CUBA, i love you tonight :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 154 prispevkov
• Stran 3 od 11
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11
Naslednja
- *zaspanka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 12. 2005
Jaz bom definitivno šla na Kubo. Ni pomembno kdaj, kako, s kom. Šla bom. Moj življenjski cilj
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
lolita napisal/-a: Jst si tud tok želim na Cubo!!!! čist drug svet, drugačni ljudje, ...mmmmm
Heh, režim je podoben, kot je bil še ne takooo zelo dolgo pri nas in v okolici (OK, tako zaostren vseeno ni bil )... Zanimivo pogledati, če si bil takrat še premlad / se še nisi rodil ... Je pa res, da sta na Kubi že podnebje in naravno okolje čisto drugačna
- babyface***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
vESTE KAJ? cASTRO JE PA EN NAVADN KRETEN. nI ČUDN DA SE GA TOK BOJIJO PA ŽALJO PA NE VEM KAJ ŠE VSE. jZ VAM BOM VSE POVEDALA KAJ MAJO NA KUBI IN KAKO SE TM SPREJEMA TURISTE SAM VPRAŠTE. cUBAGIRL SM PA JZ JA.
rES PA JE da je cuba sanjska dežela...
rES PA JE da je cuba sanjska dežela...
-
Yummylicious - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
uja napisal/-a:js sm se pa u kubo zalubila v filmu dirty dancing 2 ...joj kok bi šla rada tja ...sam zaenkrat so to sam sanje ...
samo ta film je biu drugače posnet v Puertu Ricu
- @ursula@
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
- Kraj: maribor
js sm bla na kubi
in to letos pozim, k je pa itak edini znosen čas ko greš lahko tja, k je lepo okol 30 stopinj.-tut oni majo takrat zimo. polet je tepm, čez 40 in umreš!
no uglaunem kuba...vsi k smo bli tm smo se zalubl vanjo.men jo blo tok noro in bom šla še enkrat u lajuf 100% če ne večkrat
pokrajina je neverjetna, havana ma prou eno tako dušo in vzdušje k ga ne najdeš nikjer drugje, tisti nasadi kave in tobaka so na polno hudi, folk je prjazen, ful lepo pojejo, vsi zgledajo srečni- sj vrjamm da ni vse tko lepo sam smo bli tut na neturističnih območjih, kjer je sicer revščina ampak ljudje se usen skos smejijo
varadero je pa itak zakon..rajske plaže..all inclusive..uliješ se ga od coctailov tko da res...mmm:P
men je blo hudo tut na nekem otočku zraven kjer je bla voda prou nenavarvo turkizne barve, jedl smo jastoga, uglaun fancy do konca! pa žur valda..
aja pa rum ga tm vlada, vsi ga pijejo in nesejo ga ful-nš voznik je bil ksos pjan ubistvu pa je skos lepo vozu!
drgač so pa v havani dost nadležni vsi berači pa če hočeš koga slikat takoj:un peso
pa ni tok pocen kt si mislš,ker majo 2 vrsti keša: ena so njihovi pesoti, pol majo pa še pesote za turiste, ki so 24x dražji..in majo tako vrednost kt euri. za njih je normalna plača približno 8tisoč na mesec ampak če gledaš da je stvar k je za ns 1euro za njih 20tolarjev pol že nekak prežvijo
che guevara je ful skomercializiran, pa castro tut valda..
majo tut zanimive avtobuse,k se jim reče kamela pa je tok folka notr-prepovedan je za turiste-da bi mi umrl..
pa avtoceste sploh nimajo črt, ampak folk kr stoji tm pa štopa ker so prevozi slabi..
teh 10dni na kubi je blo eni lepših dni u mojmu življenju tko da če kdo obotavla a bi šu na kubo-JAAAAAA!!!!!!
mi smo vsi pršli zalubleni nazaj v to depresivno slivenijo iz 30stopinj na sneg in v meglo:(
cuba uber alles
in to letos pozim, k je pa itak edini znosen čas ko greš lahko tja, k je lepo okol 30 stopinj.-tut oni majo takrat zimo. polet je tepm, čez 40 in umreš!
no uglaunem kuba...vsi k smo bli tm smo se zalubl vanjo.men jo blo tok noro in bom šla še enkrat u lajuf 100% če ne večkrat
pokrajina je neverjetna, havana ma prou eno tako dušo in vzdušje k ga ne najdeš nikjer drugje, tisti nasadi kave in tobaka so na polno hudi, folk je prjazen, ful lepo pojejo, vsi zgledajo srečni- sj vrjamm da ni vse tko lepo sam smo bli tut na neturističnih območjih, kjer je sicer revščina ampak ljudje se usen skos smejijo
varadero je pa itak zakon..rajske plaže..all inclusive..uliješ se ga od coctailov tko da res...mmm:P
men je blo hudo tut na nekem otočku zraven kjer je bla voda prou nenavarvo turkizne barve, jedl smo jastoga, uglaun fancy do konca! pa žur valda..
aja pa rum ga tm vlada, vsi ga pijejo in nesejo ga ful-nš voznik je bil ksos pjan ubistvu pa je skos lepo vozu!
drgač so pa v havani dost nadležni vsi berači pa če hočeš koga slikat takoj:un peso
pa ni tok pocen kt si mislš,ker majo 2 vrsti keša: ena so njihovi pesoti, pol majo pa še pesote za turiste, ki so 24x dražji..in majo tako vrednost kt euri. za njih je normalna plača približno 8tisoč na mesec ampak če gledaš da je stvar k je za ns 1euro za njih 20tolarjev pol že nekak prežvijo
che guevara je ful skomercializiran, pa castro tut valda..
majo tut zanimive avtobuse,k se jim reče kamela pa je tok folka notr-prepovedan je za turiste-da bi mi umrl..
pa avtoceste sploh nimajo črt, ampak folk kr stoji tm pa štopa ker so prevozi slabi..
teh 10dni na kubi je blo eni lepših dni u mojmu življenju tko da če kdo obotavla a bi šu na kubo-JAAAAAA!!!!!!
mi smo vsi pršli zalubleni nazaj v to depresivno slivenijo iz 30stopinj na sneg in v meglo:(
cuba uber alles
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
@ursula@ napisal/-a:js sm bla na kubi in to letos pozim, k je pa itak edini znosen čas ko greš lahko tja, k je lepo okol 30 stopinj.-tut oni majo takrat zimo. polet je tepm, čez 40 in umreš!
No ja, jaz sem bila poleti, pa nisem umrla ... Ni bilo pretiranih težav s preživetjem, kar se temperatur tiče, čisto OK
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
Evo bom raj tuki pisala o Kubi. Tja smo letel iz Madrida skor 10ur. Let je bil dooooooooug, sploh zato ker sm prvic letela na tok veliki razdalji. Na poti na Kubo smo mel dnevni let in se je zato pot se bol vlekla, nazaj smo mel pa nocni let in sm vecino leta prespala, tko da ni blo panike. Sam mal so me glasni Italjancki na letu motil
Za finance pa nimam pojma kok smo zapravl, ker sm se slepala pr ociju Ampak kokr je ze ena prej rekla...cene so dvojne - za turiste in domacine, tko da Kuba ni pocen, kt sm misnla da je. Vem da smo npr. za kosilo dal prblizn isto kt u Sloveniji, mogoce mal mn.
Za finance pa nimam pojma kok smo zapravl, ker sm se slepala pr ociju Ampak kokr je ze ena prej rekla...cene so dvojne - za turiste in domacine, tko da Kuba ni pocen, kt sm misnla da je. Vem da smo npr. za kosilo dal prblizn isto kt u Sloveniji, mogoce mal mn.
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Hodm na turistično šolo in nm je uzadno rekla prfoksa za prakso da če kdo hoče it na Kubo, nej gre čimprej dokler je še Castro živ, ker ko bo enkrt umru bo konec...ne bo varno it u to državo...
Tko da če hočte pejte čimprej.
Tko da če hočte pejte čimprej.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
ˇ^^ ja to je čist res. pol bodo pa itak navalili američani, kapitalisti, hoteli bodo rastli k gobe po dežju, n konc bo pa isto k d bi šu n havaje al pa kmrkol že tazga
jst mam ful velko željo it, pa tko v lastni režiji, sam mi še zihr enih par let n bo ratal
jst mam ful velko željo it, pa tko v lastni režiji, sam mi še zihr enih par let n bo ratal
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jaz upam, da mi letos uspe odpotovat tja...že malo gledam ponudbe...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Prvi neprebran prispevek • 154 prispevkov
• Stran 3 od 11
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov