Disconavtika 2008
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
No, me zanima če je kakšno zanimanje za beach-house partye pri nas meni je bilo lani res..eden najboljših žurov ever in se letos že ful veselim. no pa všeč mi je, da dajo res znane in dobre dj-e, kljub temu da je zadeva zastonj..
a še gre kdo?
a še gre kdo?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz bi takoj šla, pa nimam s kom. Vsi moji kolegi delajo čez počitnice, tako da težko koga kam dobim... Se pa tudi meni zdi fajn, da so sami znani DJ-ji.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
evahunnie napisal/-a:odlično kaj pa vstopnina? to poteka čez dan al bl zvečer?
saj sem že na začetku povedla, da je zastonj poteka pa v petek in soboto..čez dan IN zvečer.. pa še pol naprej v ambasadi če komu paše (naprimer meni ) res je fajn zadevica, čeprav tisto glavno dogajanje je bolj v soboto čez dan.. lani je blo res magično, ko je blo ful folka na plaži in samo roke gor waaaaaaaa
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
rachka_ napisal/-a:evahunnie napisal/-a:odlično kaj pa vstopnina? to poteka čez dan al bl zvečer?
saj sem že na začetku povedla, da je zastonj poteka pa v petek in soboto..čez dan IN zvečer.. pa še pol naprej v ambasadi če komu paše (naprimer meni ) res je fajn zadevica, čeprav tisto glavno dogajanje je bolj v soboto čez dan.. lani je blo res magično, ko je blo ful folka na plaži in samo roke gor waaaaaaaa
ja, vstopnina je samo za v ambasado kolkr jst kej vem (15€)
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Jz grem tuuud, so me sestra pa njene frendice prepričale... sicer drugač nism lih za take scene sam zihr bo dobr .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov