Djerba-pomoč
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Daviva
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2007
- Kraj: PTUJ
Midva greva v Djerba Plaza. ****+ (4 in pol zvezdice), baje da je bajno.
Hoteli pod **** zvezdice imajo slabo ponudbo. Splača se počakat na last minute(če nisi časovno vezan) ker so ponudbe fenomenalne.
Prvo leto sva bila v Abirju, sicer ima *** zvezdice, ampak je bilo super, tako hrana kot soba. Sicer je bolj preprosto, ampak čisto.
Lani sva bila V Sheraton hotelu, ki naj bi bil kao **** zvezdice, pa mi ni bilo všeč. Že prvi dan sem se morala kregat za sobo. Dobila sva čisto nekaj drugega kot sva plačala. Hrana ni najboljša, pa tudi osebje je prijazno samo takrat, ko primakneš kaki dinar.
Fajn hotel je LTI,je bla kolegica.
Hoteli pod **** zvezdice imajo slabo ponudbo. Splača se počakat na last minute(če nisi časovno vezan) ker so ponudbe fenomenalne.
Prvo leto sva bila v Abirju, sicer ima *** zvezdice, ampak je bilo super, tako hrana kot soba. Sicer je bolj preprosto, ampak čisto.
Lani sva bila V Sheraton hotelu, ki naj bi bil kao **** zvezdice, pa mi ni bilo všeč. Že prvi dan sem se morala kregat za sobo. Dobila sva čisto nekaj drugega kot sva plačala. Hrana ni najboljša, pa tudi osebje je prijazno samo takrat, ko primakneš kaki dinar.
Fajn hotel je LTI,je bla kolegica.
- Daviva
- Sramežljivka
Midva sva rezervirala preko Intelekte v Mariboru, je najbolj poceni, preverjeno.
Diskotek tam ni, razen v malo boljših hotelih. Je pa vsak večer animacija v hotelu, tak da ni panike. Sicer pa če greš po ulici so zunaj večina sami moški, vendar ne gnjavijo ali kaj podobnega. Ženske so doma in popolnima zakrite.
Diskotek tam ni, razen v malo boljših hotelih. Je pa vsak večer animacija v hotelu, tak da ni panike. Sicer pa če greš po ulici so zunaj večina sami moški, vendar ne gnjavijo ali kaj podobnega. Ženske so doma in popolnima zakrite.
-
Anchi - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ojla!
Midva z mojim tud nameravava letos na Djerbo...in čakava Last minute varianto. Čeprav sm danes v Totalu prebrala, da je največ pritožb prav na te destinacije (Tunizija, Turčija, Egipt ) in Last minute.
Sicer pa...kao je kaj tam z večernimi sprehodi? Recimo do najbližjega mesta?
Midva z mojim tud nameravava letos na Djerbo...in čakava Last minute varianto. Čeprav sm danes v Totalu prebrala, da je največ pritožb prav na te destinacije (Tunizija, Turčija, Egipt ) in Last minute.
Sicer pa...kao je kaj tam z večernimi sprehodi? Recimo do najbližjega mesta?
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Anchi napisal/-a:Sicer pa...kao je kaj tam z večernimi sprehodi? Recimo do najbližjega mesta?
Ne vem kok je kej varno tam hodit zvečer, ker ponavadi ulice do mesta niso razsvetljene, pa tudi mesto ni zelo blizu. Od hotela Vincci djerba resort vem da smo imeli kar ene 20 min. s taxijem. Smo pa hodili na sprehode do morja, pa potem ob plaži.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
hammet - glej tko je. mesto je razdeljeno na dva dela. ala hammamet novi del mesta in pa hammamet stari del mesta. oba dela sta locena ene caa. 20minut voznje. pač novi del mesta je bolj modern, vec je obalnega dogajanja, malo novejsi so hoteli. stari del je pa pač malo manj moderen in na tem kupu je malo manj hotelov. tud v hotelu**** se lahko znajde kaksen mrtev scurek, se posebaj, ce te stlacijo v kaksno sobo, ki je v kletnih prostorih. potem glede vode: pazite na sadje, ki je umito z vodo; potem razni toceni sokovi; zelenjava - tipicn primer solata. npr. umivanje zob - js sm mela kr ustekleniceno vodo.
- Daviva
- Sramežljivka
Tudi Ilirika ima dobre ponudbe. Jaz pravim za Intelekto za redne ponudbe.
Pri last minute lahko naletiš na dobro stvra, lahko pa na slabo.
Res je, da imajo mnogi slabe izkušnje s temi državami, ampak treba se je znajti, tak je vsepovsod.Treba je DOBRO PREBRATI PONUDBO, ker ti včasih, sploh pa nam Slovencem, podturijo marsikaj.
Sprehodi zvečer so čisto ok, ni nevarno ali kaj taega, nihče te ne nadleguje.Nekateri hoteli so bolj oddaljeni od mest, zato je najboljša pot s taxijem, sicer vozijo kot nori....Drugače pa je mogoče najeti cestne skuterje, pa vprašaš za pot in to je to.
Pri last minute lahko naletiš na dobro stvra, lahko pa na slabo.
Res je, da imajo mnogi slabe izkušnje s temi državami, ampak treba se je znajti, tak je vsepovsod.Treba je DOBRO PREBRATI PONUDBO, ker ti včasih, sploh pa nam Slovencem, podturijo marsikaj.
Sprehodi zvečer so čisto ok, ni nevarno ali kaj taega, nihče te ne nadleguje.Nekateri hoteli so bolj oddaljeni od mest, zato je najboljša pot s taxijem, sicer vozijo kot nori....Drugače pa je mogoče najeti cestne skuterje, pa vprašaš za pot in to je to.
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
Daviva napisal/-a:Midva greva v Djerba Plaza. ****+ (4 in pol zvezdice), baje da je bajno.
jaz sem bila pred leti v hotelU ISIS ki ima ***+ in sem bila prezadovoljna. sobe čiste, hrane na pretek, nenehna zabava ob bazenu,... tako da tudi *** ne pomenijo slabo, kaj šele ****. res pa je, da je bolje dati kak evro več in iti v hotel z ****+.
A moment on your lips, forever on your hips!
- Daviva
- Sramežljivka
ISIS je enkraten hotel, ampak ga pri nas težko dobiš v ponudbi.Včasih so kake last minute ponudbe.
Sem ga imela možnost videt, ker je zraven Abirja, pa je res super. Naslednjo leto sva s fantom želela v Isis, pa so ga vzeli iz ponudbe.
Res se splača dati kak euro več...ker se razlika pozna.
Sem ga imela možnost videt, ker je zraven Abirja, pa je res super. Naslednjo leto sva s fantom želela v Isis, pa so ga vzeli iz ponudbe.
Res se splača dati kak euro več...ker se razlika pozna.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
anoyel napisal/-a:hammet - glej tko je. mesto je razdeljeno na dva dela. ala hammamet novi del mesta in pa hammamet stari del mesta. oba dela sta locena ene caa. 20minut voznje. pač novi del mesta je bolj modern, vec je obalnega dogajanja, malo novejsi so hoteli. stari del je pa pač malo manj moderen in na tem kupu je malo manj hotelov. tud v hotelu**** se lahko znajde kaksen mrtev scurek, se posebaj, ce te stlacijo v kaksno sobo, ki je v kletnih prostorih. potem glede vode: pazite na sadje, ki je umito z vodo; potem razni toceni sokovi; zelenjava - tipicn primer solata. npr. umivanje zob - js sm mela kr ustekleniceno vodo.
u, tnx. sj za ščurke me n skrbi. nimam glih kšne fobije al pa mržnje prot njim. me zanima tko n splošno pa č je slučajno kj žura
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
bolhica napisal/-a:kako je pa z alkotam tm?
Na Djerbi dobiš alkohol brez problema v hotelskih kompleksih (kamor domačini, razen zaposlenih, nimajo dostopa) V mestu v trgovinah in lokalih pa alkohola ni. Menda obstajajo posebne trgovine, ampak ko smo mi vprašali taksista, je tako zgroženo pogledal in rekel, da nič ne ve o tem.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov