Djerba-pomoč
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
jao si predstavljam, kako spretni so in te na brzino ožamejo za denar, jžš to je čist drugi svet, kot hrvaška obala, pomojem bova oba tkole gledala, sploh pa moj
Hvala ti
Hvala ti
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Js sem bla tut na Djerbi in je blo super.Sam se moraš res pazit k te kr olupijo, glede denarja mislim.Pri baranatnju je pa tko, da če ne barantaš ful preplačaš stvar.Ker oni ful nabijejo ceno in je itak mišljeno da barantaš in ko spustiš ceno za kako polovico takrat je to realna cena, ki naj bi veljala za tisti izdelek.Pravijo pa da smo Slovenci najboljši pri barantanju .
Mi smo bli v enem hotelu 3*** in je blo super, čisto, lepo urejeno, hrana tudi ni bla slaba.
V hotelu je ena trgovina s spominki in tam je delal en črnc in js prvi dan pridem notr brez da bi sploh kej rekla in on meni:Dober dan!!js samo in potem mi je reku da je Janez in Maribora jea wrjat!V glavnem tip je ful znal slovensko govorit, no ne zdej tekoče, ampak vseeno me je kr presentlo.In tut k smo po bazarju hodili kr eni domačini tam: Dober dan Slovenija!Brez kaj rečt takoj vejo iz kere države si.
Mi smo bli v enem hotelu 3*** in je blo super, čisto, lepo urejeno, hrana tudi ni bla slaba.
V hotelu je ena trgovina s spominki in tam je delal en črnc in js prvi dan pridem notr brez da bi sploh kej rekla in on meni:Dober dan!!js samo in potem mi je reku da je Janez in Maribora jea wrjat!V glavnem tip je ful znal slovensko govorit, no ne zdej tekoče, ampak vseeno me je kr presentlo.In tut k smo po bazarju hodili kr eni domačini tam: Dober dan Slovenija!Brez kaj rečt takoj vejo iz kere države si.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
dumbo - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2004
- Kraj: ko prideš not - levo :)
Mi2 sva bila v hotelu Djerba Plaza 4*+ - čist fascinirana. Hotelček lep, hrana dobra za dol past (vsak dan je bilo nekaj drugega), sladice pa itak . Očaral naju je bazenski kompleks, ki je res - vauu.
Za slikice pa piši ZS
Za slikice pa piši ZS
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Midva se letos tudi navdušujeva nad Djerbo. Do sedaj sva pregledala nekaj ponudb in zaenkrat nama je najbolj všeč ponudba iz Relaxovega kataloga (hotel MELIA EL MOURADI MENZEL ****, all inclusive). Je bil kdo v tem hotelu, po možnosti z Relaxom? Kakšne izkušnje?
-
super_shine - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
lolitaa napisal/-a:V hotelu je ena trgovina s spominki in tam je delal en črnc in js prvi dan pridem notr brez da bi sploh kej rekla in on meni:Dober dan!!js samo in potem mi je reku da je Janez in Maribora jea wrjat!V glavnem tip je ful znal slovensko govorit, no ne zdej tekoče, ampak vseeno me je kr presentlo.In tut k smo po bazarju hodili kr eni domačini tam: Dober dan Slovenija!Brez kaj rečt takoj vejo iz kere države si.
hehe to si bla pa v abiru a ne js sm bla tm ene 3 leta nazaj pa je bil isto ta "janez", sam da men je reku da je iz novga mesta pol mi je pa na vsak način hotu pokazat kako zgleda tunizijski poljub sam da sm mela 15 let in mi je blo to čis 2much
-
Snow flake - Kofetarica
Takole, rezervirala sem hotel Sidi Mansour Resort ****, odhod v aprilu . Sej kar ne morem dojet, da greva res enkrat v daljne kraje , že sedaj malo adrenalin dela.
-
Snow flake - Kofetarica
dumbo napisal/-a:Uuuu, ti kr zavidam .
Lahko grem zraven??
hihi, vse se da zment
dumbo napisal/-a:Slikice te čakajo na mailu
hvalaaa ti ! :bussi:
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Mi se tudi odločamo kam bomo šli letos. Pa me zanima kaj je boljše Tunizija (celina), Djerba lai Turčija? Če ma katera kakšne izkušnje, da bi mi znala povedat. Meni ni samo za ležat na plaži in se pražit na soncu, amapk da maš tudi kakšen izlet, vidiš kakšno znamenitost...itd. Kje je več zanimivega?
hvala.
hvala.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
[quote="eurogirl]
Predvidevam da je dobr vsak dan 'ruknt' enega kratkega zaradi hrane, da se ne zastrupiš?[/quote]
tam je alkohol prepovedan.
Predvidevam da je dobr vsak dan 'ruknt' enega kratkega zaradi hrane, da se ne zastrupiš?[/quote]
tam je alkohol prepovedan.
I walk these roads with grace
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
No ja, nisem še bila na Djerbi, na celini pa ni tako hudo, kar se alkohola tiče. Sicer te znajo kdaj presenetit s kakšnim brezalkoholnim pivom, ampak midva sva imela flašo viskija kar v kufru, za vsak slučaj .
Kjer so turisti, se znajo muslimani kar fajn prilagodit, da več zaslužijo. Sej domačinke tudi v rjuhah v morje lezejo, pa turistkam nihče ne teži zaradi bikink.
Kjer so turisti, se znajo muslimani kar fajn prilagodit, da več zaslužijo. Sej domačinke tudi v rjuhah v morje lezejo, pa turistkam nihče ne teži zaradi bikink.
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
ok.. kadi se lahko v lokalih (restavracija v hotelu je bila pač logično nekadilska), alkohol je v turističnih krajih zelo popularen, majo tut domače vrste žganja in kr precej dobro pivo..
folk, ne pretiravat, jst sm bla v času ramadana tm pa smo lih tko pil in jedl in kadil kadr smo hotl..
Angie
folk, ne pretiravat, jst sm bla v času ramadana tm pa smo lih tko pil in jedl in kadil kadr smo hotl..
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov