17. Jun. 2007 15:29

saarah napisal/-a:Lih zanč sm brala nek prospekt pa je full o djerbi pisal, prepovedan je zgori brez :)

Aja? Mogoče v hotelu oz. ob hotelskem bazenu oz. je to neka nova stvar. Vem, da pred tremi leti ni bilo prepovedano. :)
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 17. Jun. 2007 15:46

po mojem čist odvisn na keri plaži in kje se kopaš. to je muslimanska dežela in po njihovih načelih to ni sprejemljivo. ampak če se kopaš na plaži ali bazenu kjer so sami tursti, potem verjetno res ni problema ;)
Daviva
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 6. 2007
Kraj: PTUJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Daviva » 20. Jun. 2007 19:58

Lep pozdrav!
Midva s fantom greva letos že četrtič na Djerbo in moram povedat, da je fantastičen otok.
:gut:

Po mojem misliš hotel Abir?

Na plažah ni gužve, ker ima vsak hotel svojo plažo in nanjo turisti iz drugih hotelov ne morejo.
Splača se pogledat krokodiljo farmo, pa tudi otok flamingov. Drugače je pametno najeti skuter in se podati v glavno mesto.

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov