Djerba-pomoč
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- m_m
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2006
- Kraj: Ljubljana
moi T napisal/-a:Jez sm bla tudi v tem hotelu, in sicer na začetku julija. Meni je bla hrana ok, mojmu pa je primanjkovalo mesa . Drugače me je motlo par stvari, sam kaj čmo... tko je... Drug svet, drugi ljudje, ki jemljejo vse bolj na izi! Meni je bla izkušnja ušeč in bi jo ponovila!
Ja, absolutno. Ne me jemat narobe, s starši sem včasih hodila po Sheratonih in Hiltonih, pa mi je tako it veliko bolj interesantno. Bom pa za naslednjo "eksotiko" vseeno poskrbela za malo bolj zgodnjo rezervacijo in malo boljši hotel. To je bila samo moja osebna recenzija, vsekakor pa je dopust vendarle dopust in si z njega zapomniš samo najboljše
-
Hed Kandi - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
Tr|n|ty napisal/-a:
moiT, a imajo v Sidi Slimu na izposojo srfe mogoče? sori ker morim, samo sestro zanima že ves čas
ja imajo jih! mi smo meli enga modela zraun ki si ga je nosu s seboj iz slovenije, cela štala s tovorjenjem, na koncu so pa bli tam in to brezplačno
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
Hed Kandi napisal/-a:Tr|n|ty napisal/-a:
moiT, a imajo v Sidi Slimu na izposojo srfe mogoče? sori ker morim, samo sestro zanima že ves čas
ja imajo jih! mi smo meli enga modela zraun ki si ga je nosu s seboj iz slovenije, cela štala s tovorjenjem, na koncu so pa bli tam in to brezplačno
Hm brezplačno že, samo v kakšnem stanju so, je pa druga pesem...plus to, da se animatorjem, ki naj bi imeli čez izposojo srfov preprosto j**e za vse skupaj in ti ga za več kot 15 minut sploh ne pustijo. 2 hotela naprej, pri Aladinu si pa lahko kolikor časa hočeš na srfu...
Sidi "Schlimm" je bil pač en aizkušnja več, ki pa je zagotovo ne ponovim
-
Hed Kandi - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
*zverinica* napisal/-a:Hed Kandi napisal/-a:Tr|n|ty napisal/-a:
Hm brezplačno že, samo v kakšnem stanju so, je pa druga pesem...plus to, da se animatorjem, ki naj bi imeli čez izposojo srfov preprosto j**e za vse skupaj in ti ga za več kot 15 minut sploh ne pustijo. 2 hotela naprej, pri Aladinu si pa lahko kolikor časa hočeš na srfu...
Sidi "Schlimm" je bil pač en aizkušnja več, ki pa je zagotovo ne ponovim
itak da niso bli kot novi, samo so pa bli še vedno uporabni, folk se je čist normalno vozu z njimi, lahko smo jih enostavno vzeli, ne vem zakaj bi čakali na koga, meli smo jih kako dolgo smo hotli..bajdvej, mi smo se z animatorji dobro ujeli, so ful lepo skrbeli za nas da nam ni blo dougcajt...
- BLANCH
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2007
- Kraj: Domžale
Če želite res lep dopust, morate vplačati hotel z vsaj ****. Taki hoteli so čisti, urejeni, bazeni enkratni. Res je, da ves čas malo piha veter in je v morju lahko trava. Če vzameš all inclusive, imaš hrane, kolikor hočeš od 6. zjutraj do 1. ponoči. Izredno so prijazni.
-
smokika - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
BLANCH žal se ne strinjam s tabo... Ni vse v "udobju" temveč v tem, da se imaš fino ne glede na ceno, "super cool" bazen ali število zvezdic hotela. Sploh pa je bistvo vsega spoznavanje nove države in njihove kulture, načina življenja a ne?! Meni osebno se zdijo dražji hoteli malce snobovski... ljudje pa so izumetničeno prijazni (tudi jaz bi verjetno za nekaj več denarja kot je normalno bila) kar mi prav tako ne odgovarja... Sicer pa vsi smo si različni:)
- jurcek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 5. 2006
pozdravljeni!
nisem prebral cele teme in imam eno vprasanje. danes sem si rezerviral tunizijo Hammamet, hotel Le Khalife. sedaj pa me zanima, ce je kdo bil tam in kaksne izkusnje ste imeli. kaksno je kaj nocno zivljenje konec septembra.
hvala za odgovore
lp jure
nisem prebral cele teme in imam eno vprasanje. danes sem si rezerviral tunizijo Hammamet, hotel Le Khalife. sedaj pa me zanima, ce je kdo bil tam in kaksne izkusnje ste imeli. kaksno je kaj nocno zivljenje konec septembra.
hvala za odgovore
lp jure
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
ok.. jst bi pa zelo rada šla na djerbo all inclusive.. a mi lahko kdo kej več pove o njihovih lokalnih pijačah??? alkoholnih in brezalkoholnih.. ponudba AI hotelov mi je precej kilava po domače povedan, glede na izkušnje v turčiji.. torej.. česarkol o ALL INCLUSIVE na Djerbi bi bla vesela..
Angie
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
^^V SidiSlimu je bil (4 leta nazaj) AI čisto brezveze ... tisti, ki so ga imeli, so cel dan dobivali postano pivo v plastičnih lončkih. Če si pa pijačo plačal, si dobil tako, kot se šika. (pa ni bila pretirano draga, kot se spomnim)
Verjetno je v bolj nobel hotelih bolje ...
Verjetno je v bolj nobel hotelih bolje ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
- shantelina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: ljubljana
oj a je biu gdo zdej to leto na djerbi u hotelu sidi slim?...pa če ma kdo kašne fotke od animatorjeu al pa kej podobnega?... drgač sm bla jst julija 24 pa je blo full hudo res cela uživancija:razz: pa zdej oktobra grem spet...k mi je res ful dobr dol;)...lp shantelina
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov