Disconavtika 2008
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
*FaLLeN*AnGeL* napisal/-a:Jz grem tuuud, so me sestra pa njene frendice prepričale... sicer drugač nism lih za take scene sam zihr bo dobr .
jst sm tudi lani drugače samo metal poslušala, ampak mi je blo na disconautici zakon tako da letos bo pomojem še bolj ko mi je kul taka muska
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Jst grem tudi dol u soboto če ne bom delal . To bo folka, se lahko še nevede vidimo
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
jagodka85 napisal/-a:Jst bi tud šla, pa nimam s kom Noben ne posluša take muske v moji okolici, bedaaaaa
z mano pejdi .. haha ... noo .. prosi koga da gre s tabo ..
jst upam da bojo prišle ene kolegice iz trbovlja in ljubljane dol, drugače tudi zame odpade ker ne bom mela s kom it
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
jaz sem bla včeraj pa je blo totalno brezveze...
odvisno od okusa ne
odvisno od okusa ne
- *srčica*
- Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2005
- Kraj: okolica ljubljane
Sm bla v petek in soboto in je blo noro!!sploh v soboto popoldne, ležanje na plaži s pijačo v roki, muzka, pol si se šou kopat, pozitivno vzdušje, spoznala ful folka, srečala velik starih znancev...res hudo. Drug let obvezno spet
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
noro noro noro.. samo res škoda, da je enkrat na leto.. Drugač pa taboljša fešta in najboljša družba waa
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov