Djerba-pomoč

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Kepy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Kepy » 14. Jul. 2008 17:09

Mi smo bili lani v Sidi Mansour-ju pa moram rečt da je blo fajn :cool: . Hmm na plaži čez dan nismo imeli animacij pa še vodo greš iskat in jo dobiš v kozarček k ti un natoči. Ob bazenu pa stalno skačejo animatorju okoli... greeeemoooo pikadoooo... Jap, fajn je blo :D
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 15. Jul. 2008 7:07

Pupa-xx, jaz sem bila na Djerbi aprila in takrat še ni sezona, drugače pa kot vem, na plaži ni animacij, kako je pa s pijačo, pa ne vem, verjetno bo držalo, da je le voda.
Zelo blizu hotela je trgovinica (ena na levo, pa še en trgovec notri zna kar nekaj slovensko :cool: , ena pa je na desno), tako da tu si lahko kupiš pijačo po želji (seveda ne alkohola) in si jo celo daš v hotelski sobi v hladilnik :) pa jo potem vzameš s sabo na plažo.
fritz221067
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a fritz221067 » 15. Jul. 2008 22:05

Jaz grem na Djerbo 21.7. in to v Sidi Mansour, prek Atlasa a gre še kdo takrat. Jaz še ne vem kdaj bo let, ali ve kdo mogoče kdaj je.

Hvala
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 16. Jul. 2008 2:19

fritz221067 napisal/-a:Jaz grem na Djerbo 21.7. in to v Sidi Mansour, prek Atlasa a gre še kdo takrat. Jaz še ne vem kdaj bo let, ali ve kdo mogoče kdaj je.

Hvala

na atlasu vprašaj, kdaj bo let! :wink:
Uporabniški avatar
PuPa_xx
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2007
Kraj: Murska Sobota

Neprebrana objavaNapisal/-a PuPa_xx » 16. Jul. 2008 10:27

Mi2 greva 24 v sidi mansour...tko da se bomo ziher kje srečal :D sam mi2 greva z intelekto :wink:
Uporabniški avatar
roxy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a roxy* » 16. Jul. 2008 10:43

Jaz sem bla na Djerbi dve leti od tega (hm, mogoče sm to že napisala?), letos pa sem šla na celini, v Hammamet. Osebno mi je blo bolj všeč na Djerbi.
omsa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a omsa » 17. Jul. 2008 10:01

oj!

še dva ki gresta 21.7. z atlasom. greva pa v diar yassine! a ma kdo kkšno info o tem hotelu?

Let je pa baje ob 8.45 z brnika

LP
Uporabniški avatar
×mishy×
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ×mishy× » 25. Jul. 2008 19:04

midva letiva 7.8. na djerbo, hotel abir, all inclusive. nimava prevelikih pričakovanj, edino malo me skrbi hrana in prebavne motnje.. upam da ne staknem :x :)
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 26. Jul. 2008 10:47

×mishy× napisal/-a:midva letiva 7.8. na djerbo, hotel abir, all inclusive. nimava prevelikih pričakovanj, edino malo me skrbi hrana in prebavne motnje.. upam da ne staknem :x :)

Obvezno imej s sabo medicinsko oglje in linex... Oboje dobiš v lekarni. Že, ko bo tvoje telo dalo prvi opozorilni znak, da bo driska, vzami medicinsko oglje (ene 3 vzameš in raztopiš v vodi, spiješ potem - to ti ustavi drisko), potem pa še linex (ta ti pa uredi prebavo). Jemlji to nekaj dni, da se prebava uredi. Pa izogibaj se sadju, ki ga ponujajo domačini na prostem.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
roxy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a roxy* » 26. Jul. 2008 12:40

small_star napisal/-a:
×mishy× napisal/-a:midva letiva 7.8. na djerbo, hotel abir, all inclusive. nimava prevelikih pričakovanj, edino malo me skrbi hrana in prebavne motnje.. upam da ne staknem :x :)

Obvezno imej s sabo medicinsko oglje in linex... Oboje dobiš v lekarni. Že, ko bo tvoje telo dalo prvi opozorilni znak, da bo driska, vzami medicinsko oglje (ene 3 vzameš in raztopiš v vodi, spiješ potem - to ti ustavi drisko), potem pa še linex (ta ti pa uredi prebavo). Jemlji to nekaj dni, da se prebava uredi. Pa izogibaj se sadju, ki ga ponujajo domačini na prostem.

tam linex ne pomaga. Pejt tam (na djerbi) v lekarno in tam kupi tablete proti diareji. Tiste pomagajo.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 26. Jul. 2008 13:44

roxy* napisal/-a:
small_star napisal/-a:

tam linex ne pomaga. Pejt tam (na djerbi) v lekarno in tam kupi tablete proti diareji. Tiste pomagajo.

Medicinsko oglje ustavi drisko, linex samo uredi prebavo. Sem imela dol drisko in mi je pomagalo. Najprej oglje in potem linex za urejanje prebave.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
×mishy×
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ×mishy× » 26. Jul. 2008 17:12

kaj pa preventivno malcanje linexa ? tega mam doma, za oglje še nisem slišala.. pa zganje bo treba vzet. kolk sem čitala lahko maš v kufru, v ročni prtljagi pa seveda ne :) ah bo že.. upam da brez problemov.
Uporabniški avatar
roxy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a roxy* » 28. Jul. 2008 16:50

small_star napisal/-a:
roxy* napisal/-a:
small_star napisal/-a:

Medicinsko oglje ustavi drisko, linex samo uredi prebavo. Sem imela dol drisko in mi je pomagalo. Najprej oglje in potem linex za urejanje prebave.

No, jst sm povedla, kar nam je rekla naša vodička. In tud od drugih sem slišala, da se splača it pri njih v lekarno po tablete. Sama sicer s prebavo nisem imela nobenih težav - sem se res pazila, sveže zelenjave in sadja skoraj nisem jedla, če že kako sadje, sem ga oprala z ustekleničeno vodo.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 28. Jul. 2008 17:47

Jst sm pa šla lani prej k sva šla na dopust (u Hamammet) kr k mojmu dohtarju in mu povedala kaj rabm (neki močnga za drisko), pač za preventivo oz. če bo slučajn kej...pa mi je dau na recept kapsule Seldiar; Mene sicer ni nič matralo, je pa mojga, pa je uzel eno al dve, pa je blo koj dobr :D
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkica_ » 30. Jul. 2008 21:06

Mene pa zanima kako kej mobiteli lovijo v Tuniziji. Je omrežje?

Še nekej, je katera že potovala na sceno Rullete? Se pravi, da hotel izveš na licu mesta, imaš pa zagarantirano koliko zvezdic ima hotel.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov