Djerba-pomoč

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 22. Avg. 2008 17:36

:D ma ja sej to! Pol se splača maja tja it? Ker zdaj je blo kr vroče - sama sem rabla 2 dni, da sem se aklimatizirala. Nikjer ni pisalo koliko stopinj je, ampak nekaj sem slišala, da je blo kr krepko čez 40 :)
Pa ona njihova muzika tam na animacijah - smo si še ponoči to peli :lach:
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 22. Avg. 2008 17:39

sAdie napisal/-a::D ma ja sej to! Pol se splača maja tja it? Ker zdaj je blo kr vroče - sama sem rabla 2 dni, da sem se aklimatizirala. Nikjer ni pisalo koliko stopinj je, ampak nekaj sem slišala, da je blo kr krepko čez 40 :)
Pa ona njihova muzika tam na animacijah - smo si še ponoči to peli :lach:

Moraš pa vedeti, da v času prvomajskih počitnic in tekom celega maja teh animacij ob bazenu in onem odrčku ni. Pač, ker še ni ta prava sezona se tudi toliko ne potrudijo za animacije. So v notranji sobi, kjer so ponavadi sestanki naslednji dan, da vam vodička pove osnovne informacije glede hotela, djerbe in izletov. Edino tam so za najmlajše neke animacije.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 22. Avg. 2008 17:45

Mhm :) a je bla tud vaša vodička Andreja?
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 22. Avg. 2008 17:48

je bla ja :) za 1. majske je bla gor. pol cez cel maj gre domov, ker je na djerbi nek verski praznik in ni najbolj varn za turiste in potem gre od junija do oktobra spet tja. še neka bjonda ji je asistirala. čeprav je bla tam una bjonda bol za okrasek kot pa kej druzga. si bla zadovoljna z njo?
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 22. Avg. 2008 17:53

anoyel napisal/-a:je bla ja :) za 1. majske je bla gor. pol cez cel maj gre domov, ker je na djerbi nek verski praznik in ni najbolj varn za turiste in potem gre od junija do oktobra spet tja. še neka bjonda ji je asistirala. čeprav je bla tam una bjonda bol za okrasek kot pa kej druzga. si bla zadovoljna z njo?

hmmm...načeloma nisem zahtevn gost - jaz grem na morje zarad morja pa sonca, ampak če že greš v neko oddaljeno deželo je pa fajn, če zveš še kaj novega, ne? No, ona se ni kaj extra potrudla, da bi nam vspodbudila kaj več zanimanja za Djerbo. Če smo jo kaj vprašali je bil odgovor: "Ne vem, pojdite si pogledat!". Če tolko časa živiš in delaš tam, pa ni res, da ne bi rekla kaj se nam splača pogledat in kaj ne. Delovala mi je brez energije., češ: "Dajte mi mir". Mene osebno bi blo sram, da bi se tak obnašala do svojih gostov...hvala bogu, da smo si med sabo kaj pomagali in razširili informacije, drugače bi kr tavali vsak po svoje tam...organizacija minus točke, žal.
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 22. Avg. 2008 17:58

no nek tak občutek sm tud js mela, zato sem vprašala kako si pa ti bila zadovoljna z njo. nam je tud rekla, da si naj gremo pogledat. tudi na safariju se ni kej preveč trudila z govorenjem. sem bila že enkrat prej v tuniziji na celini isto z relaxom in tam lahko rečem samo kapo dol za vodičko. bila sem tam na dvodnevnem izletu. ženska je stalno pripovedovala o pokrajini, veri, zgodovini, ljudeh, današnjem času, preteklem času + arabsko je precej dobro znala. tale andreja je pa na busu samo rekla, da sedaj je pa siesta čas - čas odmora in je bla kake dve uri na enodnevnem izletu tih ?! kje je tu logika. vodička mora stalno pripovedovat in se trudit, tale pa nč. ampak je bla pa družba tok boljša :)
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 22. Avg. 2008 18:06

no me veseli, da nisem bla edina, ki sem bla šokirana nad njeno "zgovornostjo". Z vsemi, s katerimi sem se pogovarjala /z našega hotela/ so jo vsi prekleli po dolgem in počez in sem 100%, da se bodo pritožili na agencije. Katastrofa :lach: Niti na letališče ni šla gospodična z nami, čakala nas je na letališču in nam samo zaželela srečno pot - that's it!
Glede na to, da sem letela prvič tja in da nisem imela nobenih izkušenj z letališči je blo to kr neki no. Ampak meni se je pač smejalo :D Kaj pa češ druga...:)
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
Kepy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Kepy » 22. Avg. 2008 21:45

Ja mi smo bili tudi v El Mouradiju :D. Ampak, če se prou spomnim, je vodička šla z nami na letališče. Ampak ne vem, kje se je peljala. Vidla sem jo k je neki prlaufala do našga busa.. verjetno je spet zaspala.. Drugače pa, ko smo šli v Saharo, je kr dost govorila, ampak totalno zdolgočaseno..
Mi smo spali v unih bungalovih, pa je blo kr fajn. Kopali smo se večinoma v bazenih, ker je bilo preveč trave v in ob morju :evil:
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 22. Avg. 2008 21:55

ja no, v našem busu je ni blo hahahaha :) pa sej ni važno, ženska ni profesionalna - kakorkoli že.

zdaj me pa zanima kdo si....ni fer :D
I love SISLEY& RW
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 19. Sep. 2008 7:02

Imam par vprašanj
1.)Kje se da menjat v tunizijski keš evre?
2.)Je res da denarja iz Tunizije ne smeš izvozit...Ergo:Tok kokr si zmenu,tok morš zapravt (O tem mi je sošolc neki nabijal...)
3.)Pa še eno najbrž neumno vprašanje...A v All inclusivih majo flaširano vodo a morš to pač hodit kupovat?
4.)nekatere ste s sabo nesle alkohol (predvsem za razkuževanje)...kam ste ga dale in a ni nobene bojazni,da zaradi pritiska na takšni viši v letalu steklenico raznese?Kaj pa plastično flašo?Sem mislila ene dve velike vode s sabo vzet...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 19. Sep. 2008 8:52

^^ Denar lahko menjaš v hotelu. Res je, da moraš čist vse porabit. :)
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 19. Sep. 2008 9:19

Ja res, njihovega denarja ne smeš nest iz države. Mi smo bli dol štirje, pa so dva na letališču pregledali prav zaradi denarja. Največja fora je pa bla, da sem jaz pol doma ugotovila, da mam na dnu torbe za na plažo 3 kovance, ker so mi očitno padli iz denarnice in sploh nisem vedla. :?
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 19. Sep. 2008 9:54

*hox* napisal/-a:^^ Denar lahko menjaš v hotelu. Res je, da moraš čist vse porabit. :)

Tist, česar nism porabla, sm zamenjala v evre na njihovem letališču, ko smo odhajal domov.
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 19. Sep. 2008 12:19

Alkohola lahko neseš 1l na osebo.Js sem ga mela kr v potovalki.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov