Djerba-pomoč
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Kepy - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2008
Mi smo bili lani v Sidi Mansour-ju pa moram rečt da je blo fajn . Hmm na plaži čez dan nismo imeli animacij pa še vodo greš iskat in jo dobiš v kozarček k ti un natoči. Ob bazenu pa stalno skačejo animatorju okoli... greeeemoooo pikadoooo... Jap, fajn je blo
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Pupa-xx, jaz sem bila na Djerbi aprila in takrat še ni sezona, drugače pa kot vem, na plaži ni animacij, kako je pa s pijačo, pa ne vem, verjetno bo držalo, da je le voda.
Zelo blizu hotela je trgovinica (ena na levo, pa še en trgovec notri zna kar nekaj slovensko , ena pa je na desno), tako da tu si lahko kupiš pijačo po želji (seveda ne alkohola) in si jo celo daš v hotelski sobi v hladilnik pa jo potem vzameš s sabo na plažo.
Zelo blizu hotela je trgovinica (ena na levo, pa še en trgovec notri zna kar nekaj slovensko , ena pa je na desno), tako da tu si lahko kupiš pijačo po želji (seveda ne alkohola) in si jo celo daš v hotelski sobi v hladilnik pa jo potem vzameš s sabo na plažo.
- fritz221067
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 7. 2008
Jaz grem na Djerbo 21.7. in to v Sidi Mansour, prek Atlasa a gre še kdo takrat. Jaz še ne vem kdaj bo let, ali ve kdo mogoče kdaj je.
Hvala
Hvala
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
×mishy× napisal/-a:midva letiva 7.8. na djerbo, hotel abir, all inclusive. nimava prevelikih pričakovanj, edino malo me skrbi hrana in prebavne motnje.. upam da ne staknem
Obvezno imej s sabo medicinsko oglje in linex... Oboje dobiš v lekarni. Že, ko bo tvoje telo dalo prvi opozorilni znak, da bo driska, vzami medicinsko oglje (ene 3 vzameš in raztopiš v vodi, spiješ potem - to ti ustavi drisko), potem pa še linex (ta ti pa uredi prebavo). Jemlji to nekaj dni, da se prebava uredi. Pa izogibaj se sadju, ki ga ponujajo domačini na prostem.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
roxy* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
small_star napisal/-a:×mishy× napisal/-a:midva letiva 7.8. na djerbo, hotel abir, all inclusive. nimava prevelikih pričakovanj, edino malo me skrbi hrana in prebavne motnje.. upam da ne staknem
Obvezno imej s sabo medicinsko oglje in linex... Oboje dobiš v lekarni. Že, ko bo tvoje telo dalo prvi opozorilni znak, da bo driska, vzami medicinsko oglje (ene 3 vzameš in raztopiš v vodi, spiješ potem - to ti ustavi drisko), potem pa še linex (ta ti pa uredi prebavo). Jemlji to nekaj dni, da se prebava uredi. Pa izogibaj se sadju, ki ga ponujajo domačini na prostem.
tam linex ne pomaga. Pejt tam (na djerbi) v lekarno in tam kupi tablete proti diareji. Tiste pomagajo.
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
roxy* napisal/-a:small_star napisal/-a:×mishy× napisal/-a:midva letiva 7.8. na djerbo, hotel abir, all inclusive. nimava prevelikih pričakovanj, edino malo me skrbi hrana in prebavne motnje.. upam da ne staknem
tam linex ne pomaga. Pejt tam (na djerbi) v lekarno in tam kupi tablete proti diareji. Tiste pomagajo.
Medicinsko oglje ustavi drisko, linex samo uredi prebavo. Sem imela dol drisko in mi je pomagalo. Najprej oglje in potem linex za urejanje prebave.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
roxy* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
small_star napisal/-a:roxy* napisal/-a:small_star napisal/-a:×mishy× napisal/-a:midva letiva 7.8. na djerbo, hotel abir, all inclusive. nimava prevelikih pričakovanj, edino malo me skrbi hrana in prebavne motnje.. upam da ne staknem
Medicinsko oglje ustavi drisko, linex samo uredi prebavo. Sem imela dol drisko in mi je pomagalo. Najprej oglje in potem linex za urejanje prebave.
No, jst sm povedla, kar nam je rekla naša vodička. In tud od drugih sem slišala, da se splača it pri njih v lekarno po tablete. Sama sicer s prebavo nisem imela nobenih težav - sem se res pazila, sveže zelenjave in sadja skoraj nisem jedla, če že kako sadje, sem ga oprala z ustekleničeno vodo.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jst sm pa šla lani prej k sva šla na dopust (u Hamammet) kr k mojmu dohtarju in mu povedala kaj rabm (neki močnga za drisko), pač za preventivo oz. če bo slučajn kej...pa mi je dau na recept kapsule Seldiar; Mene sicer ni nič matralo, je pa mojga, pa je uzel eno al dve, pa je blo koj dobr
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
Mene pa zanima kako kej mobiteli lovijo v Tuniziji. Je omrežje?
Še nekej, je katera že potovala na sceno Rullete? Se pravi, da hotel izveš na licu mesta, imaš pa zagarantirano koliko zvezdic ima hotel.
Še nekej, je katera že potovala na sceno Rullete? Se pravi, da hotel izveš na licu mesta, imaš pa zagarantirano koliko zvezdic ima hotel.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov