Djerba-pomoč
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Na Djerbi je bl težko do alkohola pridt, drugje kot v hotelu (kjer je pa baje dost drag) ... zanima me kolk alkohola na osebo se lahko vzame na avion?
Nekje sem prebrala, da so ga ene ženske sabo vzele in da ni blo komplikacij
Nekje sem prebrala, da so ga ene ženske sabo vzele in da ni blo komplikacij
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
Ne vem točno koliko alkohola lahko vzameš sabo,ti pa lahko potrdim,da je na Djerbi res težko dobiti alkohol.In v hotelu je sigurno drag,ker ko sem jaz naročila koktelj mi je pršlo okoli 1600sit.Če boš vzela s sabo alkohol si ga zabasi v nahrbtnik in ga nesi s sabo na letalo,pomojem ne bo nobenga problema.
Če te še kaj zanima pa praši.
LP
Če te še kaj zanima pa praši.
LP
-
*melby* - Kofetarica
wannabe napisal/-a: drgač pa v nekaterih agencijah pravjo da se ni preveč varno kopat v morju, zarad morskih psov... sam js še nism slišala da bi tm kšnga napadu...
Ojoj, a ti hočš da se jst premislm
To pa 1. slišm
- MissRap
- Komunikatorka
Oj.
Jst sm bla v Vincci djerba resort od 29.6. prejšnje leto.Ti priporočam,da hotelov pod 4* ne gledaš.V naši skupini smo bili pomešani po hotelih in nekateri so imeli veliko problemov.
Res voda in pipe je samo za tuširanje.Moja mama je dva dni bruhala,ker si je z njo umivala zobe.
Če imaš občutljiv želodec ne poskušat preveč pekočih reči(vse kar je živo rdeče),ker je ena v našem hotelu mela težave.
glede zdravnikov ni problemov.Hodijo vsak dan po vseh hotelih in imajo zelo učinkovita sredstva za motnje pri prebavi.
Morje je zelo lepo,mivka in dosti trave,ki jo na vsake 15 min pobirajo,tako da je ti niti vidla skoraj ne boš.
Najbolši so plaže,ki so rezervirane za hotel,ker res poskrbijo za čistočo,ležalnike in senčnike.
Glede morskih psov,nobeden me ni opozoril glede tega.Tako,da ne se bat.
Itak pa se boš verjetno največ kopala v bazenih.
Če te bo folk stašil,da ne hodit v samotne ulice in kej takega,to ni res.
Ljudje so zelo prijazni(vsak zna skoraj vsaj 3 jezike),zmeram pripravljeni pomagat,zelo izobraženi.Hkratu pa imajo dol zelo hude kazni za napade na turiste.npr. Jaz sem bila v eni trgovinci s spominki in me je eden prijel za roko,pa sem ga grdo pogledala in se je opravičeval cirka 30 min.
Aja pa Evropejke so jim zelo všeč zato se kar pripravi na zasledovanje,komplimente,zaročne ponudbe in tako naprej.
Če nisi pripravljena barantat,se rajši ne odpravi dol.Ker največji užitek je,ko prideš iz cene 350 na ceno 25.
No zdej se pa ne spomnem nč več kaj bi ti lahko povedala.
Dobrodošla vprašanja.
LP
Jst sm bla v Vincci djerba resort od 29.6. prejšnje leto.Ti priporočam,da hotelov pod 4* ne gledaš.V naši skupini smo bili pomešani po hotelih in nekateri so imeli veliko problemov.
Res voda in pipe je samo za tuširanje.Moja mama je dva dni bruhala,ker si je z njo umivala zobe.
Če imaš občutljiv želodec ne poskušat preveč pekočih reči(vse kar je živo rdeče),ker je ena v našem hotelu mela težave.
glede zdravnikov ni problemov.Hodijo vsak dan po vseh hotelih in imajo zelo učinkovita sredstva za motnje pri prebavi.
Morje je zelo lepo,mivka in dosti trave,ki jo na vsake 15 min pobirajo,tako da je ti niti vidla skoraj ne boš.
Najbolši so plaže,ki so rezervirane za hotel,ker res poskrbijo za čistočo,ležalnike in senčnike.
Glede morskih psov,nobeden me ni opozoril glede tega.Tako,da ne se bat.
Itak pa se boš verjetno največ kopala v bazenih.
Če te bo folk stašil,da ne hodit v samotne ulice in kej takega,to ni res.
Ljudje so zelo prijazni(vsak zna skoraj vsaj 3 jezike),zmeram pripravljeni pomagat,zelo izobraženi.Hkratu pa imajo dol zelo hude kazni za napade na turiste.npr. Jaz sem bila v eni trgovinci s spominki in me je eden prijel za roko,pa sem ga grdo pogledala in se je opravičeval cirka 30 min.
Aja pa Evropejke so jim zelo všeč zato se kar pripravi na zasledovanje,komplimente,zaročne ponudbe in tako naprej.
Če nisi pripravljena barantat,se rajši ne odpravi dol.Ker največji užitek je,ko prideš iz cene 350 na ceno 25.
No zdej se pa ne spomnem nč več kaj bi ti lahko povedala.
Dobrodošla vprašanja.
LP
- MissRap
- Komunikatorka
Ja sej moji mami je zame en ponudi 350.000 kamel pa dva ferarija(samo problem je,da na celem otoku ni tolko kamel)
Ja včasih so res nadležni(jaz sem mela z enim problem,k me je za rit primu pa je bil na recepciji potem ceu problem)Drugače so pa prijazni.
Jaz ti priporočam ta hotel,ker je res lep,ogromen bazen,cel dan animacija...
LP
Ja včasih so res nadležni(jaz sem mela z enim problem,k me je za rit primu pa je bil na recepciji potem ceu problem)Drugače so pa prijazni.
Jaz ti priporočam ta hotel,ker je res lep,ogromen bazen,cel dan animacija...
LP
-
*melby* - Kofetarica
S kero agencijo sta pa šle?
Jst mislm it z Intelekto ... vrjetn kr v Abir-ja, ker je najcenejši, pa pravjo (po enih drugih forumih, da je čist ql (hrana in čistoča).
Mislm pa da še ni tanovih cen pri Intelekti ... so še lanske, upam da se ne bo preveč podražilo.
A sta šle na kakšne izlete?
Jst mislm it z Intelekto ... vrjetn kr v Abir-ja, ker je najcenejši, pa pravjo (po enih drugih forumih, da je čist ql (hrana in čistoča).
Mislm pa da še ni tanovih cen pri Intelekti ... so še lanske, upam da se ne bo preveč podražilo.
A sta šle na kakšne izlete?
- MissRap
- Komunikatorka
Ja tržnica je v nedeljo in tam šele vidiš njihovo kulturo.
splača pa se ti it na izlet okoli otoka in ta krajši na celino.
Na celino moraš res it.
Otok flamingov je brez veze,ker flamingov ni,če greš pa zaradi klape potm pa ok.
potem je še gusarska ladja,nisemšla pa zato,ker je polovica ladje cel dan na soncu in po mojem stakneš sončarco.
V naši skupini niso bili lih veseli z Abirjem(je ful oddaljen od vsega pa še je pritličen hotel).
Če boš šla jahat kamele vedi,da bojo vse cunje smrdele po njih.
Aja pa vročina dol ni tko huda ku pr nas.
Sej boš vidla zdej kakšna je ponudba.Rajš dej 20.000 več in da dobiš doro,ku pa da boš mela pokvarjene počitnice.
LP
splača pa se ti it na izlet okoli otoka in ta krajši na celino.
Na celino moraš res it.
Otok flamingov je brez veze,ker flamingov ni,če greš pa zaradi klape potm pa ok.
potem je še gusarska ladja,nisemšla pa zato,ker je polovica ladje cel dan na soncu in po mojem stakneš sončarco.
V naši skupini niso bili lih veseli z Abirjem(je ful oddaljen od vsega pa še je pritličen hotel).
Če boš šla jahat kamele vedi,da bojo vse cunje smrdele po njih.
Aja pa vročina dol ni tko huda ku pr nas.
Sej boš vidla zdej kakšna je ponudba.Rajš dej 20.000 več in da dobiš doro,ku pa da boš mela pokvarjene počitnice.
LP
-
*melby* - Kofetarica
Na organiziran izlet bi šla na celino oz. v Saharo, v krokodiljo farmo pa pravjo da se ne splača it z njimi ampak s taksijem, ki je baje ful pocen.
Kolk je pa kej gužve na plažah? Sploh si ne predstavljam, a je čist natrpan??
Kolk je pa kej gužve na plažah? Sploh si ne predstavljam, a je čist natrpan??
- MissRap
- Komunikatorka
Plaže so dokaj prazne.Ne se sekirat zaradi gužve,ker je ni(razen ob bazenih).
Na krokodiljo farmo mi nismo šli,ker so nam osvetovali(s taxijem se ti pa zmeram bol splača).
Izlet na celino je pa tko.V saharo je 2 dnevni in je že malo škoda cajta(razen če greš za 14 dni).
Priporočam ti it na celino enodnevni,pa se vseeno pelješ z terenci po pesku in tako naprej.
No odločitev je seveda tvoja.
LP
Na krokodiljo farmo mi nismo šli,ker so nam osvetovali(s taxijem se ti pa zmeram bol splača).
Izlet na celino je pa tko.V saharo je 2 dnevni in je že malo škoda cajta(razen če greš za 14 dni).
Priporočam ti it na celino enodnevni,pa se vseeno pelješ z terenci po pesku in tako naprej.
LP
-
tassika - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
MissRap napisal/-a:Plaže so dokaj prazne.Ne se sekirat zaradi gužve,ker je ni(razen ob bazenih).
LP
Se ne strinjam s tem da je škoda 2 dni za saharo, jaz sem bila 1 teden na djerbi in mi ni čist nič žal tega izleta, ker šele tam vidiš kakšno je res življenje tam, ne tko ko po hotelih k je vse ok. Ne vem no jaz če bi šla še enkrat izleta sigurno ne bi spustila.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov