Djerba-pomoč
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
moi T napisal/-a:Jez sm se tudi lih u pondeljk vrnila z Djerbe in mi je blo res ful lepo. Neka posebna izkušnja! Drgač sm pa vesela, da sm šla ta termin, ker zdej so res cene že ful navite.
moiT, a imajo v Sidi Slimu na izposojo srfe mogoče? sori ker morim, samo sestro zanima že ves čas
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Hmmm, mislim da ne. Ma ne me držat za besedo, ker nism bla pozorna na to, ker me to ne zanima. Sam ne, po mojem da ne, ker nism nobenga vidla, da bi srfal. Sm šla pa lih zdej gledat slike s Plave lagune- to je ena plaža 5 minut s taksijem stran od Sidi Slima in tam pa sposojajo srfe. Tko da če bi šla tvoja sestrca kdaj srfat, se bo komot do tam zapeljala s taksijem, računajo le 2 dinarja v eno smer, tko da res ni panike.
A gre u Sidi Slim?
A gre u Sidi Slim?
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
O, hvala za odgovor. Ja, tja gre - sej ne srfa ona, ampak njen fant
-
Tinki - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 7. 2005
[quote="sara10"]Ojla. Jest pa grem v ponedeljek na Djerbo v hotel Diar Yassine. pa me zanima če je že kdo bil tam pa kako je.
Zanima me tud a so kakšne posebnosti glede oblačil (mini krila, tange na plaži itd.)
Nobenih pravil nimajo. Jst sem se sončla zgoraj brez, pa v mini kiklcah pa hotkah sem okol skakala, pa ni nben nč reku. Nisem upalena, da bom hodila okol v dolgih hlačah, če mi ni treba. Če bi mi kdo kej reku... pol bi mal pretuhtala
Zanima me tud a so kakšne posebnosti glede oblačil (mini krila, tange na plaži itd.)
Nobenih pravil nimajo. Jst sem se sončla zgoraj brez, pa v mini kiklcah pa hotkah sem okol skakala, pa ni nben nč reku. Nisem upalena, da bom hodila okol v dolgih hlačah, če mi ni treba. Če bi mi kdo kej reku... pol bi mal pretuhtala
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
sara10 napisal/-a:a res še noben ni bil v hotelu Diar Yassine!!!!!!!
jst sm bla na djerbi pa prvič slišim za ta hotel. pa smo jih kr dost spoznal, k se itak voziš mimo hotelov k jih je tolk
-
moi T - Cosmopolitanka
Jez sm bla letos na Djerbi in smo se ustavli tudi pr tem hotelu, ker smo pobrali folk, ko smo šli na en izlet. Sam ne vem kak pa je, tko da ti žal ne morm pomagat... Vem pa, da ma 3 zvezdice in pol... poglej mal po netu.
-
super_shine - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
---
Zadnjič spremenil super_shine, dne 13. Nov. 2010 10:29, skupaj popravljeno 1 krat.
- limoncaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2006
Da povem še moje izkušnje: sem bla v hotelu Djerba Resort, 4 zvezdice... ker smo prišli tja ob 23h, so nas hitro zrihtali po sobah. Ker smo aranžma vplačali že aprila smo se pritožli in zahtevali lepši pogled (dali so nas v pritličje in pred nami zid!!!). Sicer so nas premestili, v eno nadstropje višje. Je bil pa hotel 100% poln, tako da več žal niso mogli naredit.
Imeli smo obisk enega ščurka, ti pa pridejo povsod kjer je klimatizirano... se kar pojavijo... in mi sploh nismo imeli odprtega okna!?
Hrana je dovolj za vse okuse, zajtrki so zelo fini, sicer sem zelo zbirčna... za večerjo pa jedla sem vsak dan pašto in riž. Mojemu fantu je blo pa vse zlo fino. In nisva nič imela prebavnih težav.
Animacija je bla vsak dan, cel dan... ostajala sva večina v hotelu.
Vsem želim lepo poletje!!!!
Imeli smo obisk enega ščurka, ti pa pridejo povsod kjer je klimatizirano... se kar pojavijo... in mi sploh nismo imeli odprtega okna!?
Hrana je dovolj za vse okuse, zajtrki so zelo fini, sicer sem zelo zbirčna... za večerjo pa jedla sem vsak dan pašto in riž. Mojemu fantu je blo pa vse zlo fino. In nisva nič imela prebavnih težav.
Animacija je bla vsak dan, cel dan... ostajala sva večina v hotelu.
Vsem želim lepo poletje!!!!
- firbec12
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 4. 2006
- Kraj: kjer je lepo
Oj.
Jaz sem včeraj prižla z Djerbe, letovala sem v hotelu Abir. No hotel je vredu, sam hrana v hotelu je eno lična in če ne maraš preveč rib ostaneš na testeninah, za zajtrk pa tudi ni preveč izbire. Drugač pa je plaža lepa sam dosti bolj vroče je bilo kot pa ob bazenu, pa morej se mi je zdelo bolj vroče kot voda v bazenu. Ja imeli smo enga ščurka sam smo ga po hitrem postopku ven spravili. Tako da je bilo vse ok.
Jaz sem včeraj prižla z Djerbe, letovala sem v hotelu Abir. No hotel je vredu, sam hrana v hotelu je eno lična in če ne maraš preveč rib ostaneš na testeninah, za zajtrk pa tudi ni preveč izbire. Drugač pa je plaža lepa sam dosti bolj vroče je bilo kot pa ob bazenu, pa morej se mi je zdelo bolj vroče kot voda v bazenu. Ja imeli smo enga ščurka sam smo ga po hitrem postopku ven spravili. Tako da je bilo vse ok.
- m_m
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2006
- Kraj: Ljubljana
No da vam še jst podelim svojo letošnjo izkušnjo z Djerbo...
Last minute sva si z mojim dragim vzela malo preveč LAST minute in pristala v Sidi Slim (***) hotelčku. Res je, kot je že pisala ena zgoraj (se mi ne da scrollat, sorry), sobe so čiste in čist ok (če vas ne moti občasen martinček ali dva), se je pa zadeva baje v zadnjem letu precej spremenila, in to predvsem zaradi majhne zasedenosti hotela.
Prejšnje leto je v istem hotelu dopustoval kolega in ni mogel prehvalit hrane, pijače itd., pa je glede tega precej izbirčen. Tudi jaz sem s potovanj navajena marsičesa, vendar pa tako slabe hrane nisem videla še nikjer, predvsem pa je ves čas vsega zmanjkovalo.
Skratka, odsvetujem.
LP, MM
Last minute sva si z mojim dragim vzela malo preveč LAST minute in pristala v Sidi Slim (***) hotelčku. Res je, kot je že pisala ena zgoraj (se mi ne da scrollat, sorry), sobe so čiste in čist ok (če vas ne moti občasen martinček ali dva), se je pa zadeva baje v zadnjem letu precej spremenila, in to predvsem zaradi majhne zasedenosti hotela.
Prejšnje leto je v istem hotelu dopustoval kolega in ni mogel prehvalit hrane, pijače itd., pa je glede tega precej izbirčen. Tudi jaz sem s potovanj navajena marsičesa, vendar pa tako slabe hrane nisem videla še nikjer, predvsem pa je ves čas vsega zmanjkovalo.
Skratka, odsvetujem.
LP, MM
-
moi T - Cosmopolitanka
Jez sm bla tudi v tem hotelu, in sicer na začetku julija. Meni je bla hrana ok, mojmu pa je primanjkovalo mesa . Drugače me je motlo par stvari, sam kaj čmo... tko je... Drug svet, drugi ljudje, ki jemljejo vse bolj na izi! Meni je bla izkušnja ušeč in bi jo ponovila!
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Jaz sem bila letos na Djerbi-hotel Djerba Sun. Hrana ok, plaža super (nikoli se ti ni blo treba bat, da ne bi dobil ležalnika ali senčnika), edino kar sem pogrešala so bili malo bolj organizirani večeri. Do 9ih zvečer so meli svoj šov otroci, potem pa se je vse zapiralo. Diskoteka napol prazna, v njej pa itak sami domačini. Za moj okus je blo malce preveč mrtvo..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov