Djerba-pomoč
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
kr.ena napisal/-a:^^V SidiSlimu je bil (4 leta nazaj) AI čisto brezveze ... tisti, ki so ga imeli, so cel dan dobivali postano pivo v plastičnih lončkih. Če si pa pijačo plačal, si dobil tako, kot se šika. (pa ni bila pretirano draga, kot se spomnim)
Verjetno je v bolj nobel hotelih bolje ...
Tako je...AI v Sidi Slimu pomeni pivo in sokovi v plastičnih "gasilska veselica" kozarčkih, vino je toplo , "koktejl" pa pomeni, da ti v pomarančni sok vlije kapljico rdečega sirupa
Drugače, pa kakor sem slišala za druge hotele po Djerbi, ki imajo AI, posebej Magic Life, je pa to nekaj povsem drugega.
Kar se tiče lokalnih pijač...pivo je bolj tako, vodeno in brez okusa, mi je pa zelo všeč liker Thibarine (na Djerbi, 15 minut hoje levo od Sidi Slima proti Aghirju je v sklopu hotela Homere en British lounge lokal, kjer imajo tudi koktejle in tam sem probala ta liker (nekaj podobnega jegru). Cene pijač so pa take kot pri nas.
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
ok.. kdo še s kšnimi drugimi izkušnjami za AI? LTI Holiday beach mjbi??
k abir, sidi slim.. to že v osnovi črtam s seznama destinacij.. tm nek cca. 500€ nameravam zapravt za hotel (AI) + letalo + vse takse..
sam se mi zdi da majo naše agencije za djerbo sam al take sumlive hotele al pa take k plačaš čist preveč..
buhu.. pomoč dame in gospodje pliiiiz
Angie
k abir, sidi slim.. to že v osnovi črtam s seznama destinacij.. tm nek cca. 500€ nameravam zapravt za hotel (AI) + letalo + vse takse..
sam se mi zdi da majo naše agencije za djerbo sam al take sumlive hotele al pa take k plačaš čist preveč..
buhu.. pomoč dame in gospodje pliiiiz
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
^^
midva drugač vedno potujeva prek Guleta (TUI) in imajo kar se mene tiče zelo dobre destinacije. Tudi hotelov nimajo istih kot npr. Kompas itd. Lani na Tenerifih sva bila v El Medanu (srfarsko mesto, tam imajo sv. prvenstvo v windsurfingu, kajtanju, itd.) in ko sem doma gledala v Kompasov katalog, tega hotela niti tega mesta ni bilo v njem. Zdaj za cene ne vem na pamet, na Djerbi ti predlagam hotel Aladin, Magic Life, Sidi Mansour mogoče, sodelavka je bila v hotelu Mariqueen, Djerba Plaza, druga sodelavka je bila v hotelu Vincci in ga je zelo pohvalila...
Kar se agencij tiče pa kot sem že povedala, zelo ugoden je Gulet, na netu si lahko pogledaš tudi katalog v *.pdf obliki: www.gulet.at
LP
midva drugač vedno potujeva prek Guleta (TUI) in imajo kar se mene tiče zelo dobre destinacije. Tudi hotelov nimajo istih kot npr. Kompas itd. Lani na Tenerifih sva bila v El Medanu (srfarsko mesto, tam imajo sv. prvenstvo v windsurfingu, kajtanju, itd.) in ko sem doma gledala v Kompasov katalog, tega hotela niti tega mesta ni bilo v njem. Zdaj za cene ne vem na pamet, na Djerbi ti predlagam hotel Aladin, Magic Life, Sidi Mansour mogoče, sodelavka je bila v hotelu Mariqueen, Djerba Plaza, druga sodelavka je bila v hotelu Vincci in ga je zelo pohvalila...
Kar se agencij tiče pa kot sem že povedala, zelo ugoden je Gulet, na netu si lahko pogledaš tudi katalog v *.pdf obliki: www.gulet.at
LP
-
Ange|ina - Komunikatorka
gulet ima (na mojo veeeeliiiiiko žalost) lete iz SLO samo do 4.9. jst pa pred 11.9. ne morm na morčka, ker mam takrt zadn izpit na faxu.. drgač pa so oni tut moja prva izbira, ker so res ql.. sm pa iskala tut od magic life-a pa ni nobenih ponudb za drugo polovico septembra..
mogoče pa kdo na tem forumu dela v turistični agenciji pa mi lahko pove kaj so lokalne alkoholne pijače.. a se da dobit kšno varianto gin-tonica ali vodka-cole ali karkol na to foro..
Angie
mogoče pa kdo na tem forumu dela v turistični agenciji pa mi lahko pove kaj so lokalne alkoholne pijače.. a se da dobit kšno varianto gin-tonica ali vodka-cole ali karkol na to foro..
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
-
miss.fatal - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2007
- Kraj: čist zravn tebe
jst pa komy čakam 20ga k grem na Djerbo. a gre mogoče še kera?? jst grem v hotel Djerba plaza.
še 13 dni
še 13 dni
-
!n€s - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: najlepši
all inclusive, nacionalna alkoholna in brezalkoholna pijaca, zajtrk, kosilo vecerja + kavice, prigrizki ipd...
www.elmouradi.com oglej si .......
www.elmouradi.com oglej si .......
-
Ange|ina - Komunikatorka
ohja..to sm že vse pregledala.. zanima me a se da dobit recimo gintonic.. al pa jabi vodko.. take pjače k jih pr ns pijemo.. sj nočm znamke.. sam zanima me če so njihove pjači kej podobne našim.. ker recimo grške lokalne pjače a la ouzo in sambuca so men ogabne, pa se vseen da dobit pr njih vodke in podobno..
tale tvoj post drgač zveni sam kt reklama za ta hotel..
Angie
tale tvoj post drgač zveni sam kt reklama za ta hotel..
Angie
-
!n€s - Sramežljivka
aja eh nic reklame za ta hotel..... mi smo to pil ja... sam je fora da je blo to ob doplacilu takrat.... zdej ne vem kako je..... tista njihova zestok varjanta mi je bla itaq ogabna.... Tko, da dinarcke na plano al pa pivo je blo tud kr prblizn uredu no....
-
roxy* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
!n€s napisal/-a:sej ce hoces nekej full zurat je se zmer najboljsa varjanta, da gres v grcijo.... Pomojem.... Djerba, je pa da se ga sam s svojo klapo mal odbijas.... to je pa tud vse....
zakaj pa naj bi bla najboljša varjanta grčija da ga žuraš? saj ne da to ni dober plac, ampak so dobre žurke še marsikje drugje. recimo kanarski. pa tud ibiza sm slišala da je nora. pol pa je tu še lloret de mar...
-
Ange|ina - Komunikatorka
nočm žurat.. s fantom se greva relaxirat.. sam valda bova tut kej popila..
če pač nimajo teh zadev vštetih v all inclusive bova pa že kšno flašo nabavla v dutyfree-ju.. sj zato hočm vedt.. al pa če majo kšne koktejle vštete v all incl.. ker pač nikjer nbenga pametnga opisa kaj je lokalna pjača.. ker pr ns recimo bi bla lokalna pjača lah tut fructala vodka pa gin.. al pa brezalkoholne pijače pa sokovi.. kako nej jst vem kaj tm pijejo kot brezalkoholno pijačo??
sicer pa sva se odločla z mojim da greva 4 dni djerba mouradi hotel + 3 dni safarija..
tko da bova še kj vidla organizirano..
Angie
če pač nimajo teh zadev vštetih v all inclusive bova pa že kšno flašo nabavla v dutyfree-ju.. sj zato hočm vedt.. al pa če majo kšne koktejle vštete v all incl.. ker pač nikjer nbenga pametnga opisa kaj je lokalna pjača.. ker pr ns recimo bi bla lokalna pjača lah tut fructala vodka pa gin.. al pa brezalkoholne pijače pa sokovi.. kako nej jst vem kaj tm pijejo kot brezalkoholno pijačo??
sicer pa sva se odločla z mojim da greva 4 dni djerba mouradi hotel + 3 dni safarija..
tko da bova še kj vidla organizirano..
Angie
-
!n€s - Sramežljivka
zakaj pa naj bi bla najboljša varjanta grčija da ga žuraš? saj ne da to ni dober plac, ampak so dobre žurke še marsikje drugje. recimo kanarski. pa tud ibiza sm slišala da je nora. pol pa je tu še lloret de mar...[/quote]
A zakaj? Zato ker je iz mojega studentskega zornega kota, Grcija mal cenejsa kot pa Ibiza al pa Kanarci.... samo zato in nic drugega....
A zakaj? Zato ker je iz mojega studentskega zornega kota, Grcija mal cenejsa kot pa Ibiza al pa Kanarci.... samo zato in nic drugega....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]