Djerba-pomoč
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
ja jst sm slišala da so dost muslimani in da zarad tega nimajo nevem kolk alkohola pa to..sj mi2 mava hotel all inclusive (sj drugač verjamm da tm na djerbi ne prežviš) sam useen bi sedl na cajte seg a mal naalkoholizirat..kaj si pila če is pila od alkota? zihr nimajo kej dobrga.
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
Anchi napisal/-a:Aha...hvala za vse infote glede sprehodov.
Je bil mogoče kdo, ali pa če pozna, hotel Le Khalife? Tega je v ponudbah še pa še, pa so mi malo sumljivi...
a v hamametu? mi bomo v tem hotelu. sošolci so mi rekl d so gledal fotke pa d je kr v redu. jst še nism nč brskala po netu. ti poročam k pridemo nazaj.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Sem bila v SidiSlimu par let nazaj. Meni je bilo všeč, ker ni klasičen hotel s sobami, ampak majhne hišice s teraso. Mogoče so pa kakšne sobe tudi v glavni stavbi, kjer je recepcija. All inclusive se ne splača, ker ti točijo mlačno pivo v plastičnih kozarcih , če plačaš pijačo, pa dobiš tako, kot se šika.
Plaža peščena, morje (pre)toplo in plitvo ... ful simpatični sobarji , dobro je znat francosko, ker angleščino redko kdo govori (kvečjemu nemško) ...
Še kaj?
Plaža peščena, morje (pre)toplo in plitvo ... ful simpatični sobarji , dobro je znat francosko, ker angleščino redko kdo govori (kvečjemu nemško) ...
Še kaj?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Sobe so čiste, klima najprej ni delala, po pritožbi so jo takoj popravili, ampak potem je delala samo na maksimum in sem spala pokrita z vsemi dekami (če si jo izklopil, je bilo pa v petih minutah 40 stopinj).
Hrana je bila meni v redu, brez kakih prebavnih motenj, čeprav sem sicer kar občutljiva v takih krajih. Malo lokalno obarvana - kuskus in te variante.
Splača se vzeti dodatno kakšen izlet, da vidiš vsaj malo prave Afrike, puščave, ...
Do mesta prideš s taksijem, ni drago kolikor se spomnim, nakupuješ in barantaš na tipičnih tržnicah, seveda pa ne moreš v kafič na pivo, ker ga nimajo.
Uživaj
Hrana je bila meni v redu, brez kakih prebavnih motenj, čeprav sem sicer kar občutljiva v takih krajih. Malo lokalno obarvana - kuskus in te variante.
Splača se vzeti dodatno kakšen izlet, da vidiš vsaj malo prave Afrike, puščave, ...
Do mesta prideš s taksijem, ni drago kolikor se spomnim, nakupuješ in barantaš na tipičnih tržnicah, seveda pa ne moreš v kafič na pivo, ker ga nimajo.
Uživaj
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov