Djerba-pomoč
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Snorklanje??? Kaj misliš s tem povedati??
Jerba je full fajni otok. Si si prebrala na kaki spletni strani??? Mislim, da kakih prav posebnih stvari ti ni treba vzeti. Sej nevem če sem te prav razumela.
Jerba je full fajni otok. Si si prebrala na kaki spletni strani??? Mislim, da kakih prav posebnih stvari ti ni treba vzeti. Sej nevem če sem te prav razumela.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
vem, da ni najbolj fajn, če delam reklamo, ampak poglej na http://travel.over.net - popotniški nasveti....tam je namreč o djerbi že res zelo zelo veliko povedanega in samo poišči v iskalniku, pa boš našla milijon enih nasvetov
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
MissRap napisal/-a:Snorkljanje jo potapljanje na dih(maska,plavutke,dihalka).
Ja take splošne reči sem si prebrala.
Rada pa bi vedla kšne finte.
LP
no moje mnenje da opreme za snorkljanje ne rabš. voda je bol kot ne motna, na dnu pa sam pesek. če bi že rada vzela kaj sabo za krajšanje časa predlagam kakšno žogo, mogoče tud loparje. drugač pa pejt na izlete in si oglej mal njihovo kulturo.
lp
A moment on your lips, forever on your hips!
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
MissRap napisal/-a:A ti se boš cepla za hepatitis?
V kšn hotel pa greš?
LP
cepljenje ni potrebno. edin kar se splača sabo vzet so kakšna zdravila proti prebavnim motjam, pa še teh kasnej ne rabš če upoštevaš navodila vodičev.
lp
A moment on your lips, forever on your hips!
-
pjotra - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2004
Djerba je idealna za mlade družine z majhnimi otroci, ima lepe plaže, vse je nekako bolj v kompleksih, tud slučajno pa ni dobrega žura in glede na to, da je muslimanska dežela, alkohol zelo težko dobiš. Tako, da bi se reklo, da je bolj za počivat ali pa fejst romantiko zganjat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov